Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

dilerim herşey gönlünce olur çektigin sıkıntıların bi an önce son bulur :)

Kizlarr gunaydinn,dun test yaptim bisi cikmadi 21 eylulde transferim yqpilmisti kan testimde 2 ekimde ins hamilelik vardir bu testte negatif sonuc alip. Kan testinde pozitif sonuc alan varmiii
var var buna emin olabilirsin allahtan umudunu kesme daha hiç bişey bitmiş degil

Hadi bakalim daha da koyulasir insss ...bu u gormek bile cok guzel moralini hic bozma dualarimiz seninle

Kızlar musmutlu bir gün geçirmenizi dilerim ben bu site içindeki doktorada sordum 1.27 çıkmıştı (amh) testi doktor bana yaşına göre düşük demişti ve ben bu testi 3 yıl önce yaptırdım şimdi ben çapaya gidiyorum kısmet olursa ekimde tüp denemem olacak önceki denemede sadece 4 yada 5 yumurta toplanmıştı bide benim sag tüpümde kapalı laporoskopi ve histereskopi yaptırdım ama tek tüpümün kapalı olması haricinde hiç birşey çıkmadı şimdiki doktorum tekrardan istemedide (amh) açıkcası ben göstermesem sonucu aklına bile gelmedi sormak başka bi doktor düzenli adet görüyorsun sorun olmaz demişti ama kafam çok karışık ve çok korkuyorum en son 3 yıl önce yapıldı ya iyice düştüyse düşündükce içim daralıyo bazen bu çektiklerimi düşününce kafayı yiyecekmiş gibi oluyorum

Canım tedavin şimdiden hayırlı olsun :) bende ekimde başlıyacagım adet olunca gel dediler takibimiz beraber olur belki sen hangi hastanede yaptıracaksın ? ben çapada
canım ben ankaradayım özelde yaptırıyoruz inşallah ikimizde hayırlı haberlerde karsılasırız

Allahın izniyle olur canm kafanı cok takma sen duanı et gerısını Allahım hayırlısıyla nasıp eder ınsallah yağmur yağarken ezan okunurken namazdan sonra hepımız ıcın dua edıyorum ınsallah nasıp olur

mrb arkadaşlar bizimde geçen salı transferimiz yapıldı pazartesi günü kan testim var 2 embriyo konuldu inş tutunur yavrularım çok istiyorum çokk Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun

30 tane yumurtam toplandı transfer gününde 5 canlı embriyomuz vardı en kaliteli 2 taneyi transfer etti dr.um 2 tane kaliteli değilmiş 1 tanede orta kaliteymiş dondurmaya kalmadı

Cnm ne güzel 7. Gün testte gözükmeye başlamış hayırlı olsun diyelim. Darısı diğer arkadaşlarıma. Huriş sen her gün yapmaya devam et testleri meraktayız hep birlikte. Nasıl koyulaştıgına birlikte şahit olalom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…