- 27 Eylül 2015
- 170
- 192
- 18
- 33
İnsallah canim Allah razi olsunTabi tabbbiiii sevinnnnnnn sevinnn hayrli olsm vok guzllll onemli olan iki gunde iki kat artmasi
Üst kısmı sıkmadan aç canım eğer sıkarsan dökülebilir. Jelin tutma yerini yani geniş yerini salla içindekiler alt kısma toplansın. Uç kısmını kır ama bastırmadan sonra içeri sok ve üst tutma yerini sık. İnşallah anlatabilmişimdir.ben jeli açınca hepsi dışarı boşalıyo. sizde de var mı böyle bir sorun
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım değerin gayet güzel. İnşallah da artarak devam eder. İçin rahat olsunKizlar 11nci gun 70.39 sevineyim mi deger biraz dusuk mu
öyle yapıyorum canım annemlerdeydim orda hiç bi sorun yoktu şimdi evime geldm. hepsi boşalıyo anlamadım neden olduğunu. sonucum pozitif suan . yeterli olmazsa jel diye korkuyorum düşük olmasından.Üst kısmı sıkmadan aç canım eğer sıkarsan dökülebilir. Jelin tutma yerini yani geniş yerini salla içindekiler alt kısma toplansın. Uç kısmını kır ama bastırmadan sonra içeri sok ve üst tutma yerini sık. İnşallah anlatabilmişimdir.
yerim seni ya no problem yes bebişCanım erken henüz tatlım aşılama için gerçekten erken. No problem yes bebiş inşallah
Tabi tabbbiiii sevinnnnnnn sevinnn hayrli olsm vok guzllll onemli olan iki gunde iki kat artmasi
Allah razi olsun darisi insallah istehenlereHayırlı uğurlu olsun inşallah canım değerin gayet güzel. İnşallah da artarak devam eder. İçin rahat olsun
Canım hiç uğraşmana gerek yok sıktığın geniş kısma başını kırmadan önce bi toplu iğne batır içindeki hava basıncı gidiyor kırıp ittiğin zamanda deldiğin kısma parmağını koyup sık hiç dışarı gitmiyorben jeli açınca hepsi dışarı boşalıyo. sizde de var mı böyle bir sorun
Allah korusun canım açtıktan sonra aşağı doğru tutmamaya çalış o zaman yan tutarak koy akmasını biraz olsun engellersin böylece çok mu sıcak acaba serin bi yerde tutsan belki biraz katılaşıröyle yapıyorum canım annemlerdeydim orda hiç bi sorun yoktu şimdi evime geldm. hepsi boşalıyo anlamadım neden olduğunu. sonucum pozitif suan . yeterli olmazsa jel diye korkuyorum düşük olmasından.
tamm o zamn yarın sabah öyle bi deneyim :) nasıl sinirim bozuldu bi kaç gündür. teşekkür ederim :)Canım hiç uğraşmana gerek yok sıktığın geniş kısma başını kırmadan önce bi toplu iğne batır içindeki hava basıncı gidiyor kırıp ittiğin zamanda deldiğin kısma parmağını koyup sık hiç dışarı gitmiyor
Rica ederim ilk zamanlar elimde patlıyordu benimde tecrübesizlik işte ama bu şekilde 1 damlası bile boşa gitmiyor Allah kolaylık versintamm o zamn yarın sabah öyle bi deneyim :) nasıl sinirim bozuldu bi kaç gündür. teşekkür ederim :)
kutudakileri bile ters çevirdim acaba ters durduğu içinmi diye. büyük kısımları alta getrdm. açarken yukarı tututp açıyorum bildiğin şelale gibi akıyo :)Allah korusun canım açtıktan sonra aşağı doğru tutmamaya çalış o zaman yan tutarak koy akmasını biraz olsun engellersin böylece çok mu sıcak acaba serin bi yerde tutsan belki biraz katılaşır
Düşük falan değil canım güzel bence. Kaç günlük kaç embriyo verilmişti? Doktorun ne dedi? Hayırlı olsun canım. Daha önceki günlerde de idrar testi yapmış mıydın? Nasıl çıkmıştı? Hangi marka?Kizlar 11nci gun 70.39 sevineyim mi deger biraz dusuk mu
İnş canım inşallahhhh bi tanesine de razıyım ama ikiz olursa süper olur :) çok saol canımİnsallah senin de ikizlerin olur
Canım tüp bebeği yapan doktorla görüş en iyisini o bilirBilemedim ilk defa bogle oluyor aile hekimi dusuk dedi yine kan verdim
Normal canım korkma jel değil o akan jel sebep oluyor ama jelim boşa gitti diye düşünmeKızlar ya sabah jeli sıktım işe geldim şimdi akıntım oldu su gibi. Acaba jel mi aktı diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?