Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

umarın bebeklerin tutunmuştur annelerine.kucağına almakta nasip olu inşallah,

Ve korktugum basima geldi deger dustu 35 Yarabbi bu nasil bir aci bu nasil bir sonuc Allahim bana sabir ver
Canım benim yükselse iyiydi ama herşey bitmiş değilki. Tamam iğnenin de etkisi olmuş ama belki bir miktar vücudunda da var bhcg. Doktorunla görüş ama bence yarın tekrar baktır (son testten 48 saat sonra) belki artışa geçer canım benim. Daha herşey bitmiş değil lütfen sakin olmaya çalış bitanem dularımız seninle.

Canım benim çok güzel düşünceletin ama benim gece ateşim öyle keskin net bi belirti ki hiç yanıltmadı beni hamileydim dr 15 gün sonra keseye gel çok güzel ilerliyor dedi o arada gece ateşini yaşadım koştum hastaneye baktık ki düşük yapıyorum o kadar net bi belirti yani hiç yanıltmadı ne zaman bunu yaşasam 1 hafta içinde adet görüyorum dr bile başta ilaçlardandır dşyordu ama görünce inandı o yüzden olmadığına eminim eşim çok üzüldü bu defa geçen denemede hamile kaldığım için rahim hamileliğe haxırdır olur büyük ihtimalle diye düşünüyordu gece ateşlendiğimi görünce o bile dedi olmadı yine diye

kızlar benimde yarın dondurulmuş embriyodan transferim var,kendi heyecanımı unuttum sizi merak eder oldum valla.Umarım bu sıkıntılar son bulur bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız,Allahım hepimize nasip etsin inşallah,

Gülüm bak ben ilk hamileliğimde birebir aynı şekilde adet ağrımı yaşadım hiç hiçççç fark yoktu ve adeti beklerken hamileymişim aslında. Nolur umutlu ol dua etmeye devam et. Allah büyük O ol derse olur. İnş ol diyecek ve olacak senin için ve hepimiz için

Senin de inş transferin güzel geçer ve bebişini kucağına alırsın inş

Var canım bizim başlıkta @kayisicicegi var. Ben başka forumlarda da çok kişi gördüm. İdrarda negatif olup aynı gün yada 1-2 gün sonra kanda pozitif olan çok kişi var
Insallah oyledir,rabbim anne olmak isteyen herkese saglikli ve hayirli evlat nasip etsin,30 yasindayim ve cok istiyorum anne olmak bu arada senin durumun nasil yeni uyeyim tam bilemiyorum cozemedim henuz canimm

benim bildiğim kadarıyla a vitamini olduğu için hamilelerin ciğer yemesi yasak,sen üzüm falan ye bence
Allah Allah yeni duydum ciğer falan yasak olduğunu ne kadar ilginç oysaki hep toplumda ye kan yapar derler.

Ve korktugum basima geldi deger dustu 35 Yarabbi bu nasil bir aci bu nasil bir sonuc Allahim bana sabir ver
Dur canım hemen öyle düşünme değeri sonrada yükselen insanlarda var benim arkadaşımın öyle oldu 23e düştü sonra yeniden yükseldi bunlarda birer mucizesi Rabbimin.. umarım o mucizelerden sanada bahşetmiştir.

Aaa canm bak ne dicem senn asl test gnun nezman belki ignenin etksi gitti ve bebegin smdi kendni gotermeye basladi asil bthcg smdi yukselecek olablr iki gun sora bidha baktrsan :/ nolr bu yolda cabalayn kmse uzulmesn artk Allahm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…