Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

gercektende insan etkileniyor ama sonuca cok sevindim cnm rabbim kucaginiza almayi da nasib etsin şimdi kac gunluk senin yumurcak

Canım sakin ol bak benim 7.günüm hala yok çizgi falan moralini bozma lütfen insan çöktükçe çöküyor

Evet canım içim sıkılıyor darlandım biraz
ne kadar zor nedesek boş biliyoruz.Ama şöyle düşün 1 tane ve 7 hücreli koymuşlardı bana.ve zerre umudum yoktu.8 günde silik gördüm.Senin 2 şansın var.Umudunu kaybetme
Ama inan sonrası da çok zor.Bu sefer kese varmı ,kalp atışı var mı hepsi sancılı bir bekleme.Normal yolla doğum yapanlar nasıl şanslılar ah farkında değiller gerçekten.Bizim her adımımız stres,heycan Allah yüreğimizi,karnımızı ,evimizi çocuksuz bırakmasın

ben smdı test yaptm hcbsı yok ısıgın dıbıne kdr gotrdm belkı goremıorm dıe yok yok yok 21.de transfeer oldu bgn ayın 29u ve cuma gecesı kan tahllı yapcam ıkıncı cızgı ıcın yalvarıyorumm rabbıme artık hayrlısıyla bıtmıs olsun bebek ımtıhanım nolr benle olms olsn

Bende de yok hiç bişey cuma belli olur artık akıbetimiz

kaç dk geçti?

İnsallah cnm inşallah seninledir.Allahım bize de hayrlisi yla bebislerimizi verecek insallah sabir ve sukur.inanıyorum hamileligimizi de konscaz burda.

Ayyy keşke canım ya. Bugün benim de içimde bir sıkıntı var sanki modum düştü
Noluyo canim ya niye moralin dustu sen.herkese.moral veren bi insansin.keske bu testere baslamasydk.Sabret canm son gune kadar cikmaynda var biliyosun .elbet olucak ins sıkma kendini bebisi uzme lutfen

Ya ama olmaz ki neşe ve umut saciyordun sen hadi Düzel bakalim:) 3 gun snra adet günüm karnm da hafiften ağrılar başladı az önce bakalm bebek mi yoksa dgl mi
Öyleydi canım ama bugün böyle malesef. Ağrın inş bebiştendir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…