Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cooookkkkkk guzel hikayeniz miniginle en huzurlu guzel gunleri yasayin insallah

okurken ağladım yaşadıklarını o kadar içten hissettim ki. sanırm bizi en iyi biz anlarız. rabbim bizede bugüzel haberleri almayı nasip eder inş. mucizeni inş sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün canım

Çok dogru bi düşünce üzülme stres yapma gibi lüksümüz yok tüp bebek eger paran varsa özelde yaptırabilirsin istedigin kadar devlette 3 hakkımız oluyo ama onuda yaptırabilmek evraklar raporlar derken seneyi buluyo herşeyden önce yaş gidiyo bayanda yaş çok önemli çünkü o yüzden hiç kimsenin ne dedigi ne düşündügü umrumuzda bile olmasın önemli olan bizim ne düşündügümüz bizim ne istedigimiz biz çocuk yaparsak millet için yapmayacagız olursada sıkıntısı bize olmazsada yine biz çekiyoruz millet sadece konuşuyor destek olan kim mandi manevi hakkını yemeyin destek olanda var ama köstek olan daha çok o yüzden onun bunun söylediklerine takılarak morel bozmak yok bebegimizin olması için bol moral bol stressiz günlerin olması gerek bu bizim elimizde allah yardımcın olsun :)

Allah isteyen bu kadar çaba sarfeden kimsenin kucağını boş bırakmasın.Size tek duam regli olamayın inşallah

Ben 10 gün kullanmıştım canım. Herkeste değiliyor ama. Genelde 8-12 gün yetiyor

İnan ağlaya ağlaya okudum. Ne güzel darısı başımıza. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

Kızlar bugün içim çok sıkılıyor bugün 6. Günüm test gününe 6 gün kaldı. 4 günlük 2 embriyo verilmişti. 6. Günde testte silik milik hiç mi çizgi olmaz ya test günüm yaklaştıkça korkum artıyor saatler geçmek bilmez oldu bugün. Nolur bir umut nolur çoooook silik de olsa bir çizgi göreyim noluuuurrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…