- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
İnşallah canim . Transfer gunu ile,birlikte 12.günBugün saat 3te çıkacak dimi? İnş çok güzel bir değer çıkar canım en mutlu günün bugün olur inş. Yat dinlen bol sıvı tüket yorma kendini tamam mı? Bugün transfer sonrası kaçıncı günün canım?
umarın bebeklerin tutunmuştur annelerine.kucağına almakta nasip olu inşallah,Kızlar sabahki testimi atmamıştım 3 saat geçmişti yapalı şimdi tekrar baktım ikinci çizgi azcık daha belirginleşmiş rengi de açık pembe olmuş ilk yaptığımda gölge gibi gri renksizdi. Şimdi daha rahat gözüküyor ve rengi pembeye dönmeye başlamış. Tabi bu kadar saat sonra bu sonucu elde etmek ne kadar gerçeği gösterir bilemiyorum. Nolur değerli yorumlarınızı yapın bakem kızlar? Ayy çok umutlamdım umarım boşa değildir :) testin fotosunu da ekledim şekerler. Bu arada bugün 7. Günüm. İnş bebişlerim benimledir :)
Gözün aydın canımkizlarrrrr bugunda kan tahlili verdim degerim 428 cikmis 2 gunde darisi hepinize insallhhhhhhhhhhg
:'( hcbisi diyemiorm rabbm bize bu yolda sabr versinVe korktugum basima geldi deger dustu 35 Yarabbi bu nasil bir aci bu nasil bir sonuc Allahim bana sabir ver
Canım benim yükselse iyiydi ama herşey bitmiş değilki. Tamam iğnenin de etkisi olmuş ama belki bir miktar vücudunda da var bhcg. Doktorunla görüş ama bence yarın tekrar baktır (son testten 48 saat sonra) belki artışa geçer canım benim. Daha herşey bitmiş değil lütfen sakin olmaya çalış bitanem dularımız seninle.Ve korktugum basima geldi deger dustu 35 Yarabbi bu nasil bir aci bu nasil bir sonuc Allahim bana sabir ver
Canım benim çok güzel düşünceletin ama benim gece ateşim öyle keskin net bi belirti ki hiç yanıltmadı beni hamileydim dr 15 gün sonra keseye gel çok güzel ilerliyor dedi o arada gece ateşini yaşadım koştum hastaneye baktık ki düşük yapıyorum o kadar net bi belirti yani hiç yanıltmadı ne zaman bunu yaşasam 1 hafta içinde adet görüyorum dr bile başta ilaçlardandır dşyordu ama görünce inandı o yüzden olmadığına eminim eşim çok üzüldü bu defa geçen denemede hamile kaldığım için rahim hamileliğe haxırdır olur büyük ihtimalle diye düşünüyordu gece ateşlendiğimi görünce o bile dedi olmadı yine diyeCanım nolur öyle deme. Bak ben de dün biraz umutsuzdum Allahım hemen bir belirti gönderdi. Daha test günün gelmedi kan testi yapmadın. Nasıl emin olabilirsinki canım hamile olmadığından. İnş bebişin seninledir üzme lütfen kendini de onu da
Tahlil verdim canim 3 te alacagim sonucu paylasacagim inşallahcanım devam etmedi inşallah akıntın.hastaneye gitin mi?akşmaki mesajlarını gördükten sonra aklım da dualarımda seninle ,bizede haber ver sonuçları*inşallah tutulma kanamasıdır
Canım asıl test günün ne zaman dı senin erken yaptırdın diye hatırlıyorum ben bi iğnenin etkisi bitip günün gelince baktırsan belli olur kesinVe korktugum basima geldi deger dustu 35 Yarabbi bu nasil bir aci bu nasil bir sonuc Allahim bana sabir ver
Gülüm bak ben ilk hamileliğimde birebir aynı şekilde adet ağrımı yaşadım hiç hiçççç fark yoktu ve adeti beklerken hamileymişim aslında. Nolur umutlu ol dua etmeye devam et. Allah büyük O ol derse olur. İnş ol diyecek ve olacak senin için ve hepimiz içinCanım benim çok güzel düşünceletin ama benim gece ateşim öyle keskin net bi belirti ki hiç yanıltmadı beni hamileydim dr 15 gün sonra keseye gel çok güzel ilerliyor dedi o arada gece ateşini yaşadım koştum hastaneye baktık ki düşük yapıyorum o kadar net bi belirti yani hiç yanıltmadı ne zaman bunu yaşasam 1 hafta içinde adet görüyorum dr bile başta ilaçlardandır dşyordu ama görünce inandı o yüzden olmadığına eminim eşim çok üzüldü bu defa geçen denemede hamile kaldığım için rahim hamileliğe haxırdır olur büyük ihtimalle diye düşünüyordu gece ateşlendiğimi görünce o bile dedi olmadı yine diye
Senin de inş transferin güzel geçer ve bebişini kucağına alırsın inşkızlar benimde yarın dondurulmuş embriyodan transferim var,kendi heyecanımı unuttum sizi merak eder oldum valla.Umarım bu sıkıntılar son bulur bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız,Allahım hepimize nasip etsin inşallah,
Insallah oyledir,rabbim anne olmak isteyen herkese saglikli ve hayirli evlat nasip etsin,30 yasindayim ve cok istiyorum anne olmakVar canım bizim başlıkta @kayisicicegi var. Ben başka forumlarda da çok kişi gördüm. İdrarda negatif olup aynı gün yada 1-2 gün sonra kanda pozitif olan çok kişi var
Senin de inş transferin güzel geçer ve bebişini kucağına alırsın inş[/QUOT amin canimmm insallah
arkadaşım umarım yükselir değerin.Ve korktugum basima geldi deger dustu 35 Yarabbi bu nasil bir aci bu nasil bir sonuc Allahim bana sabir ver
Allah Allah yeni duydum ciğer falan yasak olduğunu ne kadar ilginç oysaki hep toplumda ye kan yapar derler.benim bildiğim kadarıyla a vitamini olduğu için hamilelerin ciğer yemesi yasak,sen üzüm falan ye bence
Noldu canm dr a gittinmiHayir yA vermedi
Bugun test yapmicam canm artik tets yok moralim bozuluyo.test gununu beklicem . sen ne zaman.vericen pazartesimi .sana dedim ikinci cizgi gozukuyo bebisin senlesirine82 encokistedigimsin ve bugün idrar testi yapmış yapacak olan kızlar durum nedir? İnş bol ikinci çizgili bir gün olur :)
Dur canım hemen öyle düşünme değeri sonrada yükselen insanlarda var benim arkadaşımın öyle oldu 23e düştü sonra yeniden yükseldi bunlarda birer mucizesi Rabbimin.. umarım o mucizelerden sanada bahşetmiştir.Ve korktugum basima geldi deger dustu 35 Yarabbi bu nasil bir aci bu nasil bir sonuc Allahim bana sabir ver
Aaa canm bak ne dicem senn asl test gnun nezman belki ignenin etksi gitti ve bebegin smdi kendni gotermeye basladi asil bthcg smdi yukselecek olablr iki gun sora bidha baktrsan :/ nolr bu yolda cabalayn kmse uzulmesn artk AllahmVe korktugum basima geldi deger dustu 35 Yarabbi bu nasil bir aci bu nasil bir sonuc Allahim bana sabir ver
Nie moraln bozluyorki msallah gayette guzel iki czgi ckmamsmydi seninBugun test yapmicam canm artik tets yok moralim bozuluyo.test gununu beklicem . sen ne zaman.vericen pazartesimi .sana dedim ikinci cizgi gozukuyo bebisin senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?