- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
Hemseriyiz bn gudul sen neresindenBen urfanın küçük bir ilçesindeyim halfetide. Karagül dizisinin çekildiği yer kızlar :) ben ankaralıyım eşim muğlalı. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
benimde kalmadı .1 tane transfer ettiler oda 7 hücreliydi.aman zaten tutmayacak diye pofur pofur sigara içtim.ama pozitifi gördüm30 tane yumurtam toplandı transfer gününde 5 canlı embriyomuz vardı en kaliteli 2 taneyi transfer etti dr.um 2 tane kaliteli değilmiş 1 tanede orta kaliteymiş dondurmaya kalmadı
30 tane yumurtam toplandı transfer gününde 5 canlı embriyomuz vardı en kaliteli 2 taneyi transfer etti dr.um 2 tane kaliteli değilmiş 1 tanede orta kaliteymiş dondurmaya kalmadı
çünkü hep hayal kırıklıgı yaşıyoruz dibe vurmamız çok normal allah büyüktür bir gün bizimde hayallerimşz gercek olur inşallahUmariim oyledirrnasil bir psikolojideyiz anlamadim hemen dibe vuruyo moreller
inşallah canım yaaArkadaşım olacaksa bir taneyle olur üzülme .
tabiki ptesi sizlerlede paylaşıcamamin canim hadi insallh guzel haberler bekliyoruz
Tamam canım inşallah 3 te iyi haberler verirsin bize akşam boşa üzülmüşsündür. Birde kanaman yada lekelenmen bittimiOyle bir igne vermedi canım.. ya acildede bilmeden yanlış, birseyler uaparlar diye korkuyorum
ovaluasyon testi idrardaki gebelik hormonunu göstermezkikızlar bu arada dayanamayıp erken test yapanlar.gebelik testi yerine ovulasyon testinde daha koyu cıkıyor.Ben 8.günce ikisinide yaptım evde vardı.Ovulasyon testi daha hızlı ve koyu sonuç verdi.
oyy çok güzel inan gözlerim doldu okurken çünkü neler hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum ALLAH'ın izniyle hiç bırakmaz annesini çok öptüm ikinizideÜzülme canım benimde bu tedavide 17 yumurta toplandı 10 tane döllendi 2. Güne sadece 6 tane kaldı. Sonra 5. Gün transfer ederiz derken 3. Günn pata küte transfer oldu. Moralim çok bozuktu 5. Güne yaşamaz dedi embriyologum.6 taneden 2 transfer oldu 8 hücreli fakat sadece biri daha iyi diğeri dışarda kalsa ölür dediler. Cok üzüldüm ağladım. Ama sürekli dua ettim . Diğer bütün embriyolarda öldü zaten dondurmaya kalmadı. Ama şükür o saglam bir embriyo annesini bırakmadı. Hiç umudum yokken en kötü tedavimde hamile kaldım. Bak şimdi tehlikeli olan 3 ayın geçmesini bekliyoruz.
oyyy maşallah darısı başımabenimde kalmadı .1 tane transfer ettiler oda 7 hücreliydi.aman zaten tutmayacak diye pofur pofur sigara içtim.ama pozitifi gördüm
sagol canım benim ama çokkkk yoruldum artık bünye kaldırmıyoo allah diledigine tek veriyo dilediginede çifter çifter veriyo dilediginede hiç vermiyo bizim gibi yanii bizide görsün artıkk rabbim ne olur gör artık bizideAllahın izniyle olur canm kafanı cok takma sen duanı et gerısını Allahım hayırlısıyla nasıp eder ınsallah yağmur yağarken ezan okunurken namazdan sonra hepımız ıcın dua edıyorum ınsallah nasıp olur
Söylenecek sözde kalmadı artık ne diyeyim allah sabır versin yardım etsin halinizi görsün merhamet etsin1.45 negatif kızlar maalesef testte cikmayim ca anlamstim xaten
Ablacım aramıza hoş geldin :) umarım herşey gönlünce olurMerhaba arkadaşlar bir süredir sizleri takip ediyorum...
Ben 43 yaşındayım ılk evlılıgımden bır oglum var ve sımdı ıkıncı evlılıgımı yaptım esımın cocugu yok ılk evlılıgı ve cocugumuz olması ıcın dr. basvurduk menopoz a gırmek uzeresın dedı ve sadece 2 tane yumurtam varmıs yanı cok ama cok dusuk sansın dendı yınede denemk ıstedık sansımız ...ıgnelerle yumurtalarım buyutuldu ve toplamda 6 tane oldular en son 3 tanesı 18mm ve ustune ulasmıs saglıklı 3 tane var dedı ve bu sabah bahcecı fulya da opu oldum..yumurtalarım alındı genel anestezı yapıldı hıc bır sey hıssetmedım suan cok hafıf bır sancım var o da rahatsız etmıyor dr. 2 gun sonra transfer yapıcaz dedı cok heyecanlıyım once allahıma sonra dr guvenıyorum herseyın hayırlısı rabbım nasıp ederse olur dıyorum ama takmıyorum fazla cunkı hersey kısmet nasıp.. suan progestan50mg ıgne oluyorum zaten uzun bır zaman kullanacakmısım clımara forte bant kullanıyorum ve artı bazı haplar var ( monodoks-coraspırın-Estrofem-prednol-folıdoce) ayrıca dınlenıyorum transfer gunune yanı cuma ya ınsallah 2 gunum var ama yarın haber verıcekler emrıyoların gelısımı ıcın ınsallah guzel haberler verebılırım ...Allahım ısteyen herkese nasıp etsın saglık ve sıhhatle kucaklarımıza alalım yavrularımızı
ılerı yaslarda coklu gebelık olabılıyormus bılmıyorum belkı ıkız de olabılır bız esımle herseye hazırladık kendımızı ıkız de olsa razıyız nasıp neyse o olur rabbım hayırlısını versın ve yeterkı saglıklı olsunlar
ılk gebelıgımde 4.5 aylık olana kadar oglumda cok bulantım ve kusma oldu ılerı derece de dıyebılırım 60kg hamıle kalmıstım 52 kılo ya dustum 4 ayda o kadar kotuydum hıc bırsey yıgemıyordum su bıle ıcemıyordum hep serumla beslendım kabus gıbıydı umarım eger gebe kalırsam ıkıncısı boyle olmaz inşallah cok zordu ...ama kısmet tabıkı
çok çok çok üzüldüm arkadaşım ama bidahaki sefer yeni bir umut.1.45 negatif kızlar maalesef testte cikmayim ca anlamstim xaten
21 eylülde opu oldu 23 eylül transfer ilk tüp olduğu yasim da 27 oldugu icin tek embriyo koydular 4 hucreli B kalite. Diğer embriyomu da beklettiler bir gün daha gelismeyince dondurmadilar. Yani tek bebeğim karnimdakiHoşgeldi canım merhaba. Ne güzel test günümüz aynıymış :) inş hepimiz pozitif sonuç alırız. İnş eşine çok güzel bir sürpriz yaparsın tatlım. Kaç günlük kaç embriyo transfer edildi sana canım? Hangi tarihte transfer oldun?
Arkadaşlar olacaksa bir taneyle olacak lütfen böyle konuşup Allah ı gücendirmeyin.21 eylülde opu oldu 23 eylül transfer ilk tüp olduğu yasim da 27 oldugu icin tek embriyo koydular 4 hucreli B kalite. Diğer embriyomu da beklettiler bir gün daha gelismeyince dondurmadilar. Yani tek bebeğim karnimdaki
Canım bu kadar cabuk üzülme baska bir yerde de tekrarla testi makine farkı oluyormus.Allah hepinizden razi olsun kafam cok karisik dua istiyorum lutfen oglen merkeze gidecegiz bakalim hayr olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?