Yaaa bende görürmüyüm o günü acabaRumuz ........Transfer .......Test günü
Dipblue .......25 Ağs ........8 Ey
1Nisan .........6 Eylül. .......21 Ey
Dnya. ........14 Eylül .......25 Ey
687403 (Gülay ).....19 Eylül ........2 Ekim
Kayisicekirdegi....19 Eylül.....28 Ey
Leyliamedd............................29 Ey
Encokistedigimsin...21 Eylül......3 Ekim
Ayseankara .........21 Eylül. ........30 Eylül
Dyg_brk ...........22 Eylül ..........2 Ekim
sirine 82 ...........22 Eylül .........3 Ekim
MK128 ..........22 Eylül........6 Ekim
Huriye .........23 Eylül........5 Ek
Cemrecemre......28 Eylül.......10Ekim
Ohhh ohhh ne güzel liste hamişlerle doldu. Darısı başımıza inş
Gorustum canim gine kan ver dediler pregnly diye bir igne kullanmistim insallah onun etkisi olmasinCanım tüp bebeği yapan doktorla görüş en iyisini o bilir
iç çamaşırım su gibi ıslandı bu neden böyle oldu ki . Jelide iyi sıkamadım bugün açtım hemen dışarı patladı.Onada canım sıkıldı.Normal canım korkma jel değil o akan jel sebep oluyor ama jelim boşa gitti diye düşünme
Zamanla alışacaksın canım geçtiğimiz sayfada bi arkadaşa anlattım patlamaması için kırmadan önce sıktığımız geniş yere iğne batır basınç gider o zaman ama ben çok rahat ve iyi sıktığım halde bi süre sonra ıslaklık oluyor normal o ıslaklık sürekli kalmasın mantara çevirmesin diye günlük ped koyuyorum beniç çamaşırım su gibi ıslandı bu neden böyle oldu ki . Jelide iyi sıkamadım bugün açtım hemen dışarı patladı.Onada canım sıkıldı.
Cnm bnm de islaniyo günlük ped kullanmıyodum kullanıyorum mcburiç çamaşırım su gibi ıslandı bu neden böyle oldu ki . Jelide iyi sıkamadım bugün açtım hemen dışarı patladı.Onada canım sıkıldı.
Ne zaman kullanmıştın iğneyi bence değer iyi amaGorustum canim gine kan ver dediler pregnly diye bir igne kullanmistim insallah onun etkisi olmasin
Allah ım listede canım arkadaşım huriye tam altımda hamile . Banada biraz onda bulaşsın hamilelik nolurrrrRumuz ........Transfer .......Test günü
Dipblue .......25 Ağs ........8 Ey
1Nisan .........6 Eylül. .......21 Ey
Dnya. ........14 Eylül .......25 Ey
687403 (Gülay ).....19 Eylül ........2 Ekim
Kayisicekirdegi....19 Eylül.....28 Ey
Leyliamedd............................29 Ey
Encokistedigimsin...21 Eylül......3 Ekim
Ayseankara .........21 Eylül. ........30 Eylül
Dyg_brk ...........22 Eylül ..........2 Ekim
sirine 82 ...........22 Eylül .........3 Ekim
MK128 ..........22 Eylül........6 Ekim
Huriye .........23 Eylül........5 Ek
Cemrecemre......28 Eylül.......10Ekim
Ohhh ohhh ne güzel liste hamişlerle doldu. Darısı başımıza inş
Aynen bende kullanmayı hiç istemiyorum ama mantar olmaktansaCnm bnm de islaniyo günlük ped kullanmıyodum kullanıyorum mcbur
Bn internetten izlemiştim nasıl açtığını tam anlatamiyrm videoda izleyin bnm hc açarken dışına cikmdi dahaiç çamaşırım su gibi ıslandı bu neden böyle oldu ki . Jelide iyi sıkamadım bugün açtım hemen dışarı patladı.Onada canım sıkıldı.
Pazar gunu canim bir tane dusuk doz olandanNe zaman kullanmıştın iğneyi bence değer iyi ama
Nezman yaptrmstn igneniGorustum canim gine kan ver dediler pregnly diye bir igne kullanmistim insallah onun etkisi olmasin
Evet bugün oldu sinir oldum . Eğilip kalktıkça akıntı oluyor şaka gibiZamanla alışacaksın canım geçtiğimiz sayfada bi arkadaşa anlattım patlamaması için kırmadan önce sıktığımız geniş yere iğne batır basınç gider o zaman ama ben çok rahat ve iyi sıktığım halde bi süre sonra ıslaklık oluyor normal o ıslaklık sürekli kalmasın mantara çevirmesin diye günlük ped koyuyorum ben
günlük pede herkez karşı ama böyle zamanlar için şart. İşte mecbur eğilip kalkıyorum. Hemen akıntı oluyor.Cnm bnm de islaniyo günlük ped kullanmıyodum kullanıyorum mcbur
Dy bakalm yukseliosa demek bebistendir dualarmz senn ve karnindaki minik umut icin. Nzaman yapcaksn testi bidhaPazar gunu canim bir tane dusuk doz olandan
Jelden sonra yürüyomusunuz kızlar doktor bana 15 dk yürü dedi zaman zaman bendede akıntı oluyor ama öle çok değil topak gibi oluyo benimde bazen peceteye silince geliyor.Evet bugün oldu sinir oldum . Eğilip kalktıkça akıntı oluyor şaka gibi
Pazar gunu canimNezman yaptrmstn igneni
bana da 5 10 dk yürü dedi doktor.Jelden sonra yürüyomusunuz kızlar doktor bana 15 dk yürü dedi zaman zaman bendede akıntı oluyor ama öle çok değil topak gibi oluyo benimde bazen peceteye silince geliyor.
Ben gine kan verdim bu gunDy bakalm yukseliosa demek bebistendir dualarmz senn ve karnindaki minik umut icin. Nzaman yapcaksn testi bidha
önceden yatıyordum siz dediniz burdan öğrendim artık yürüyorum .Jelden sonra yürüyomusunuz kızlar doktor bana 15 dk yürü dedi zaman zaman bendede akıntı oluyor ama öle çok değil topak gibi oluyo benimde bazen peceteye silince geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?