aminn canımm çok mutlu oldum senin adına bizlerede dua etAllah razi olsun kuzum darisi basinaaaaa
Maşallah hayırlı olsun canım :))Kizlar hamileyimmmmmmmmm degerim 201 :)) 10.gunum
Ediyorum canm sana arkadaslar tez zamanda insallah nasip.olsun bi tanemaminn canımm çok mutlu oldum senin adına bizlerede dua etrabbim nazarlardan korusun
Saol canimsunMaşallah hayırlı olsun canım :))
aminnn allah razı olsunn canımEdiyorum canm sana arkadaslar tez zamanda insallah nasip.olsun bi tanem
Hayirli ugurlu olsun canmmmmmmmmmmmmmm ♡♡♡♡♡Kizlar hamileyimmmmmmmmm degerim 201 :)) 10.gunum
Canim bana da hem igne hemde fitil verdi ama ben fitili kullanamiyorum cunku cok kasinti yapiyorKız lar bir konuda kafam karıştı. Bugün doktor progesteron igne verdi benim kalcamda apse oldugunu söyleyince jel verdii. Sorun olmaz ikiside aynı zaten igne benim kişisel tercihim dedi. Az önce bir arkadaş ignenin daha etkili olduğunu söylüyor. Ilk denememde jel kullanmıştım tutmadı. Lütfen arkadaşlar yardım edermisiniz. Siz ne kullandınız.
Senin daha sonuclanmadı dimiCanim bana da hem igne hemde fitil verdi ama ben fitili kullanamiyorum cunku cok kasinti yapiyor
Saol canim dua ediyorum hepinize bu duyguyu nasip etsin sizlerede aglicaktim.saglik ocaginda 3 senedir ugradigim.hayal.kirikligindan sonra nasip oldu devami gelir.insHayirli ugurlu olsun canmmmmmmmmmmmmmm ♡♡♡♡♡
Aslında malatyalıyım ama iş dolayısıyla 6 yıldır milastayım canım.Muğlalı mısın canım? Benim eşim muğlalı. Ailesi muğlada ablası milasta
vavvbvyyyyyyy cokk güzsllllll hadi annecik hoş gelmiş kuzucuğunKizlar hamileyimmmmmmmmm degerim 201 :)) 10.gunum
gisellcim bende malatyaliyim hemseŕiAslında malatyalıyım ama iş dolayısıyla 6 yıldır milastayım canım.
vavvbvyyyyyyy cokk güzsllllll hadi annecik hoş gelmiş kuzucuğun
Canım sevindim ortak bir noktamız daha oldu.inşallah bende hamile kalırım da bir ortak noktamız daha olurgisellcim bende malatyaliyim hemseŕi
Hadi hayırlı olsun arkadaşım bu ara herkesten güzel haberler geliyor inşallah böyle devam eder arkadaşlarsaol canm cok.mutluyum ins bu duyguyu olmayan.herkes yasar
Canım bende sordum az once doktor bana crinone jel verdi. Ikiside aynı dedi ama arkadaşın biri igne daha etkili dedi benim kafada karışti.Kızlar ben progestan iğne nin ağrısına dayanamıyorum artık o yüzden tablet ve vajinal tablet geçtim.bir taraftan çok korkuyorum. Siz ne kullandınız.sizce bebeklerimin tutunmasını etkilermi
Hayirli olsun cnm ne guzel bi hamis daha masallah topigimize yaKizlar hamileyimmmmmmmmm degerim 201 :)) 10.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?