Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar dr aradı ve sonucum pozitiff çookkk şükürrrrrr inşallah devamı gelir tamamına ereriz Rabbim cümle isteyene nasip etsin
Ben sana demedim mi :) değerin kaçmış canım? Onu da bildiysem müjdemi isterim artık :) bu arada amma inat etmiştin bana, adet belirtim bu diye, bak değilmiş dimi :) neyse gözünaydın güzelim darısı bize :) elinde idrar testi varsa yapıp foto atsana canım özellikle albi marka (elinde vardı galiba)

Sirf sonucu negatif olrsa uzulmesnler onlarada yanstmamak icin solemedm aileme kmseye :'( nolur dua edin yuzumuz gulsun artk Allah rizasi icin sizden baska kmse blmiyor cok dua edin bana agliyorm canm skkn sadce anne olmak istyrm
Canım benim dualarımız seninle. Bak dyg_brk de umutsuzdu noldu sonuç pozitif işte :) inş inş inşallaaaahhhhhhh senin de öyle olacak ablacım

Kuzucum 11 küsür çıktı ama dr 8.gün için normal düşük olması dedi korkma 2 gün sonra katlar inşallah 12.gün değeri 7 olup ikiz doğuran hastam var dedi nasip artık hepiniz dualarımdasınız inşallah devam eder sizlerde bana dua edin nolur

Hayirli olsun arkadasim . cuma degilmiydi test gunun niye erken yaptin sen :)

Bu arada hala idrarda çıkmıyor yarın bi daha yapcam değer düşük olduğu için çıkmaz sanırım yine Allahım öyle büyük ki herkesi herkesi sevindirsin rabbim

Canım benim inş katlanarak yükselir çok mutlu oldum. Elinde idrar testi varsa yapıp foto atabilir misin? Albi vardı galiba elinde, çıkacak mı bakalım

Bu arada hala idrarda çıkmıyor yarın bi daha yapcam değer düşük olduğu için çıkmaz sanırım yine Allahım öyle büyük ki herkesi herkesi sevindirsin rabbim
Bugün sabah mı yaptın gün içinde mi? Albi marka mı başka mı? Bi de başta test negatif olsa da 3-5 saat atmayıp sonra bi daha baksan olur mu canım? Durumumu çok merak ediyorum çünkü. Rica etsem dediğimi yapar mısın tatlım?

Ayyy inş canım ya. 3 saat sonra bu hale geldi ama. Yine de pozitif midir sence? Umarım boşa umutlanmıyorumdur. Ben 5inde pzt vericem canım sen cmt mi vericen?
Bence var canm Rabbim.emeklerimizi bosa cikartmasin.ya ben cumartesi veriyem diyorum.pazar acik.degildir.saki bi dolgunluk var kasik bolgemde sende de varmi ins bebisim benledir bugun gun boyu hastanalerdeydim cok.yoruldum ins biaey olmamistr.

Bence var canm Rabbim.emeklerimizi bosa cikartmasin.ya ben cumartesi veriyem diyorum.pazar acik.degildir.saki bi dolgunluk var kasik bolgemde sende de varmi ins bebisim benledir bugun gun boyu hastanalerdeydim cok.yoruldum ins biaey olmamistr.
Canım benim de bazen sol kasık tarafıma yakın yerde dolgunluk bazen hafif ağrı oluyor. İnş bebiştendir. Yorma kendini tatlım dinlen. Niye hastanedeydin canım hayrola?

Canım benim de bazen sol kasık tarafıma yakın yerde dolgunluk bazen hafif ağrı oluyor. İnş bebiştendir. Yorma kendini tatlım dinlen. Niye hastanedeydin canım hayrola?
Oglana saglik raporu cikarttim canm yuzme dersi icin . ins bebisler bizledir benimde solda hadi hayirlisi hareket edince batiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…