- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
Hocam ben de ögretmenim bu seminer doneminde basladim ben tedaviye yumurta toplamam da tatil haftasına denk geldi transfer de arife gününe yani izin pek kulladim ama sizin icin düşünürsek ilaç surecinde 5 kez falan gidersiniz bir de transfer sonrası 3 gün rapor alirsiniz ertelemeyin bence hocam. Ben hep mayis istiyordum ama ilkinde tutacaginin garantisi yok dedi eşim başladık erkendenCanım sen calisiyosun anladigim kadarıyla, ben de ogretmenim ve tüp bebeğe karar verirsek ne kadar süre izin almam gerekecegini merak ediyorum, esim su an ilac tedavisi goruyo, 1 ay sonra tekrar dr a gidecegiz, duruma göre belki tüp bebeğe karar veririz ve böyle bi durumda yaza ertelemesem ne kadar izne ihtiyacim olur ki acaba?
ayy hayırlı olsun canm hamıle misin çok sevindimmm ya. herkes hamile kalıyor ben bu tüp bebeğe hiç umutsuz bakamıyorum nedense olcak gibi his vr içimde:)) embriyoyu ne kdr istersem o kdr mı koyuyor doktor bize mi soruyor canmGecmis olsun canm .insallah tutar . ignelere 3. Gun basliyosun dr seni yonlednriyo zaten baya igne.vurulucan.bu donemde sonra yumoslar toplanicak esinden sperm alinacak.embriyo.olusucak 3 yada 5 gun icinde transfer yapilacak hersey cok cabuk.bitiyo hayirlisiyla sanada nasip.olur bebis 2tane iste drdan embriyoyu .
Canim bende oyle hissediyodum ama gercegim.benimle.sen de rahat tut iciniayy hayırlı olsun canm hamıle misin çok sevindimmm ya. herkes hamile kalıyor ben bu tüp bebeğe hiç umutsuz bakamıyorum nedense olcak gibi his vr içimde:)) embriyoyu ne kdr istersem o kdr mı koyuyor doktor bize mi soruyor canm
inşallahh canm rabbim banada nasp eder...Canim bende oyle hissediyodum ama gercegim.benimle.sen de rahat tut icini
Ins canminşallahh canm rabbim banada nasp eder...
Progestan igne kullaniyorum gunde 1 kez 2amp 30 kusur tane oldum suanlik dahada olucam sanirimHamile olan arkadaslar sizlrr ne kullandınız progesteron igne mi crinone jel mi ?
Farki yoksa ben bosuna mi kevgire dondum ya keske banada jel verseydi o zaman butun drlar baskaİkisininde birbirinden farkı yok kızlar kafanız rahat olsun iğne daha etkili diye bişey yok kulaktan dolma o iş demişti dr bana ben hepsinde de crinone kullandım sadece transfer öncesi iğne transferden sonra jele dönderdi dr onuda ilaç firmaları mırın kırın ediyo o yüzden yazıyorum demişti
Farki yoksa ben bosuna mi kevgire dondum ya keske banada jel verseydi o zaman butun drlar baska
:))) neyse canım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demişler
Ay bilmiyorum ki canim ya limonukabuguyla bile yiyebilirim yaniBildiğim kadarıyla olmaz ama canım abartma yine de. Yoksa bir prenses mi gelecek Ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı
Ayy bende totisim tevgir gibi olduProgestan igne kullaniyorum gunde 1 kez 2amp 30 kusur tane oldum suanlik dahada olucam sanirim
Ekşi ve acı yeme Dedi doktor ama sen bilirsin .Ay bilmiyorum ki canim ya limonukabuguyla bile yiyebilirim yani
Yaaa bilmiyordum ben neyse daha yemeyeyim o zamanEkşi ve acı yeme Dedi doktor ama sen bilirsin .
Inşallah bir yan etkisi olmazYaaa bilmiyordum ben neyse daha yemeyeyim o zaman
Yediysen üzülme çünkü 1 kereden bişey olmaz . Benim canımda turşu kola çiğ köfte istedi yedim . Test günüm salı . Düşüğe yol açar diye pek önerilmiyor ama bir kere yedin diye hiç bişey olmaz bitanemmmEkşi ve acı yeme Dedi doktor ama sen bilirsin .
Arkadasim iste druna gore degisiyo her dr vermiyo igne bebekler turunsun dusmesin diye veriyolarKizlar progestan ne icin kullaniliyo...yumurta toplandiktan sonra igne derdi bitmio mu
Düşük olmasını engelliyor bizim kullandığımız jelKizlar progestan ne icin kullaniliyo...yumurta toplandiktan sonra igne derdi bitmio mu
Ohh masallah valla bizim liste super ya hamis hamisKizlar hamileyimmmmmmmmm degerim 201 :)) 10.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?