İnş saol canımAMİİİN.Size de dileğim aynı.İnşallah regli olamayın emii
Amin canım inş hepimiz pozitifi görürüzAnlıyorum canım beklemek ah şu beklemek halbuki senelerdir beklersin bişey olmaz ama bugünlerde beklemek ölüm kadar zordur sabret canım allah kortuguna ugratmasın
ayy inşallah allah hayal kırıklıgına ugratmasın
valla hic bi belirti yok canm midem agriyo 1 haftadir ishal durumu var bu belirti degil heraldeCnm senin ağrıların vr mi be.
Cnm ağrıların fln var mı nası belirtilen
Saol canım amiiinnnnn hepimiz içinne kadar zor nedesek boş biliyoruz.Ama şöyle düşün 1 tane ve 7 hücreli koymuşlardı bana.ve zerre umudum yoktu.8 günde silik gördüm.Senin 2 şansın var.Umudunu kaybetme
Ama inan sonrası da çok zor.Bu sefer kese varmı ,kalp atışı var mı hepsi sancılı bir bekleme.Normal yolla doğum yapanlar nasıl şanslılar ah farkında değiller gerçekten.Bizim her adımımız stres,heycanAllah yüreğimizi,karnımızı ,evimizi çocuksuz bırakmasın
İnş canım dualarımdasın dualarımdasınızben smdı test yaptm hcbsı yok ısıgın dıbıne kdr gotrdm belkı goremıorm dıe yok yok yok 21.de transfeer oldu bgn ayın 29u ve cuma gecesı kan tahllı yapcam ıkıncı cızgı ıcın yalvarıyorumm rabbıme artık hayrlısıyla bıtmıs olsun bebek ımtıhanım nolr benle olms olsn
İnş pozitifi görürüzBende de yok hiç bişey cuma belli olur artık akıbetimiz
İnşallah canım şuan bundan daha çok hiç bişeyi istemiyorum zaten buda olmazsa uzun süre kapanacak bu konuİnş pozitifi görürüz
Test ne zamandı canım seninBende takicak bisey buldum dunku testten daha silik sanki testaman Rabbime biraktim nolursa uzulmucem.artik
Bilmiyorum canım ya bugüne kadar iyiydim bugün çöktüm biraz. Bir de ben yüzüstü yatarım genelde. Ama yasak dediler. Hem ondan hem de sivrisineklerden uykumu da düzgün alamıyorum belki ondandır. Dualarını eksik etme lütfen canımNoluyo canim ya niye moralin dustu sen.herkese.moral veren bi insansin.keske bu testere baslamasydk.Sabret canm son gune kadar cikmaynda var biliyosun .elbet olucak ins sıkma kendini bebisi uzme lutfen
Tatlım yılmak pes etmek yok lütfenİnşallah canım şuan bundan daha çok hiç bişeyi istemiyorum zaten buda olmazsa uzun süre kapanacak bu konu
Bol bol sıvı al canım bebişler susuz kalmasın aman.valla hic bi belirti yok canm midem agriyo 1 haftadir ishal durumu var bu belirti degil heralde
Bn herhlde regl oluyrm her an gldi gelck gbj oldm hayrlisi böyle olup da bii trlu gelemez insallah:)valla hic bi belirti yok canm midem agriyo 1 haftadir ishal durumu var bu belirti degil heralde
Tatlım bence hiç de öyle değil. Hem her idrarın kendi yoğunluğu ve dolasıyla idrardaki hcg yoğunluğu aynı olmaz. Biraz fazla su içersin idrarı daha kısa süre tutarsın o zamanda kanda aynı hcg düzeyine rağmen silik çıkabilir. Sen bize uyma. Üzme lütfen kendini ve bebişleri. Hamile olmasan bu kadar belirgin çıkmaz tatlım. Relax tamam :)Bende takicak bisey buldum dunku testten daha silik sanki testaman Rabbime biraktim nolursa uzulmucem.artik
İnş regl gelmez bebiş gelir bebiş.Bn herhlde regl oluyrm her an gldi gelck gbj oldm hayrlisi böyle olup da bii trlu gelemez insallah:)
Daralma hayatım :) havadandır hava çok kapalı yağmurlu Ankara'da , belki seninde bulunduğun şehirde öyledir.Evet canım içim sıkılıyor darlandım biraz
İnş bir an önce geçer canımDaralma hayatım :) havadandır hava çok kapalı yağmurlu Ankara'da , belki seninde bulunduğun şehirde öyledir.
Ay inşallah ne biliym hmsire de sordu bugn ağrın var mo diye yok dmstim ama aynı regl ağrısı gbi kısmet inşallah azcık umutlandim sankiİnş regl gelmez bebiş gelir bebiş.
Bi süre canım sonra içimdeki çocuk aşkı durdurmaz zaten beni :)Tatlım yılmak pes etmek yok lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?