Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Yaaa bende görürmüyüm o günü acaba

Normal canım korkma jel değil o akan jel sebep oluyor ama jelim boşa gitti diye düşünme
iç çamaşırım su gibi ıslandı bu neden böyle oldu ki . Jelide iyi sıkamadım bugün açtım hemen dışarı patladı.Onada canım sıkıldı.

iç çamaşırım su gibi ıslandı bu neden böyle oldu ki . Jelide iyi sıkamadım bugün açtım hemen dışarı patladı.Onada canım sıkıldı.
Zamanla alışacaksın canım geçtiğimiz sayfada bi arkadaşa anlattım patlamaması için kırmadan önce sıktığımız geniş yere iğne batır basınç gider o zaman ama ben çok rahat ve iyi sıktığım halde bi süre sonra ıslaklık oluyor normal o ıslaklık sürekli kalmasın mantara çevirmesin diye günlük ped koyuyorum ben

Allah ım listede canım arkadaşım huriye tam altımda hamile . Banada biraz onda bulaşsın hamilelik nolurrrr Kızlar hamileler en üstte yazsın bence benimle muhatap olamayacak kadar güzeller

Bn internetten izlemiştim nasıl açtığını tam anlatamiyrm videoda izleyin bnm hc açarken dışına cikmdi daha

Kızlar merhabalar . Dun cok kotu idim . Bugün iyiyim şükür. Dunden okuyanadigim sayfalara tek tek bakacağım. O yuzden dunden kalma paylasimkariniza gec cvp verdiğimi görürseniz şaşırmayın

Evet bugün oldu sinir oldum . Eğilip kalktıkça akıntı oluyor şaka gibi

Evet bugün oldu sinir oldum . Eğilip kalktıkça akıntı oluyor şaka gibi
Jelden sonra yürüyomusunuz kızlar doktor bana 15 dk yürü dedi zaman zaman bendede akıntı oluyor ama öle çok değil topak gibi oluyo benimde bazen peceteye silince geliyor.

Jelden sonra yürüyomusunuz kızlar doktor bana 15 dk yürü dedi zaman zaman bendede akıntı oluyor ama öle çok değil topak gibi oluyo benimde bazen peceteye silince geliyor.
önceden yatıyordum siz dediniz burdan öğrendim artık yürüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…