Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Tabiki canım benim yaparım şuan bebetime var sadece ama annem gelecek nirazdan gelirken alacak onunla dener koyarım resmi sabah namaza kalkınca yapmıştım

Tutunmuştur hayatım Allah çok büyük ...

Çok ilginç senden öğrendim arkadaşım . Bilgine sağlık

:'( aglamak istemiyorm ama korkuyorm abla elimde deil artk yorldm yuzume hemsirelerin gebelik yok demesinden duymak istemiyorm.
Tatlım inş bu ay güzel haberler alırsın canım benim sakin ol lütfen. Bak içinde sana tutunmaya çalışan bir melek var onu da üzme lütfen. Dua et tevekkül et bekle Allahım sesimizi duyuyor bitanem. Hakkımızda hayırlısı inş

Tabiki canım benim yaparım şuan bebetime var sadece ama annem gelecek nirazdan gelirken alacak onunla dener koyarım resmi sabah namaza kalkınca yapmıştım
Sabahki hangi markaydı tatlım? Foto koyarken markasını da yaz lütfen. Bebetime çok dandik onun sonucuna hiç güvenme canım

İlacı bırak dedi hemşire cnm adet olmzsa pazrtsi vercm kan
Ama ya bebiş varsa içerde. Madem pzt tekrar kan vereceksin madem halen bir umut var niye ilacı bırak demişlerki. Ben olsam kullanırdım canım pazartesi de tekrar kan verirdim negatifse işte o zama ilaçları bırakırdım bence kullanmaya devam et ilaçları arkadaşım. Allah yardımcın olsun inş.

Zaman geçmiyor delirecem Allah'ımmmm neyse sonuç çıksın.... Durdu dakikalar resmen havada çok kötü

Zaman geçmiyor delirecem Allah'ımmmm neyse sonuç çıksın.... Durdu dakikalar resmen havada çok kötü
Tatlım ben küçük bir ilçede olduğum için öyle çarşı pazar pek yok dolaşmaya çıkamıyorum. Senin olduğun yerde varsa çık çarşıya dolaş hava al arkadaşlarınla buluş gez dolaş canım için açılsın

İşe gidiyorum hayatım pazar hariç çalışıyorum . Hava berbat Ankara'da gece gibi karadı yağmur yağıyor hava buz gibi . Salı günü bir gelseydi .

Insallaaahhhh kurban oldgum rabbim sesimizi duysun umutlarmiz bosa cikmasn

Yavrum kimyasal oldu gitti buraya kadarmis. Aglamaktan basim agriyor icim yandi esimin goz yaslarini gordum 6 yildir evliyim onu ilk kez oyle gordum onun icin tobarlanmaya calisacagim Allahim istehen herkese saglikli evlat versin bana da du edin simdilik Allaha emanet olun

canm belki su an icini ferahlatmaz ama bende senn yasadgni yasadm negatif sonucumu aldm ve soraki ay hergece uyanip agladim esime bakip rabbime yalvardm o ay gercek anlmda istedim megerse oncekiler isteyis deilmis. Rabbm o ay mucizemi gonderdi hemde kendiliginden dustu ama :/ dua et cok insalah gelsin kuzun annesni yormadan aglarken ya sabir cek icine ferahlik versin rabbm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…