- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
ahh bide şu bekleme stresi olmasa yatsak kalsak ta hemen güzel haberler alsak ne güzel olurListeye masallahh, tüp bebekte yuzde 35 falan sans var diyorlar ama buraya bakıyorum da yüzde 80-90 larda, sizin güzel haberlerinizi okudukca ben de cok mutlu oluyorum ve umutlaniyorum.
Mrb canim benim bugun ignemin son gunu 8 gun oldum pazar gunu yumoslar toplanicak hic gecmiyo gibi geliyo ama vala yolu yariladim nötr bi haldeyim hissizlestim ins emeklerimiz bosa cikmazBende adet günümü bekliyorum baslamak icin Allahimm geçmiyor günler ... icimde hep iyi hisler var Rabbim şu mubarek gun hürmetine tum isteyenlere hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah..
inşallah canımMrb canim benim bugun ignemin son gunu 8 gun oldum pazar gunu yumoslar toplanicak hic gecmiyo gibi geliyo ama vala yolu yariladim nötr bi haldeyim hissizlestim ins emeklerimiz bosa cikmaz
çifte mutluluk olur inşallah canımMerhaba kızlar bugün doktor dan geliyorum transfer günü belli oldu 9 ekim dogum günüm :))))
Inşallah canım cok sagol :)))çifte mutluluk olur inşallah canım
Ahh canm insallah insaallah... guzel haberleri paylasmak iyi seyler söylemek banada nasip olur inşallah..Mrb canim benim bugun ignemin son gunu 8 gun oldum pazar gunu yumoslar toplanicak hic gecmiyo gibi geliyo ama vala yolu yariladim nötr bi haldeyim hissizlestim ins emeklerimiz bosa cikmaz
Ayy keskee daha az oncede esime soyledim bi uyusam kalksam gunler gecmis olsaa hersey yolunda olsaa insallah yaahh bide şu bekleme stresi olmasa yatsak kalsak ta hemen güzel haberler alsak ne güzel olur
inşallah canımm yaa birgün bizimde istediklermiz de olur inşallah allah büyüktürAyy keskee daha az oncede esime soyledim bi uyusam kalksam gunler gecmis olsaa hersey yolunda olsaa insallah ya
Insaallah canim daha kac gun var ama cok heyecanliyim hergun bu heyecanla napcam bilmiyoruminşallah canımm yaa birgün bizimde istediklermiz de olur inşallah allah büyüktür
kafanı dagıtacak şeylerle ugraş canım allah yardımcın olsun bu süreçteInsaallah canim daha kac gun var ama cok heyecanliyim hergun bu heyecanla napcam bilmiyorum
Allah razi olsun canim. cumlemizin yar ve yardimcisi olsun Rabbim insaallah..kafanı dagıtacak şeylerle ugraş canım allah yardımcın olsun bu süreçte
inşallah inşallah inşaaallllah hamilesindir.haber vermeyı unutma.Bende 4 gun önce öğrendim hamile olduğumu ..rabbime binlerce şükürler olsun..darısı tüm isteyenlere tüm bekleyenlere inşalllahhhhKizlar ben birazdn ckcm gezcez kafa dagtcaz biraz kan vercem birde :'( allah rizasi icin cok dua edin bana en cok sizin duaniz kabl olr hamileler ve anne olmak icin ici yanan anne adaylari var bu mubarek cuma gnu rabbm guldursun yuzumu aksama haberi verirm size iyiki varsniz
tebrikler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKizlar hamileyimmmmmmmmm degerim 201 :)) 10.gunum
Allah razi olsun kuzum darisi basinaaaaatebrikler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?