Gercekten soylenecek Hic birsey kalmadi ben seni cok aanlıyohaberlerini önce tüp bebek yapmistim ve negatif haberini alinca yikilmistim resmen allah buyuk ama insallh bir daha ki tedavinde olumlu haberlerini verirsin cnm[/QUOTE]t: 428sber: 705923"]Söylenecek sözde kalmadı artık ne diyeyim allah sabır versin yardım etsin halinizi görsün merhamet etsin
aynen gösteriyor.daha önce 2 arkadaşımda ve bende böyle gördük.ovaluasyon testi idrardaki gebelik hormonunu göstermezki
amiiinnnnnnnnnnoyyy maşallah darısı başıma
A Askina eskiya canım senin kaç günlük kaç embriyoydu? Sen testi 1 gün önce verdin kaçıncı günündü? Belki daha günü vardır bir umut yükselir bitanem[/QUOT bi gün önce verdm canm olsa çıkardı ya bakıyim adetimi bklicm bn de Keçiören doğumluyum Mecidiye. 5.gun embryosu du. Transfer gününü saymazsak dum 8.gundu
Aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsunSelam kizlar bende araniza katilmak istiyorum..nasip olursa bende 3.tup tedavisine baslicam
Hosbuldum tskler ins.hepimjzin ki hayirli olurAramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun
Cok sevndm cok ne olr bana da dua et kacnci gndu bgn ve kac embryo konldu :'( bana dua et lutfenKızlar dr aradı ve sonucum pozitiff çookkk şükürrrrrr inşallah devamı gelir tamamına ereriz Rabbim cümle isteyene nasip etsin
hoş geldin insallh hayirlisi olurSelam kizlar bende araniza katilmak istiyorum..nasip olursa bende 3.tup tedavisine baslicam
oh buda iyi hadi canm gozun aydin annecikKızlar dr aradı ve sonucum pozitiff çookkk şükürrrrrr inşallah devamı gelir tamamına ereriz Rabbim cümle isteyene nasip etsin
Çok sevindim canım hayırlı olsun :)Kızlar dr aradı ve sonucum pozitiff çookkk şükürrrrrr inşallah devamı gelir tamamına ereriz Rabbim cümle isteyene nasip etsin
Senin gibi olanlardan hayırlı haberler aldık. Bu ağlaman annelik psikolojisinden Olmasın :)Sirf sonucu negatif olrsa uzulmesnler onlarada yanstmamak icin solemedm aileme kmseye :'( nolur dua edin yuzumuz gulsun artk Allah rizasi icin sizden baska kmse blmiyor cok dua edin bana agliyorm canm skkn sadce anne olmak istyrm
Hoşgeldin canımSelam kizlar bende araniza katilmak istiyorum..nasip olursa bende 3.tup tedavisine baslicam
İnşaallah katlayarak artmaya devam eder canım çok sevindim :))Kızlar dr aradı ve sonucum pozitiff çookkk şükürrrrrr inşallah devamı gelir tamamına ereriz Rabbim cümle isteyene nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?