Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Hocam ben de ögretmenim bu seminer doneminde basladim ben tedaviye yumurta toplamam da tatil haftasına denk geldi transfer de arife gününe yani izin pek kulladim ama sizin icin düşünürsek ilaç surecinde 5 kez falan gidersiniz bir de transfer sonrası 3 gün rapor alirsiniz ertelemeyin bence hocam. Ben hep mayis istiyordum ama ilkinde tutacaginin garantisi yok dedi eşim başladık erkenden

ayy hayırlı olsun canm hamıle misin çok sevindimmm ya. herkes hamile kalıyor ben bu tüp bebeğe hiç umutsuz bakamıyorum nedense olcak gibi his vr içimde:)) embriyoyu ne kdr istersem o kdr mı koyuyor doktor bize mi soruyor canm

Canim bende oyle hissediyodum ama gercegim.benimle.sen de rahat tut icini

Farki yoksa ben bosuna mi kevgire dondum ya keske banada jel verseydi o zaman butun drlar baska

Ekşi ve acı yeme Dedi doktor ama sen bilirsin .
Yediysen üzülme çünkü 1 kereden bişey olmaz . Benim canımda turşu kola çiğ köfte istedi yedim . Test günüm salı . Düşüğe yol açar diye pek önerilmiyor ama bir kere yedin diye hiç bişey olmaz bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…