dua dua duaa kuzum ıste napcaksın başka caremız yok hersey Allah tansagol canım benim ama çokkkk yoruldum artık bünye kaldırmıyoo allah diledigine tek veriyo dilediginede çifter çifter veriyo dilediginede hiç vermiyo bizim gibi yanii bizide görsün artıkk rabbim ne olur gör artık bizide
ınsallah hayırlı haberlerını beklıyorz canmm umutsuz olma Allahın ıznıyle olur ..Doktorumu aradım kızlar gece ateşim var deyince gel bakalım kanda çıkar varsada yoksada dedi şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin nolur hiç umudum yok ama
İnşaallah ablacım .. olsunda eziyetine ne olursa olsun katlanıcaz artık Allah sabrını verır ınsallahMerhaba arkadaşlar bir süredir sizleri takip ediyorum...
Ben 43 yaşındayım ılk evlılıgımden bır oglum var ve sımdı ıkıncı evlılıgımı yaptım esımın cocugu yok ılk evlılıgı ve cocugumuz olması ıcın dr. basvurduk menopoz a gırmek uzeresın dedı ve sadece 2 tane yumurtam varmıs yanı cok ama cok dusuk sansın dendı yınede denemk ıstedık sansımız ...ıgnelerle yumurtalarım buyutuldu ve toplamda 6 tane oldular en son 3 tanesı 18mm ve ustune ulasmıs saglıklı 3 tane var dedı ve bu sabah bahcecı fulya da opu oldum..yumurtalarım alındı genel anestezı yapıldı hıc bır sey hıssetmedım suan cok hafıf bır sancım var o da rahatsız etmıyor dr. 2 gun sonra transfer yapıcaz dedı cok heyecanlıyım once allahıma sonra dr guvenıyorum herseyın hayırlısı rabbım nasıp ederse olur dıyorum ama takmıyorum fazla cunkı hersey kısmet nasıp.. suan progestan50mg ıgne oluyorum zaten uzun bır zaman kullanacakmısım clımara forte bant kullanıyorum ve artı bazı haplar var ( monodoks-coraspırın-Estrofem-prednol-folıdoce) ayrıca dınlenıyorum transfer gunune yanı cuma ya ınsallah 2 gunum var ama yarın haber verıcekler emrıyoların gelısımı ıcın ınsallah guzel haberler verebılırım ...Allahım ısteyen herkese nasıp etsın saglık ve sıhhatle kucaklarımıza alalım yavrularımızı
ılerı yaslarda coklu gebelık olabılıyormus bılmıyorum belkı ıkız de olabılır bız esımle herseye hazırladık kendımızı ıkız de olsa razıyız nasıp neyse o olur rabbım hayırlısını versın ve yeterkı saglıklı olsunlar
ılk gebelıgımde 4.5 aylık olana kadar oglumda cok bulantım ve kusma oldu ılerı derece de dıyebılırım 60kg hamıle kalmıstım 52 kılo ya dustum 4 ayda o kadar kotuydum hıc bırsey yıgemıyordum su bıle ıcemıyordum hep serumla beslendım kabus gıbıydı umarım eger gebe kalırsam ıkıncısı boyle olmaz inşallah cok zordu ...ama kısmet tabıkı
zaten dayanabiliyorsak allahtan geldigine inandıgımız için dayanabiliyoruz en azından elimizde geldigince düşünsene rabbim degilde kulundan gelmiş olsaydı dünyayı başına yıkardık heraldedua dua duaa kuzum ıste napcaksın başka caremız yok hersey Allah tanRabbim inşallah nasıp etsın bızede..
ahh canım ya ne güzel bi haber bu rabbim saglıklı sıhatlı hayırlı bi evlat nasip eder sevincini mutlulugunu daim eder inşallahKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
Maaşallah ne kadar güzel bi sonuç kanamada normalmiş bak kucağına almak nasip olsunKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
Ben transfer sonrası 7. Günümdeyim canım teste 5 gün kaldıInsallah oyledir,rabbim anne olmak isteyen herkese saglikli ve hayirli evlat nasip etsin,30 yasindayim ve cok istiyorum anne olmakbu arada senin durumun nasil yeni uyeyim tam bilemiyorum cozemedim henuz canimm
korkuttun bizi boşuna valla öldürcem seniiiiiiiiiiiiiiiiiKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
ooo aynen :) hayırlısıyla bu imtihanımızıda gecmeyı Rabbım nasıp etsın Allah kimseyi çaresiz umutsuz bırakmasınzaten dayanabiliyorsak allahtan geldigine inandıgımız için dayanabiliyoruz en azından elimizde geldigince düşünsene rabbim degilde kulundan gelmiş olsaydı dünyayı başına yıkardık heralde
Ayyy inş canım ya. 3 saat sonra bu hale geldi ama. Yine de pozitif midir sence? Umarım boşa umutlanmıyorumdur. Ben 5inde pzt vericem canım sen cmt mi vericen?Bugun test yapmicam canm artik tets yok moralim bozuluyo.test gununu beklicem . sen ne zaman.vericen pazartesimi .sana dedim ikinci cizgi gozukuyo bebisin senle
yaa cok sevındımmm cnm ınsallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah hayırlı sağlıklı bı evlat olurKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
İnş bebişin seninledir canım. Dualarımız seninle. Bizi de haberdar et lütfen merak ederiz hadi hayırlı haberlerle gel inşAllah hepinizden razi olsun kafam cok karisik dua istiyorum lutfen oglen merkeze gidecegiz bakalim hayr olsun insallah
Saol tatlım. tşk ederim hepinize kızlarHadi bakalim daha da koyulasir insss ...bu u gormek bile cok guzel moralini hic bozma dualarimiz seninle
Haklısın tabi ki ama insan en kötüyü de düşünüyor yikilmamak için. Dun eşim bana diyor ki, sakın negatif falan çıkarsa ağlama kendini paralama. Sanki elde olan birşey. Ben inanıyorum bebeğim tutundu bana ama korku da var tabi bir yandan..Arkadaşlar olacaksa bir taneyle olacak lütfen böyle konuşup Allah ı gücendirmeyin.
Inşallah hayırlı haberler verirsin dualarım seninle .Doktorumu aradım kızlar gece ateşim var deyince gel bakalım kanda çıkar varsada yoksada dedi şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin nolur hiç umudum yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?