Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

öyle yapıyorum canım annemlerdeydim orda hiç bi sorun yoktu şimdi evime geldm. hepsi boşalıyo anlamadım neden olduğunu. sonucum pozitif suan . yeterli olmazsa jel diye korkuyorum düşük olmasından.
Gozun aydin canim ilaclarin icinde herzaman normal dozdan azck fazlasi bulunur ignedede oyle jelde de o disari kacma ihtimalini dusunup fazlasini koymuslardr bence icine yaparken onu kafana.takma hayrli olsun canimm nekadarlik suan kalp atisi kese duydunmu

Allah ım listede canım arkadaşım huriye tam altımda hamile . Banada biraz onda bulaşsın hamilelik nolurrrr Kızlar hamileler en üstte yazsın bence benimle muhatap olamayacak kadar güzeller
Canım benimki bir umut şimdilik. Belki de gerçek olamayacak bir hayal

8 eylulde transfer oldu dün kan 4700 çıktı.

Ne affı güzelim ne güzel yazmışsın duadan güzeli mi var. Eline sağlık canım
Sagol canım :) Benim tek derdim birimizden birine bi faydası dokunması bende duanın gücüne inanırım zaten allaha sonsuz bağlıysan ona dualarla sıgınmaktan daha dogal ne var zaten rabbim diyorki hiçmi isteyecek bişeyiniz yok isteyin vereyim diyor bizde istiyoruz :) kızlar sakın çok bilmiş ukala biri olarak sanmayın ben manevi bu şeyleri duydukça biyerlerden dinlediçte okudukça içim rahatlıyor yoksa öteki türlü kafayı yerim sizede faydam olsun istiyorum umarımda oluyordur :) :)

Kizlar 11nci gun 70.39 sevineyim mi deger biraz dusuk mu

Canım bence iyi üzülme iki günde katlar zaten. Sen sadece stres yapma ağır iş yapma ilaçlarını düzenli kullan. Benim doktorum bini geçinceye kadar 2 günde bir tahlil istemişti. Bini geçtikten sonra inşallah daha güvende demişti. Zaten bir haftada katlamıştı bini

Allah ım o nasıl bir kan değeri benim 1 den yukarı hiç çıkmadı . MaşAllah sübhanAllah....
rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder. pazartesi inşallah kese için gidicem. tedaviye baslamadan önce cok umutsuzdum aslında burda okuyorum kaçıncı deneme falan yazmıslar üzüldüm, ümidimi kaybettim ama hayırlısı böyleymiş ilk demememizde oldu. allahım inşallah isteyen herkese nasip eder.

Ukalalık olurmı hiç . Duadan daha güzel birbirimize ne hediyemiz olabilir ki. Banada dua edin kızlar birbirimize en büyük yardım Allahın huzurunda evlat dilemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…