- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
Insalllahhh canimm cani gonulden diliyorum Allahim sag saglim kucagina almani nasip etsinSaol canim dua ediyorum hepinize bu duyguyu nasip etsin sizlerede aglicaktim.saglik ocaginda 3 senedir ugradigim.hayal.kirikligindan sonra nasip oldu devami gelir.ins
MaşAllahhhhhsaol canm cok.mutluyum ins bu duyguyu olmayan.herkes yasar
inşallh canim sende bu guzel duyguyu tadarsinCanım sevindim ortak bir noktamız daha oldu.inşallah bende hamile kalırım da bir ortak noktamız daha olur
Evet canim transferin 4. Gunundeyim. Ama artik sonucu ogrenmek için sabırsızlanıyorum pazartesi günü teste baslamayi düşünüyorum.@huriye048 arkadasimiz 8. Günde testte görmüştü bana da ilham oldu insallah benim bebisimde annesini daha fazla meraklandirmadan kendisini gozterirSenin daha sonuclanmadı dimi
İkisininde birbirinden farkı yok kızlar kafanız rahat olsun iğne daha etkili diye bişey yok kulaktan dolma o iş demişti dr bana ben hepsinde de crinone kullandım sadece transfer öncesi iğne transferden sonra jele dönderdi dr onuda ilaç firmaları mırın kırın ediyo o yüzden yazıyorum demiştiHamile olan arkadaslar sizlrr ne kullandınız progesteron igne mi crinone jel mi ?
Kız lar bir konuda kafam karıştı. Bugün doktor progesteron igne verdi benim kalcamda apse oldugunu söyleyince jel verdii. Sorun olmaz ikiside aynı zaten igne benim kişisel tercihim dedi. Az önce bir arkadaş ignenin daha etkili olduğunu söylüyor. Ilk denememde jel kullanmıştım tutmadı. Lütfen arkadaşlar yardım edermisiniz. Siz ne kullandınız.
Tebrik ederim canim cok iyi degerin darisi diger arkadaslarimizaKizlar hamileyimmmmmmmmm degerim 201 :)) 10.gunum
Canım ben hastanede sağlıkçıyım kontrol için 3-4 kere gittim o günler için sevk aldım. Yumurta toplama günü gitsen yeterli oluyor yani benim rahat geçti yumurta toplama sonrası hiç izin almadım transfer sonrası dr 3 gün yeterli demişti bayrama denk gelince 4-5 gün evdeydim ama sonra 3 gün daha izin aldım hastane bayram sonrası çok yoğun olur çok yorulurum diye. Aslında izin almasam da olurdu. İmkanın varsa 1 haftanı evde geçir imkanın yoksa da 5 gün yeter diye düşünüyorum ben canımCanım sen calisiyosun anladigim kadarıyla, ben de ogretmenim ve tüp bebeğe karar verirsek ne kadar süre izin almam gerekecegini merak ediyorum, esim su an ilac tedavisi goruyo, 1 ay sonra tekrar dr a gidecegiz, duruma göre belki tüp bebeğe karar veririz ve böyle bi durumda yaza ertelemesem ne kadar izne ihtiyacim olur ki acaba?
Maşallah maşallahListeye masallahh, tüp bebekte yuzde 35 falan sans var diyorlar ama buraya bakıyorum da yüzde 80-90 larda, sizin güzel haberlerinizi okudukca ben de cok mutlu oluyorum ve umutlaniyorum.
Benim doktorda bilimsel olarak ikisinin etkisi aynı dedi. Dediğin gibi ilac firmalarinin baskısı yüzünden .İkisininde birbirinden farkı yok kızlar kafanız rahat olsun iğne daha etkili diye bişey yok kulaktan dolma o iş demişti dr bana ben hepsinde de crinone kullandım sadece transfer öncesi iğne transferden sonra jele dönderdi dr onuda ilaç firmaları mırın kırın ediyo o yüzden yazıyorum demişti
Insallah canım güzel haberler verirsin :)Evet canim transferin 4. Gunundeyim. Ama artik sonucu ogrenmek için sabırsızlanıyorum pazartesi günü teste baslamayi düşünüyorum.@huriye048 arkadasimiz 8. Günde testte görmüştü bana da ilham oldu insallah benim bebisimde annesini daha fazla meraklandirmadan kendisini gozterir
Amin arkadasim saolasinTebrik ederim canim cok iyi degerin darisi diger arkadaslarimiza
Allah razi olsun kuzumInsalllahhh canimm cani gonulden diliyorum Allahim sag saglim kucagina almani nasip etsin
Süreç aynen böyle canım. Bi heyecan bir korku bir mutluluk bir hissizlik. Ama sonu mutlu son inşMrb canim benim bugun ignemin son gunu 8 gun oldum pazar gunu yumoslar toplanicak hic gecmiyo gibi geliyo ama vala yolu yariladim nötr bi haldeyim hissizlestim ins emeklerimiz bosa cikmaz
ahh bide şu bekleme stresi olmasa yatsak kalsak ta hemen güzel haberler alsak ne güzel olur
Hadi bakalım şans getirsin inşMerhaba kızlar bugün doktor dan geliyorum transfer günü belli oldu 9 ekim dogum günüm :))))
Bildiğim kadarıyla olmaz ama canım abartma yine de. Yoksa bir prenses mi gelecek Ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyıKizlar benim canim acayip limon cekiyor limona tuz atıp oyle çatır çıtır yemek istiyorum acaba bir zarari olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?