Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

t: 428sber: 705923"]Söylenecek sözde kalmadı artık ne diyeyim allah sabır versin yardım etsin halinizi görsün merhamet etsin
Gercekten soylenecek Hic birsey kalmadi ben seni cok aanlıyohaberlerini önce tüp bebek yapmistim ve negatif haberini alinca yikilmistim resmen allah buyuk ama insallh bir daha ki tedavinde olumlu haberlerini verirsin cnm[/QUOTE]
bende 2 aşılama 1 tüp bebek hepsi negatif bazen düşündükçe nefes alamıyor gibi oluyorum çok zor bi durum ya bizi bizden başka kimse anlamıyor

Nasıl bişeydir rabbim istemeyene hemen veriyor isteyende böyle çekiyor demekki bişeyi çok istemeyecekmişin milletin çocugu oluyo kaldırıp çöpe atıyor kıymetini bilmiyor bizde böyle arayıp bulamıyoruz

Sirf sonucu negatif olrsa uzulmesnler onlarada yanstmamak icin solemedm aileme kmseye :'( nolur dua edin yuzumuz gulsun artk Allah rizasi icin sizden baska kmse blmiyor cok dua edin bana agliyorm canm skkn sadce anne olmak istyrm

Sirf sonucu negatif olrsa uzulmesnler onlarada yanstmamak icin solemedm aileme kmseye :'( nolur dua edin yuzumuz gulsun artk Allah rizasi icin sizden baska kmse blmiyor cok dua edin bana agliyorm canm skkn sadce anne olmak istyrm
Senin gibi olanlardan hayırlı haberler aldık. Bu ağlaman annelik psikolojisinden Olmasın :)

Bence 2 gün sonra tekrar kan ver canım artış var mı diye. Bence ilaçlarını da bırakma. 8. Gün erken canım benim A Askina eskiya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…