Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Saol canım amiiinnnnn hepimiz için

İnş canım dualarımdasın dualarımdasınız

Bende takicak bisey buldum dunku testten daha silik sanki test aman Rabbime biraktim nolursa uzulmucem.artik

Noluyo canim ya niye moralin dustu sen.herkese.moral veren bi insansin.keske bu testere baslamasydk.Sabret canm son gune kadar cikmaynda var biliyosun .elbet olucak ins sıkma kendini bebisi uzme lutfen
Bilmiyorum canım ya bugüne kadar iyiydim bugün çöktüm biraz. Bir de ben yüzüstü yatarım genelde. Ama yasak dediler. Hem ondan hem de sivrisineklerden uykumu da düzgün alamıyorum belki ondandır. Dualarını eksik etme lütfen canım

Bende takicak bisey buldum dunku testten daha silik sanki test aman Rabbime biraktim nolursa uzulmucem.artik
Tatlım bence hiç de öyle değil. Hem her idrarın kendi yoğunluğu ve dolasıyla idrardaki hcg yoğunluğu aynı olmaz. Biraz fazla su içersin idrarı daha kısa süre tutarsın o zamanda kanda aynı hcg düzeyine rağmen silik çıkabilir. Sen bize uyma. Üzme lütfen kendini ve bebişleri. Hamile olmasan bu kadar belirgin çıkmaz tatlım. Relax tamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…