Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

ben jeli açınca hepsi dışarı boşalıyo. sizde de var mı böyle bir sorun
Üst kısmı sıkmadan aç canım eğer sıkarsan dökülebilir. Jelin tutma yerini yani geniş yerini salla içindekiler alt kısma toplansın. Uç kısmını kır ama bastırmadan sonra içeri sok ve üst tutma yerini sık. İnşallah anlatabilmişimdir.

öyle yapıyorum canım annemlerdeydim orda hiç bi sorun yoktu şimdi evime geldm. hepsi boşalıyo anlamadım neden olduğunu. sonucum pozitif suan . yeterli olmazsa jel diye korkuyorum düşük olmasından.

ben jeli açınca hepsi dışarı boşalıyo. sizde de var mı böyle bir sorun
Canım hiç uğraşmana gerek yok sıktığın geniş kısma başını kırmadan önce bi toplu iğne batır içindeki hava basıncı gidiyor kırıp ittiğin zamanda deldiğin kısma parmağını koyup sık hiç dışarı gitmiyor

öyle yapıyorum canım annemlerdeydim orda hiç bi sorun yoktu şimdi evime geldm. hepsi boşalıyo anlamadım neden olduğunu. sonucum pozitif suan . yeterli olmazsa jel diye korkuyorum düşük olmasından.
Allah korusun canım açtıktan sonra aşağı doğru tutmamaya çalış o zaman yan tutarak koy akmasını biraz olsun engellersin böylece çok mu sıcak acaba serin bi yerde tutsan belki biraz katılaşır

tamm o zamn yarın sabah öyle bi deneyim :) nasıl sinirim bozuldu bi kaç gündür. teşekkür ederim :)

Kizlar massallah poztflerle gdiyoruz insalah herkesin soncu poztf olr dogum tarihlerimzde yakin olr baska bi sayfa acaruk bebiklerimizden bhsederuk

Rumuz ........Transfer .......Test günü

Dipblue .......25 Ağs ........8 Ey
1Nisan .........6 Eylül. .......21 Ey
Dnya. ........14 Eylül .......25 Ey
687403 (Gülay ).....19 Eylül ........2 Ekim
Kayisicekirdegi....19 Eylül.....28 Ey
Encokistedigimsin...21 Eylül......3 Ekim
Ayseankara .........21 Eylül. ........30 Eylül
Dyg_brk ...........22 Eylül ..........2 Ekim
sirine 82 ...........22 Eylül .........3 Ekim
MK128 ..........22 Eylül........6 Ekim
Huriye .........23 Eylül........5 Ek
Cemrecemre......28 Eylül.......10Ekim

Allah korusun canım açtıktan sonra aşağı doğru tutmamaya çalış o zaman yan tutarak koy akmasını biraz olsun engellersin böylece çok mu sıcak acaba serin bi yerde tutsan belki biraz katılaşır
kutudakileri bile ters çevirdim acaba ters durduğu içinmi diye. büyük kısımları alta getrdm. açarken yukarı tututp açıyorum bildiğin şelale gibi akıyo :)

Kizlar 11nci gun 70.39 sevineyim mi deger biraz dusuk mu
Düşük falan değil canım güzel bence. Kaç günlük kaç embriyo verilmişti? Doktorun ne dedi? Hayırlı olsun canım. Daha önceki günlerde de idrar testi yapmış mıydın? Nasıl çıkmıştı? Hangi marka?

Kızlar ya sabah jeli sıktım işe geldim şimdi akıntım oldu su gibi. Acaba jel mi aktı diyorum .

Rumuz ........Transfer .......Test günü

Dipblue .......25 Ağs ........8 Ey
1Nisan .........6 Eylül. .......21 Ey
Dnya. ........14 Eylül .......25 Ey
687403 (Gülay ).....19 Eylül ........2 Ekim
Kayisicekirdegi....19 Eylül.....28 Ey
Leyliamedd............................29 Ey
Encokistedigimsin...21 Eylül......3 Ekim
Ayseankara .........21 Eylül. ........30 Eylül
Dyg_brk ...........22 Eylül ..........2 Ekim
sirine 82 ...........22 Eylül .........3 Ekim
MK128 ..........22 Eylül........6 Ekim
Huriye .........23 Eylül........5 Ek
Cemrecemre......28 Eylül.......10Ekim

Ohhh ohhh ne güzel liste hamişlerle doldu. Darısı başımıza inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…