- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
gorurusun insallhYaaa bende görürmüyüm o günü acaba
11.gün için gayet iyi hayırlı olsun.. benim ilk değerim 38di sonra 90,180 katladı gitti seninde kat kat artar gider inşallah..Kizlar 11nci gun 70.39 sevineyim mi deger biraz dusuk mu
Harika tek kelimeyle . Allah ol demiş olmuş ötesi varmı . Ne güzel ne gurur verici başarmak. Sen şuan çok güzel bir mucize başardın arkadaşım benim gözümde.rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder. pazartesi inşallah kese için gidicem. tedaviye baslamadan önce cok umutsuzdum aslında burda okuyorum kaçıncı deneme falan yazmıslar üzüldüm, ümidimi kaybettim ama hayırlısı böyleymiş ilk demememizde oldu. allahım inşallah isteyen herkese nasip eder.
İnsallah canim cok sagolCanım bence iyi üzülme iki günde katlar zaten. Sen sadece stres yapma ağır iş yapma ilaçlarını düzenli kullan. Benim doktorum bini geçinceye kadar 2 günde bir tahlil istemişti. Bini geçtikten sonra inşallah daha güvende demişti. Zaten bir haftada katlamıştı bini
Ne akıyor jel akıyorsa neden kaç saat sonra akıyor. Kafamda deli sorular...akar biraz jel onda bisey olmaz ben hemşireme sordum zaten rahim alacagi kadarini aliyor bendede ara ara oluyor
Tek embriyo dimi gayet iyi canim jeli cok kafana takma dikkatli yap tabi ama yetmez mi acaba diye akl8nda olursa.hep psikolojik olarak yetmez8 eylulde transfer oldu dün kan 4700 çıktı.
Canım transfer sonrası kaçıncı gün 4700 cıktı benim 18. Gün 3000 falandıtek embriyo transfer ettiler.
aynı sorun bende de vardı canım kutuyu düzelttim oda düzeldi tamamen ondan ben dediğini aynen yaşıyordum açar açmaz fışkırıyordu ama şimdi normale döndükutudakileri bile ters çevirdim acaba ters durduğu içinmi diye. büyük kısımları alta getrdm. açarken yukarı tututp açıyorum bildiğin şelale gibi akıyo :)
İnsallab canim cok sagol11.gün için gayet iyi hayırlı olsun.. benim ilk değerim 38di sonra 90,180 katladı gitti seninde kat kat artar gider inşallah..
Sana bişey söyleyimmi ben burdaki sizlerin sıkıntıları okumadan ve hastanedeki benim gibi aynı konudan muzdarip o insanları görmeden önce sadece kendim için dua ederdim ama şimdi çok farklı yanlız degilim çünkü herkes benim gibi sadece kendim için istersem bencillik etmiş olurum bi insanın başka bi insan için karşılıksız onun iyiligi için dua etmesi insanın kendine ettigi duadan daha hayırlı çünkü karşılıksız ne kadar güzel birşey :) :) allahım sanada banada hayırlı evlat isteyen herkesede tanıdıgım tanımadıgım her kim varsa gönlümüzdeki muradımızı tez vakitte verir gözümüzü yaşlı kucagımızı boş bırakmaz inşallah... ayyy çookk konuştum çenem düştü iyiceeeeUkalalık olurmı hiç . Duadan daha güzel birbirimize ne hediyemiz olabilir ki. Banada dua edin kızlar birbirimize en büyük yardım Allahın huzurunda evlat dilemek.
inşallah kucagımızada alırız hepimiz canmHarika tek kelimeyle . Allah ol demiş olmuş ötesi varmı . Ne güzel ne gurur verici başarmak. Sen şuan çok güzel bir mucize başardın arkadaşım benim gözümde.
tek ebriyo ilk deneme ilk tecrübesizlikler canm :)Tek embriyo dimi gayet iyi canim jeli cok kafana takma dikkatli yap tabi ama yetmez mi acaba diye akl8nda olursa.hep psikolojik olarak yetmez
20.gün test yaptrdım canmCanım transfer sonrası kaçıncı gün 4700 cıktı benim 18. Gün 3000 falandı
ben düzelttim düzelmedi. arkasını del dedi kızlar öyle yapcam bakalım yarınaynı sorun bende de vardı canım kutuyu düzelttim oda düzeldi tamamen ondan ben dediğini aynen yaşıyordum açar açmaz fışkırıyordu ama şimdi normale döndü
Allah hepimizin birbirimiz için temiz ağızlı dualarımızı kabul eder inşALLah. Ben hamile kalan arkadaşlarımla aynı listede adımı görmekten bile gurur duyarım . Onlarda benimle aynı yollardan geçtiler. Bugün onun yüzünü güldüren Rabbim yarın bir bakmışım benimkini güldürmüş.Sana bişey söyleyimmi ben burdaki sizlerin sıkıntıları okumadan ve hastanedeki benim gibi aynı konudan muzdarip o insanları görmeden önce sadece kendim için dua ederdim ama şimdi çok farklı yanlız degilim çünkü herkes benim gibi sadece kendim için istersem bencillik etmiş olurum bi insanın başka bi insan için karşılıksız onun iyiligi için dua etmesi insanın kendine ettigi duadan daha hayırlı çünkü karşılıksız ne kadar güzel birşey :) :) allahım sanada banada hayırlı evlat isteyen herkesede tanıdıgım tanımadıgım her kim varsa gönlümüzdeki muradımızı tez vakitte verir gözümüzü yaşlı kucagımızı boş bırakmaz inşallah... ayyy çookk konuştum çenem düştü iyiceeee
Kısmette varsa neden güldürmesinki allah çektigin sıkıntıları maddi manevi bütün zorlukları streslerini karşılıksız bırakmaz hayırlısıyla gönlündekini gönlümüzdekini verir inşallah :)Allah hepimizin birbirimiz için temiz ağızlı dualarımızı kabul eder inşALLah. Ben hamile kalan arkadaşlarımla aynı listede adımı görmekten bile gurur duyarım . Onlarda benimle aynı yollardan geçtiler. Bugün onun yüzünü güldüren Rabbim yarın bir bakmışım benimkini güldürmüş.
belli olmuyo cnm ara ara geliyor zaten benim msela bugun yeni yeni geldi camasirim islandi yani bazende peceteye geliyorNe akıyor jel akıyorsa neden kaç saat sonra akıyor. Kafamda deli sorular...
Dr unla gorustunmu canim bundan sonra ilaclara devammi birakiyomusunbelli olmuyo cnm ara ara geliyor zaten benim msela bugun yeni yeni geldi camasirim islandi yani bazende peceteye geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?