Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Allah seninde gonlundekini hayirli eylesin hayirlisiylada tez zamanda nasip etsin cumlemizede arkdasim
Aminn cnmm hepimize nasip olur insaallah. Bu surecte en iyi destekcilerr olarak kadinlar kulubu ndekii tumm arkdaslaraa tskkur ediyorum

Canim ne yaptin doktora gidecektin bugun ne dediler

Canim ne yaptin doktora gidecektin bugun ne dediler
Cnm gttm carsamba tekrar gel dedi simdlk buyuyenler 11 tane filam yaklask...yani hala net deil..carsamba netlesecekms..ama canmi skn bi durum oldu soklardayiz suanesimde ornek vermsti sonic morfoloji %0 ileri harekerlide sifir(

Cnm gttm carsamba tekrar gel dedi simdlk buyuyenler 11 tane filam yaklask...yani hala net deil..carsamba netlesecekms..ama canmi skn bi durum oldu soklardayiz suanesimde ornek vermsti sonic morfoloji %0 ileri harekerlide sifir(
Yumurtaların iyiymiş cnm inşallah daha iyi olacak. Geçmiş olsun sonic morgoloji ne ki? Tüp bebege engel diyildir inşallah. Hareketsizlik bizdede var.

Oda dert degil canimbizimde ilk spermygram da normal.morfloji %0 cikmosti sonra %2 cikti dondurduk onlari yani %0 morfoloji olsaydida denenirdi dedi.drum ama tabi tutmasi Allahtan stres yapmayin canm az da olsa zaman var tekrr sperm vermesi icin bu surede keciboynuzu kuru dene istersen morfolojiye faydali gercekten stres yapmayin sakin olaninada zarar stres ileri hareket te olmasada olur yeterki canli olsun yerinde hareketlide yeter mikroenjksiyon yontemi icin yanı en azndan benm durumm da senn gıbı mıkroenjksyn yapılacak olur ınsallah cnım

Yumurtaların iyiymiş cnm inşallah daha iyi olacak. Geçmiş olsun sonic morgoloji ne ki? Tüp bebege engel diyildir inşallah. Hareketsizlik bizdede var.
Canım morfolojı spermın yapısı demek benm esımdede aynı sorun var ama dr tup bebege engel degıl dedı tabı herkeste oldugu gıbı tutacagı ıhtımal dahılınde

Cnm çok geçmiş olsun, belki biraz olsun iyi olur beslenmeyle falan. Doktor ne diyo? Haftasonu mu yumurta toplama olur acaba?
Haftasonu buyuk ihtimalle ole olablr dedi.dr cok fazla bisi demesi cok ii cikmams sonuc dedi..chip yontemi onerdiler

Haftasonu buyuk ihtimalle ole olablr dedi.dr cok fazla bisi demesi cok ii cikmams sonuc dedi..chip yontemi onerdiler
Cnm üzme kendini, zaten tüp bebek yaptıranların problemleri bunlar zaten çogunlukta pco, hareketsizlik, morfoloji sanki bunlar daha çogunlukta. Mutlaka bu problem yüzünden tedavi görüp hamile kalanlar var.

Hakkımızda hayırlısı artık. Hergün dualar okuyorum hepimiz için, Allah siz isteyin ben vereyim diyo. Hergün hergün istiyorum Rabbimden bizler için.

Ben ctesi adetin21. Günü uzun protokole başladım kızlar. Önümüzde tam bir ay var nerdeyse. Hayırlısı inşallah. Şimdi geçmez diye düşünüyorum ama geçtiğinde bu kez hayırlı haberlerim olur hepinize inşallah. Çok heyecanlıyım

Canini sikma insallah iyi olur. Bak biz evleneli tam 6 yil bittim. Esimi sende problem var algisina alistirana kadar3 yil gecti. Sonra gitti doktora varikosel var , sperm sayisi az , morfolojo hep sifir. Hareket sifir. Cikti yikildim ben. Zorla tedaviyi ve ameliyati kabul ettirdik. Sonra alel acele tup bebge gectik. Bende pco vardi. 1. Si negatif ikincisi dondurulmusla kimyasal oldu. 12 yumurtadan sadce 3. Nu kullanabildik. Sonra ogrendikki ,bir de sperm dna larida hasarli bir daha yikildim. Zaten bozuk dnadan saglam embriyo olmuyor. Ustune bir dokuz ay daha gecti. Simdi igne ilac beslenme derken en azindan dna hasari normal sinirlaaa geriledi. Yine morfolojji sifir, yine hareket nerdeyse sifir hizli + yavas hareket %27 falan. Yine bulduk kendimizi hastane kapilarinda. Benimle evlenenlerin en az bir en cok2-3 cocugu var. onuda gectim sonradan evlenenler bir snede dogurdu.

Velhasil canim, biz bunu istiyorsak saglam ve kararli olmaliyiz. Hic birsey yildirmasin bizi. Bu bizim belki en buyuk sinavimiz. Herkes istemeden hamile kalirken bizde cabalayark kalacaz insallah.

Destek olacagiz birbirimize . Bak bayagi ilerlemis tedavin. Tup bebekte morfoloji ve hiz onemli degil. Canli olsun ve dna hasari normal olsun bir sekilde olur.

Uzulme onu da halledersiniz tedaviyle ama tuhafima gitti su ana kadar esine spermiyogram testi yapmadilarmi sonucta tup bebege baslamissiniz gec kalmislar diye dusundum

Uzulme onu da halledersiniz tedaviyle ama tuhafima gitti su ana kadar esine spermiyogram testi yapmadilarmi sonucta tup bebege baslamissiniz gec kalmislar diye dusundum
Yapildi daha evvel hatta 2 sene onve varikosel ameliyati oldu..ama yuzde 8 di morfolpji...simdi 0....biara 4 olmustu ama hic sifir gormemstk cnm..chip yontemi onerdiler bize bakalm

Cnm cok saol veedgn bilgler icin..allahim hepimzn yuzunu guldursun insallah..ama insan yikiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…