Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Doktorumu aradım kızlar gece ateşim var deyince gel bakalım kanda çıkar varsada yoksada dedi şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin nolur hiç umudum yok ama

dua dua duaa kuzum ıste napcaksın başka caremız yok hersey Allah tan Rabbim inşallah nasıp etsın bızede..

İnşaallah ablacım .. olsunda eziyetine ne olursa olsun katlanıcaz artık Allah sabrını verır ınsallah

İ="dyg_brk, post: 42814647, member: 684944"]Doktorumu aradım kızlar gece ateşim var deyince gel bakalım kanda çıkar varsada yoksada dedi şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin nolur hiç umudum yok ama[/QUOTE]
İnşallah iyi haberlerle donersin cnm benim inan hepinize çok çok dua ediyorum Rabbim bizleri de mahrum etmesin bizlerde nasip etsin ALLAHIM. ..ınsallh güzel haberler verirsin cnm.

dua dua duaa kuzum ıste napcaksın başka caremız yok hersey Allah tan Rabbim inşallah nasıp etsın bızede..
zaten dayanabiliyorsak allahtan geldigine inandıgımız için dayanabiliyoruz en azından elimizde geldigince düşünsene rabbim degilde kulundan gelmiş olsaydı dünyayı başına yıkardık heralde

[QUOTE403_igt, post: 42814770, member: 686339"]KIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER[/QUOTE]
Gözün aydin güzelim Rabbim sana bagislasin bizlerede dua et ne olursun

t: 428sber: 705923"]Söylenecek sözde kalmadı artık ne diyeyim allah sabır versin yardım etsin halinizi görsün merhamet etsin [/QUOTE]
Gercekten soylenecek Hic birsey kalmadi ben seni cok aanlıyohaberlerini önce tüp bebek yapmistim ve negatif haberini alinca yikilmistim resmen allah buyuk ama insallh bir daha ki tedavinde olumlu haberlerini verirsin cnm

zaten dayanabiliyorsak allahtan geldigine inandıgımız için dayanabiliyoruz en azından elimizde geldigince düşünsene rabbim degilde kulundan gelmiş olsaydı dünyayı başına yıkardık heralde
ooo aynen :) hayırlısıyla bu imtihanımızıda gecmeyı Rabbım nasıp etsın Allah kimseyi çaresiz umutsuz bırakmasın

Bugun test yapmicam canm artik tets yok moralim bozuluyo.test gununu beklicem . sen ne zaman.vericen pazartesimi .sana dedim ikinci cizgi gozukuyo bebisin senle
Ayyy inş canım ya. 3 saat sonra bu hale geldi ama. Yine de pozitif midir sence? Umarım boşa umutlanmıyorumdur. Ben 5inde pzt vericem canım sen cmt mi vericen?

Allah hepinizden razi olsun kafam cok karisik dua istiyorum lutfen oglen merkeze gidecegiz bakalim hayr olsun insallah
İnş bebişin seninledir canım. Dualarımız seninle. Bizi de haberdar et lütfen merak ederiz hadi hayırlı haberlerle gel inş

Arkadaşlar olacaksa bir taneyle olacak lütfen böyle konuşup Allah ı gücendirmeyin.
Haklısın tabi ki ama insan en kötüyü de düşünüyor yikilmamak için. Dun eşim bana diyor ki, sakın negatif falan çıkarsa ağlama kendini paralama. Sanki elde olan birşey. Ben inanıyorum bebeğim tutundu bana ama korku da var tabi bir yandan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…