Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Listeye masallahh, tüp bebekte yuzde 35 falan sans var diyorlar ama buraya bakıyorum da yüzde 80-90 larda, sizin güzel haberlerinizi okudukca ben de cok mutlu oluyorum ve umutlaniyorum.

Listeye masallahh, tüp bebekte yuzde 35 falan sans var diyorlar ama buraya bakıyorum da yüzde 80-90 larda, sizin güzel haberlerinizi okudukca ben de cok mutlu oluyorum ve umutlaniyorum.
ahh bide şu bekleme stresi olmasa yatsak kalsak ta hemen güzel haberler alsak ne güzel olur

Kızlar bende tam bi kola bagımlısıydım su yerine içerdim o derece kolanın gebelikteki ve diger şeylerdeki zararını görünce duyunca uzun zamandır kola içmiyorum her dışarı çıktıgımda canım çekiyo hee tamam alayım diyorum sonra içimden bi ses al diyo iç bişey olmaz digeri hayır içme sana olan zararını düşün diyo ve içmiyorum evde kızılcık şerbeti yaptım onunla idare ediyorum vucut şekerli şeyler istiyo cünkü hatta demir hindi şurubunu bile önerebilir benim gibi olanlar varsa ve çok uzun zamandır markası ne olursa olsun meyva suyuda içmiyorum kolaya olan hassasiyetime göre sıfr bebegim olursa zararı olmasın diye sarfettigim azme ben bile inanamıyom

Bende adet günümü bekliyorum baslamak icin Allahimm geçmiyor günler ... icimde hep iyi hisler var Rabbim şu mubarek gun hürmetine tum isteyenlere hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah..
Mrb canim benim bugun ignemin son gunu 8 gun oldum pazar gunu yumoslar toplanicak hic gecmiyo gibi geliyo ama vala yolu yariladim nötr bi haldeyim hissizlestim ins emeklerimiz bosa cikmaz

Kizlar benim canim acayip limon cekiyor limona tuz atıp oyle çatır çıtır yemek istiyorum acaba bir zarari olur mu

Mrb canim benim bugun ignemin son gunu 8 gun oldum pazar gunu yumoslar toplanicak hic gecmiyo gibi geliyo ama vala yolu yariladim nötr bi haldeyim hissizlestim ins emeklerimiz bosa cikmaz
Ahh canm insallah insaallah... guzel haberleri paylasmak iyi seyler söylemek banada nasip olur inşallah..

inşallah inşallah inşaaallllah hamilesindir.haber vermeyı unutma.Bende 4 gun önce öğrendim hamile olduğumu ..rabbime binlerce şükürler olsun..darısı tüm isteyenlere tüm bekleyenlere inşalllahhhh

Kız lar bir konuda kafam karıştı. Bugün doktor progesteron igne verdi benim kalcamda apse oldugunu söyleyince jel verdii. Sorun olmaz ikiside aynı zaten igne benim kişisel tercihim dedi. Az önce bir arkadaş ignenin daha etkili olduğunu söylüyor. Ilk denememde jel kullanmıştım tutmadı. Lütfen arkadaşlar yardım edermisiniz. Siz ne kullandınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…