Hayir canim gayet iyi 13.gun 150 falan olucaktr gozun aydinKizlar 11nci gun 70.39 sevineyim mi deger biraz dusuk mu
Aile hekimi biliyomu ki canim tup bebek.dedinmi 5 istu pozitiftir okadarBilemedim ilk defa bogle oluyor aile hekimi dusuk dedi yine kan verdim
Gozun aydin canim ilaclarin icinde herzaman normal dozdan azck fazlasi bulunur ignedede oyle jelde de o disari kacma ihtimalini dusunup fazlasini koymuslardr bence icine yaparken onu kafana.takma hayrli olsun canimm nekadarlik suan kalp atisi kese duydunmuöyle yapıyorum canım annemlerdeydim orda hiç bi sorun yoktu şimdi evime geldm. hepsi boşalıyo anlamadım neden olduğunu. sonucum pozitif suan . yeterli olmazsa jel diye korkuyorum düşük olmasından.
Görürsün inş canımYaaa bende görürmüyüm o günü acaba
aile hekimi anlamıyor benimkide iğnelerime baktı hiç anlamadı aşılama olurken. Sen üzülme canım benim . Dualarım seninle.Ben gine kan verdim bu gun
O iğneyi ne zaman yaptırdın? Ben o iğnenin değeri bu kadar yükselttiğini sanmam ama. Kanı 2 gün sonra mı tekrar vereceksin?Gorustum canim gine kan ver dediler pregnly diye bir igne kullanmistim insallah onun etkisi olmasin
Canım benimki bir umut şimdilik. Belki de gerçek olamayacak bir hayalAllah ım listede canım arkadaşım huriye tam altımda hamile . Banada biraz onda bulaşsın hamilelik nolurrrrKızlar hamileler en üstte yazsın bence benimle muhatap olamayacak kadar güzeller
Seninki gayette gerçek olacak hayatım hayal falan değil . Mis gibi bebeğin olacak mis kokulu bebekCanım benimki bir umut şimdilik. Belki de gerçek olamayacak bir hayal
8 eylulde transfer oldu dün kan 4700 çıktı.Gozun aydin canim ilaclarin icinde herzaman normal dozdan azck fazlasi bulunur ignedede oyle jelde de o disari kacma ihtimalini dusunup fazlasini koymuslardr bence icine yaparken onu kafana.takma hayrli olsun canimm nekadarlik suan kalp atisi kese duydunmu
evet olmus cnm saol evett siradakiler insallhkayısıçekirdeğini ekledim ama inşallah olmuşturTest yaptıran arkadaşlarıda ekleyelim kimler vardı test günleri transfer günleri neydi hatırlatırsanız eklerim.
Had hayrli haberlerle gel canm biraz dha yukselmisse demek bebistendir oyle umut ediyorm hic canni skma bukdr yukselmez kan degern bebis bu bebisBen gine kan verdim bu gun
Allah ım o nasıl bir kan değeri benim 1 den yukarı hiç çıkmadı . MaşAllah sübhanAllah....8 eylulde transfer oldu dün kan 4700 çıktı.
Sagol canım :) Benim tek derdim birimizden birine bi faydası dokunması bende duanın gücüne inanırım zaten allaha sonsuz bağlıysan ona dualarla sıgınmaktan daha dogal ne var zaten rabbim diyorki hiçmi isteyecek bişeyiniz yok isteyin vereyim diyor bizde istiyoruz :) kızlar sakın çok bilmiş ukala biri olarak sanmayın ben manevi bu şeyleri duydukça biyerlerden dinlediçte okudukça içim rahatlıyor yoksa öteki türlü kafayı yerim sizede faydam olsun istiyorum umarımda oluyordur :) :)Ne affı güzelim ne güzel yazmışsın duadan güzeli mi var. Eline sağlık canım
Kac tane transfer ettiler8 eylulde transfer oldu dün kan 4700 çıktı.
Kizlar 11nci gun 70.39 sevineyim mi deger biraz dusuk mu
rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder. pazartesi inşallah kese için gidicem. tedaviye baslamadan önce cok umutsuzdum aslında burda okuyorum kaçıncı deneme falan yazmıslar üzüldüm, ümidimi kaybettim ama hayırlısı böyleymiş ilk demememizde oldu. allahım inşallah isteyen herkese nasip eder.Allah ım o nasıl bir kan değeri benim 1 den yukarı hiç çıkmadı . MaşAllah sübhanAllah....
Ukalalık olurmı hiç . Duadan daha güzel birbirimize ne hediyemiz olabilir ki. Banada dua edin kızlar birbirimize en büyük yardım Allahın huzurunda evlat dilemek.Sagol canım :) Benim tek derdim birimizden birine bi faydası dokunması bende duanın gücüne inanırım zaten allaha sonsuz bağlıysan ona dualarla sıgınmaktan daha dogal ne var zaten rabbim diyorki hiçmi isteyecek bişeyiniz yok isteyin vereyim diyor bizde istiyoruz :) kızlar sakın çok bilmiş ukala biri olarak sanmayın ben manevi bu şeyleri duydukça biyerlerden dinlediçte okudukça içim rahatlıyor yoksa öteki türlü kafayı yerim sizede faydam olsun istiyorum umarımda oluyordur :) :)
tek embriyo transfer ettiler.Kac tane transfer ettiler
akar biraz jel onda bisey olmaz ben hemşireme sordum zaten rahim alacagi kadarini aliyor bendede ara ara oluyorKızlar ya sabah jeli sıktım işe geldim şimdi akıntım oldu su gibi. Acaba jel mi aktı diyorum .
Bu geçtiğimiz pazar mı canım o ovitrelle benzeri bi ilaç sanırım hcg içeriyorsa ondan olabilir inşallah bebektendir amaPazar gunu canim bir tane dusuk doz olandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?