Aa benimde:)belkide karsilasmiszdr orda..sizde problem ne cnm?benm orsa taze embriyo negatif..donmus var 3 tane onlar icin bidahaji reglde gtcemBenim acıbadem volkan bey.
dilerim herşey gönlünce olur çektigin sıkıntıların bi an önce son bulur :)kızlar benimde yarın dondurulmuş embriyodan transferim var,kendi heyecanımı unuttum sizi merak eder oldum valla.Umarım bu sıkıntılar son bulur bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız,Allahım hepimize nasip etsin inşallah,
var var buna emin olabilirsin allahtan umudunu kesme daha hiç bişey bitmiş degilKizlarr gunaydinn,dun test yaptim bisi cikmadi21 eylulde transferim yqpilmisti kan testimde 2 ekimde ins hamilelik vardir bu testte negatif sonuc alip. Kan testinde pozitif sonuc alan varmiii
Canım tedavin şimdiden hayırlı olsun :) bende ekimde başlıyacagım adet olunca gel dediler takibimiz beraber olur belki sen hangi hastanede yaptıracaksın ? ben çapadaİnşaallah canımm..... Rabbim tüm isteyenlere nasıp etsın..
Hadi bakalim daha da koyulasir insss ...bu u gormek bile cok guzel moralini hic bozma dualarimiz seninleKızlar sabahki testimi atmamıştım 3 saat geçmişti yapalı şimdi tekrar baktım ikinci çizgi azcık daha belirginleşmiş rengi de açık pembe olmuş ilk yaptığımda gölge gibi gri renksizdi. Şimdi daha rahat gözüküyor ve rengi pembeye dönmeye başlamış. Tabi bu kadar saat sonra bu sonucu elde etmek ne kadar gerçeği gösterir bilemiyorum. Nolur değerli yorumlarınızı yapın bakem kızlar? Ayy çok umutlamdım umarım boşa değildir :) testin fotosunu da ekledim şekerler. Bu arada bugün 7. Günüm. İnş bebişlerim benimledir :)
iyi düşün iyi olsun canım :)Allah hepinizden razi olsun kafam cok karisik dua istiyorum lutfen oglen merkeze gidecegiz bakalim hayr olsun insallah
Canim tahlil verdim 3 te sonuç alicamNoldu canm dr a gittinmi
Umariim oyledirrvar var buna emin olabilirsin allahtan umudunu kesme daha hiç bişey bitmiş degil
Hafi ucte hayrli haberlernle sevndr bizi akintin durdumu canmCanim tahlil verdim 3 te sonuç alicam
Hadi guzel haberler verirsin insallah yaradan umudu en caresiz anlarda yollar insallah rabbim yuzunu guldursunAllah hepinizden razi olsun kafam cok karisik dua istiyorum lutfen oglen merkeze gidecegiz bakalim hayr olsun insallah
canım ben ankaradayım özelde yaptırıyoruz inşallah ikimizde hayırlı haberlerde karsılasırızCanım tedavin şimdiden hayırlı olsun :) bende ekimde başlıyacagım adet olunca gel dediler takibimiz beraber olur belki sen hangi hastanede yaptıracaksın ? ben çapada
Allahın izniyle olur canm kafanı cok takma sen duanı et gerısını Allahım hayırlısıyla nasıp eder ınsallah yağmur yağarken ezan okunurken namazdan sonra hepımız ıcın dua edıyorum ınsallah nasıp olurKızlar musmutlu bir gün geçirmenizi dilerimben bu site içindeki doktorada sordum 1.27 çıkmıştı (amh) testi doktor bana yaşına göre düşük demişti ve ben bu testi 3 yıl önce yaptırdım şimdi ben çapaya gidiyorum kısmet olursa ekimde tüp denemem olacak önceki denemede sadece 4 yada 5 yumurta toplanmıştı bide benim sag tüpümde kapalı laporoskopi ve histereskopi yaptırdım ama tek tüpümün kapalı olması haricinde hiç birşey çıkmadı şimdiki doktorum tekrardan istemedide (amh) açıkcası ben göstermesem sonucu aklına bile gelmedi sormak başka bi doktor düzenli adet görüyorsun sorun olmaz demişti ama kafam çok karışık ve çok korkuyorum en son 3 yıl önce yapıldı ya iyice düştüyse düşündükce içim daralıyo bazen bu çektiklerimi düşününce kafayı yiyecekmiş gibi oluyorum
Arkadaşım olacaksa bir taneyle olur üzülme .30 tane yumurtam toplandı transfer gününde 5 canlı embriyomuz vardı en kaliteli 2 taneyi transfer etti dr.um 2 tane kaliteli değilmiş 1 tanede orta kaliteymiş dondurmaya kalmadı
Kızlar sabahki testimi atmamıştım 3 saat geçmişti yapalı şimdi tekrar baktım ikinci çizgi azcık daha belirginleşmiş rengi de açık pembe olmuş ilk yaptığımda gölge gibi gri renksizdi. Şimdi daha rahat gözüküyor ve rengi pembeye dönmeye başlamış. Tabi bu kadar saat sonra bu sonucu elde etmek ne kadar gerçeği gösterir bilemiyorum. Nolur değerli yorumlarınızı yapın bakem kızlar? Ayy çok umutlamdım umarım boşa değildir :) testin fotosunu da ekledim şekerler. Bu arada bugün 7. Günüm. İnş bebişlerim benimledir :)
amin canim hadi insallh guzel haberler bekliyoruzmrb arkadaşlar bizimde geçen salı transferimiz yapıldı pazartesi günü kan testim var 2 embriyo konuldu inş tutunur yavrularım çok istiyorum çokk Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?