Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Senin daha sonuclanmadı dimi
Evet canim transferin 4. Gunundeyim. Ama artik sonucu ogrenmek için sabırsızlanıyorum pazartesi günü teste baslamayi düşünüyorum.@huriye048 arkadasimiz 8. Günde testte görmüştü bana da ilham oldu insallah benim bebisimde annesini daha fazla meraklandirmadan kendisini gozterir

Hamile olan arkadaslar sizlrr ne kullandınız progesteron igne mi crinone jel mi ?
İkisininde birbirinden farkı yok kızlar kafanız rahat olsun iğne daha etkili diye bişey yok kulaktan dolma o iş demişti dr bana ben hepsinde de crinone kullandım sadece transfer öncesi iğne transferden sonra jele dönderdi dr onuda ilaç firmaları mırın kırın ediyo o yüzden yazıyorum demişti

Cnm ben hem fitil kullandim hemde igne. Igne kas icine yapildigi icin daha etkiliymis diye biliyorum.ben 3 tedavimdede hem igne hem fitil kullandim. Doktora gore degisiyor

Masallah bu topic baya ugurlu geldi sanki hergun. Bekleyen arkadaslardan birinin iyi haberini aliyoruz. Arada uzucu sonuclarimizda var fakat basari orani en azindan bizim topic arkadasalrimizda yuksek gibi.

Canım ben hastanede sağlıkçıyım kontrol için 3-4 kere gittim o günler için sevk aldım. Yumurta toplama günü gitsen yeterli oluyor yani benim rahat geçti yumurta toplama sonrası hiç izin almadım transfer sonrası dr 3 gün yeterli demişti bayrama denk gelince 4-5 gün evdeydim ama sonra 3 gün daha izin aldım hastane bayram sonrası çok yoğun olur çok yorulurum diye. Aslında izin almasam da olurdu. İmkanın varsa 1 haftanı evde geçir imkanın yoksa da 5 gün yeter diye düşünüyorum ben canım

Benim doktorda bilimsel olarak ikisinin etkisi aynı dedi. Dediğin gibi ilac firmalarinin baskısı yüzünden .

Insallah canım güzel haberler verirsin :)

GÜZEL AHLÂKLI OLMASI İÇİN...

Esma Muratoğlu'nun kaleme aldığı ‘Her Anneye Lazım' isimli kitapta derlenen alimlerin önerdiği manevî reçete şöyle:

* 70 bin ‘Sübhanallahi ve Bihamdihi okunursa, çocuk salih olur, ilk dört ay içinde okunması daha evladır.

* Araf Sûresi'nin 189. âyet-i kerîmesi her farz namazdan sonra okunursa, doğacak çocuğun fizikî yapısı düzgün olur.

* Hamile kadın Arabî ayların ilk günlerinde A'lâ Sûresi'ni (87. sûre) yazıp üzerinde taşırsa, çocuğu zeki ve gürbüz (sağlam) olur.

* Hamilelik boyunca her gün bir cüz Kur'ân okunur, böylece hamilelik süresince dokuz hatim tamamlanmış olur.

* Doğacak çocuğun Peygamber ahlâklı olması için; hamilelik döneminde her gün bir defa Enbiya Sûresi okunur, buna imkân bulamayan en az 70 tane okumaya gayret eder, bu sayıya ilk dört ay içinde ulaşmak daha evlâdır.

* Doğacak çocuğun ‘Lokman sözlü, Yusuf yüzlü' olması için; hamileliğin her günü bir tane Yusuf Sûresi okunur. Buna imkân bulamayan tek sayı olarak okuyabildiği kadar okur, bunun da ilk dört ay içinde okunması evlâdır.

* Çocuğun hayırlı olması niyetiyle dokuz ay boyunca her gün bir tane Yasin Sûresi okunur. Eğer Yasin sûrelerinin sayısını 500'e tamamlayabilirse, doğacak olan çocuk biiznillah alim olur.

* Ahlâkının güzel olması için, 70 tane İnsan Sûresi okunur.

* İbrahim Sûresi çok okunursa, çocuk yumuşak huylu olur.

* Her gün bir defa Meryem Sûresi okunur.

* Çocuğu şeytanın zararlarından korumak için; Al-i İmrân Sûresi okunur.

* Fatıma (radıyallahu anha) validemiz gibi doğumunun kolay olması için, her gün Fatiha sûresi okunup hediye edilir.

* 70 bin tane kelime-i tevhid okunur.

HAMİLELİK ÖNCESİNE DE DİKKAT

Ali Demirel, mana büyüklerinin tecrübe ve tavsiye ettiği duaların öneminden bahsediyor. Ancak bu ‘her okuyan etkisini görür' anlamını taşımıyor. Tesiri halk eden Allah... Kula düşen ihlas ve samimiyetle Allah'a yönelmek ve duaların neticesini Allah'tan beklemek.

* Efendimiz şöyle buyuruyor: “Biriniz eşiyle beraber olacağı zaman, ‘Bismillâh, Allahümme cennibne'ş-şeytâne ve cennibi'ş-şeytâne mâ razaktenâ' (Bismillah, Allah'ım! Şeytanı bizden ve bize vereceğin çocuktan uzaklaştır) derse ve bu beraberlikten çocukları olursa, şeytan ona zarar veremez.”

* Sık sık “Rabbi heblî minessalihin - Rabbim, bana salihlerden (olan bir çocuk) armağan et.” (Sâffât, 37/100) ayet-i kerimesi okunmalı.

* Günaha girmeme konusunda azami dikkat edilmeli. Yeme, içme, gözleri haramdan koruma, ağızdan çirkin söz çıkmama gibi hususlara önem verilmeli ve bol bol istiğfar edilmeli.

* Müsait zamanlarda gün içinde “Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî.” (Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır. Şûrâ, 42/9) âyetini 289 defa okumalı.

* Veya “Hüvallahü'l-hâliku'l-bâriü-O yaratandır ve yoktan var edendir.” (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar etmeli.

* Sadaka verilmeli.

Mrb canim benim bugun ignemin son gunu 8 gun oldum pazar gunu yumoslar toplanicak hic gecmiyo gibi geliyo ama vala yolu yariladim nötr bi haldeyim hissizlestim ins emeklerimiz bosa cikmaz
Süreç aynen böyle canım. Bi heyecan bir korku bir mutluluk bir hissizlik. Ama sonu mutlu son inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…