Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

KIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
Oyyy kuzum süper süper tebrik ederim bak tutunma kanaması imiş. Devam ediyor mu lekelenme? Gözünaydın bitanem. Hadi listeyi düzenle kendini hamiş yap :)

Bugün yaptığın test pozitif görünüyor. :)Hergün aynı testi mi kullanıyorsun ?
İlk günler pyroclinice kullandım sonra onu bulamayınca 2 defa laboguick kullandım şimdi ise elimde albi ve proclinice var dün sabah laboguick negatifti dün akşam albi negatifti bu sabah albi yazdığım şekilde canım. Ben yaptığım tüm testleti en az 3-4 saat bazen 1 gün bekletiyorum diğer günler beklemesine rağmen negatifti ama bugün böyle çıktı. İnş 3 saat sonrası anlamlı sayılır

İnş canım çok saol dualarını bekliyorum canım hamiş duası geçermiş. Dua et hepimize lütfen

@ayseankara canım senin kaç günlük kaç embriyoydu? Sen testi 1 gün önce verdin kaçıncı günündü? Belki daha günü vardır bir umut yükselir bitanem

Albi kullamaya devam et canım. 3 yıldır gebelik testi yaparım ve genelde yanılmam. Insallah bu seferde yanılmam. :)))

İnşallah canım ama doktorum varsa çıkar dedi o yüzden net sonuç bakalım verdim bekliyorum ne çıkarsa

Keşke canım yaa çok umutsuzum 2 saate çıkar arayacaklar hayırlısı artık elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum olmadıysa da nasip nasip nasip
Bence pozitif çıkacak ama negatif çıksa bile ilaçlarını bırakma 2 gün arayla 12-14 gün dolana kadar kan testine devam et canım. Sonucunu merakla bekliyoruz dualarımız seninle

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah Allah isterse elbette olur bunda şüphem yokta ahhh bi istese verin kulumun istedigini dese (hepimize tabiki) o degilde stres ne yapsın arkadaşım ya streslerde yalama oldu iyice 11 yıllık evliyim 11 yıl geçmiş kaç ay geçmiş her ay bi hayal kırıklıgı yine stres buna göre düşün stresin ne hale geldigini

kolay sanki aglalamamak üzülmemek ama allah büyüktür halini görendir inşallah bebegin seninledir allahım inşallah üzmez seni allahım kimseyi kortuguyla sınama

Bence pozitif çıkacak ama negatif çıksa bile ilaçlarını bırakma 2 gün arayla 12-14 gün dolana kadar kan testine devam et canım. Sonucunu merakla bekliyoruz dualarımız seninle
Allah razı olsun canım kısmet artık nasibimde ne varsa o sonuç ne olursa olsun Rabbime sonsuz şükür vardır bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…