Oyyy kuzum süper süper tebrik ederim bak tutunma kanaması imiş. Devam ediyor mu lekelenme? Gözünaydın bitanem. Hadi listeyi düzenle kendini hamiş yap :)KIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
İlk günler pyroclinice kullandım sonra onu bulamayınca 2 defa laboguick kullandım şimdi ise elimde albi ve proclinice var dün sabah laboguick negatifti dün akşam albi negatifti bu sabah albi yazdığım şekilde canım. Ben yaptığım tüm testleti en az 3-4 saat bazen 1 gün bekletiyorum diğer günler beklemesine rağmen negatifti ama bugün böyle çıktı. İnş 3 saat sonrası anlamlı sayılırBugün yaptığın test pozitif görünüyor. :)Hergün aynı testi mi kullanıyorsun ?
İnş canım çok saol dualarını bekliyorum canım hamiş duası geçermiş. Dua et hepimize lütfenCanım bence sabah ilk idrarla yap ama sonra bol su iç idrar tutma. Doktorum bana öyle demişti bolsu iç diye. Bence 3 saat sonrada çıksa doğru. Daha önce bende yaptım negatif çıkanlardan bir daha pozitife dönmedi. Bende bayagı sakladım ama. Ben sendende çok umutluyum. Güzel haberler gelemeye devam etsin inşallah.
Canım 117 çıkmış sonucu. Hamiş yani :)687403_igt canim sonucunu bekliyoruz merakla
Albi kullamaya devam et canım. 3 yıldır gebelik testi yaparım ve genelde yanılmam. Insallah bu seferde yanılmam. :)))İlk günler pyroclinice kullandım sonra onu bulamayınca 2 defa laboguick kullandım şimdi ise elimde albi ve proclinice var dün sabah laboguick negatifti dün akşam albi negatifti bu sabah albi yazdığım şekilde canım. Ben yaptığım tüm testleti en az 3-4 saat bazen 1 gün bekletiyorum diğer günler beklemesine rağmen negatifti ama bugün böyle çıktı. İnş 3 saat sonrası anlamlı sayılır
İnşallah canım ama doktorum varsa çıkar dedi o yüzden net sonuç bakalım verdim bekliyorum ne çıkarsaCanım senin 8. Günündü erken ama. İnş pozitif çıkar gülüm ama negatif çıksa da herşey bitmiş değil daha 3-4 gün var testine. Bence pozitif çıkacak öyle hissediyorum 30-50 gibi bir değer bence.
:'( sadce uzgunum1.45 negatif kızlar maalesef testte cikmayim ca anlamstim xaten
Hayrli olsn cok sevndm cok nolr dualarnda unutma biziKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
Canm had yuzumuzu guldur Allahn izniyle kacta cikacak sonucunİnşallah canım ama doktorum varsa çıkar dedi o yüzden net sonuç bakalım verdim bekliyorum ne çıkarsa
Keşke canım yaa çok umutsuzum 2 saate çıkar arayacaklar hayırlısı artık elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum olmadıysa da nasip nasip nasipCanm had yuzumuzu guldur Allahn izniyle kacta cikacak sonucun
İnş canımcım :)Albi kullamaya devam et canım. 3 yıldır gebelik testi yaparım ve genelde yanılmam. Insallah bu seferde yanılmam. :)))
Hadi hayırlısı tatlım al bebişlerini gel ve bir ömür boyu ayrılmayın inşKizlar bebegimi almaya geldim neolur dua edin bana
canim ya bak seninkide benimki gibi oldu biraz hadi bakam annecik artik sende artik iki kat dikkat et kendineKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
Bence pozitif çıkacak ama negatif çıksa bile ilaçlarını bırakma 2 gün arayla 12-14 gün dolana kadar kan testine devam et canım. Sonucunu merakla bekliyoruz dualarımız seninleKeşke canım yaa çok umutsuzum 2 saate çıkar arayacaklar hayırlısı artık elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum olmadıysa da nasip nasip nasip
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahTatlım inş verilecek iğnelerle bol bol yumurtan olur. Önemli olan sayıdan ziyade kaliteli olması. Ve Allah ol dedikten sonra 1 yumurtayla bile hamile kalınır. Öyle örnekler az değil canım. Şimdiden stres yapma. Ayrıca stres yumurta gelişimini olumsuz etkiliyor doktorum demişti o nedenle stres yoooookkkkkkkk tamam mı canım :)
kolay sanki aglalamamak üzülmemekHaklısın tabi ki ama insan en kötüyü de düşünüyor yikilmamak için. Dun eşim bana diyor ki, sakın negatif falan çıkarsa ağlama kendini paralama. Sanki elde olan birşey. Ben inanıyorum bebeğim tutundu bana ama korku da var tabi bir yandan..
Allah razı olsun canım kısmet artık nasibimde ne varsa o sonuç ne olursa olsun Rabbime sonsuz şükür vardır bir bildiğiBence pozitif çıkacak ama negatif çıksa bile ilaçlarını bırakma 2 gün arayla 12-14 gün dolana kadar kan testine devam et canım. Sonucunu merakla bekliyoruz dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?