- 27 Haziran 2015
- 168
- 90
- 28
- 40
Canin sagolsun ichuzurunu bozma hersey Allahtan demekki bu degisiyorsa iyi yonde de degisebilir tedavi ve beslenmeyle dua EDIYORUM HEPIMIZ ICINYapildi daha evvel hatta 2 sene onve varikosel ameliyati oldu..ama yuzde 8 di morfolpji...simdi 0....biara 4 olmustu ama hic sifir gormemstk cnm..chip yontemi onerdiler bize bakalm
Slm cnm ilaç derken igneleri aldın?bana doktor ilaç yazdı bunları gelecek cuma al gel dedi. nasıl bi süreç beni bekliyor deneyimli olanlar yardımcı olabilirler mi acaba?
Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Tüp bebek yaptırıyorsan, öncelikle adet oldunda doktora gidiyon adetinin 2. Veya 3. Günü hormon tedavisne baslıyosun. Doktor zaten sana bi plan veriyo hergün göbeginin etrafından igne yapıyosun doktorun verdigi doz da. Bi kaç gün sonra kontrole gidiyon dr yumurtalaın büyümesine bakıyo ve gene igne vuracagın doz u yazıyo. Gene bi kaç gün sonra kontrole gidiyon. Bu süreç herkeste degişiyo igne olma günü 12 ile 14 gün arası yumurtanın büyümesine baglı. Sonra çatlama ignesi vuruyon ve 36 saat sonra yumurtaların narkoz altında toplanıyo 10, 15 dakika falan sürüyo. Hiç fazla agrı olmuyo. O arada eşin sperm veriyo ve yumurta ile spermi labaratuar ortamınd birlestiriyorlar. Esinin spermleri hareketli ise, sperm kendi döllüyo yumurtayı. Eger hareketsiz ve az spermse mikro enjeksiyonla yumurtanın içine koyuyolar. Tabi doktor karar veriyo buna. Sonra zaten söylüyolar 3. Gün labaratuarı tel ile arayıp yumurtanın bölünmesini ögreniyon. 3. Gün veya 5. Gün sana embrioyı transfer ediyolar. Sonra mucize bekleyiş başlıyo.bana doktor ilaç yazdı bunları gelecek cuma al gel dedi. nasıl bi süreç beni bekliyor deneyimli olanlar yardımcı olabilirler mi acaba?
bana doktor ilaç yazdı bunları gelecek cuma al gel dedi. nasıl bi süreç beni bekliyor deneyimli olanlar yardımcı olabilirler mi acaba?
Tedavılerınız hayırlı olsun arkdaslar..Merhaba kızlar bende dondurulmuş tedavisine başladım bu ayın ortalarında transfer olacak inşallah bebeğim bukez gelir :)
teşekkürler canım :)Tedavılerınız hayırlı olsun arkdaslar..
Amiinn bugun yıne kontrolum vardı gıt gel gıt gel bugn 9.gunum toplama gunm bellı olur artk sanmıstım persembe yıne cagrdılar ve hala benden e2 bakılmadı hep ultrason muaynesı oldm sımdı yıne persm beklıcezz :sHerkes hosgelmis kizlar :) insallah Allahim bu tedavilerimizde hepimizin yuzu guler ve burda bebisleri saymaya baslariz aminn :)
hic sorma benimki da cok sıkılıyo genetik testin sonucunu beklemek ve sonrasını beklemek zorrrUfff cnm sklyooo. Ekim gelsin artık
hayırlı olur insallah canım neyse sen benden öncesin dondurulmusla bende ayın sonunda insallah artık ne yaptın ne ettin paylasırsan banada moral olur dondurulmuslar cözülürken bozulma olabiliyomus bazen bende ondan korkuyorum insallah hiç birsey olmadan allahın izniyle transferlerimiz gerceklesirMerhaba kızlar bende dondurulmuş tedavisine başladım bu ayın ortalarında transfer olacak inşallah bebeğim bukez gelir :)
tabiki canım birbirimize moral verelim ben ilk muaynemi cumartesi oldum günde ikikez estrofem içiyorum ikinci muayne bu cumartesi olacak ve tam transfer günü bellolcak...hayırlı olur insallah canım neyse sen benden öncesin dondurulmusla bende ayın sonunda insallah artık ne yaptın ne ettin paylasırsan banada moral olur dondurulmuslar cözülürken bozulma olabiliyomus bazen bende ondan korkuyorum insallah hiç birsey olmadan allahın izniyle transferlerimiz gerceklesir
Ben tecrubeli degilim ama bana ilaclar icin 650 opu gunu de 2850 tl alinacagi soylendi yani toplamda 3500 ediyorDaha onceden deneyımlı arkadaslar opu transfer ucretlerınız nekadardı
Daha onceden deneyımlı arkadaslar opu transfer ucretlerınız nekadardı 5000 tup bebek 80 tl anestezi opuya ayri para alinmiyo hepsi icinde
5000 tup bebek 80 tl anestezi verdik opuya ayri alinmiyo hepsi icindeDaha onceden deneyımlı arkadaslar opu transfer ucretlerınız nekadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?