Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Arkadaşım nolur sigara içmeyi bırak bebeğine zarar eğer içmeye devam ediyorsan .

Canım arkadaşlarım yaptığımız jel kasık Ağrısı yapıyormu size ? Yoksa ben üşüttüm mü acaba ?

Canim benim . Sunu anladim ki test gunu yaklaştıkça insanin sabrida sinirleeide zayifliyor . Transfer gunu ile birlikte 7 gun civarinda ablamda kaldim . Sonra evime geldim . Geldigim günün ertesi bir ic daraltici bi bunalım anlatamam . Ve ertesi,gunbyone ayni. Ne güzel ablamin yaninda hic bu sıkıntılar yoktu diye içimden geciriyordum ki bunun yersiz olduğunu anladim . Zaman yaklastikca,rih halimiz dengesizlesiyor . Allah kolaylik versin cumlemize . Tahlil de silik cizgi bile yok diyorsun ya . Unutmadin degil mi kayisicekirdegini
Yola devam canim bir gun düşerek ertesi gun kalkarak inşallah o guzel gunde guzel sinuc alacagiz Allahin izni ve firsati ile

Arkadaslar pozitif olun bol bol dua edin ne bu dusuk enerji negatiflik yok en yakin alis veris mrk gidin ve bebis icin icinizden ne geliyorsa alin sizi mutlu edecek veya kocislerinize soyleyin o alsin

Arkadaslar pozitif olun bol bol dua edin ne bu dusuk enerji negatiflik yok en yakin alis veris mrk gidin ve bebis icin icinizden ne geliyorsa alin sizi mutlu edecek veya kocislerinize soyleyin o alsin
:'( keske dedgn gbi yapablsen hic gum yok dusuk yapmdn once esim almsti bebegme kiyafet onu her gordgmde icin yaniyor korkuyorm onn icin bisiler almaya

Sağol canım :). Bu kez farklı bir hastanede deniyorum. Embriyoları baska bir hastaneye taşıdık. Inşallah bu kez olumlu sonuç alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…