- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
Ben de çok üzüldüm, 2 ay sonra nasip olur inşallah güzel haber, bu da bizim imtihanimiz, daha zamani gelmemis demek.Sonucum negatif uzgunum yinede sukrediorum bi bldgi var rabbmin. Dondrlmuslarmiz var iki ay sora onlari denicem dualarinizi eksik etmeyin. Guclu olmak zorundayim uzulsemde faydasi yok. Yarin yildonumumuz ona bu hediyeyi vermek isterdim ama ne yazikki bu ayda gelmedi umudumuz
Evet canm jel bide progestan fitilBen de vaginismus var canım fitil kullanamıyorum o nedenle dr iğne verdi. İğne daha etkili dedi ama normalde tüm hastalarına jel ve vaginal kapsül veriyor. İğne çok ağrıtıyor diye. Ben mecburen iğne kullanıyorum bende hafif ağrı yapıyor sadece.sirine82 sen hem jel hem vaginal kapsül kullanıyordun dimi? (Aynı merkezde tedavideyiz şirineyle)
Hayirlisi canm saglikli akli basu yerinde olsunda hic onemi yokOooo süpersin kuzum tebrikler. İkiz olabilir :) inş sağlıkla kucağına da alırsın
Bu bi sinav canm ins.Rabbim en kisa zamnda seninde yuzunu guldururSonucum negatif uzgunum yinede sukrediorum bi bldgi var rabbmin. Dondrlmuslarmiz var iki ay sora onlari denicem dualarinizi eksik etmeyin. Guclu olmak zorundayim uzulsemde faydasi yok. Yarin yildonumumuz ona bu hediyeyi vermek isterdim ama ne yazikki bu ayda gelmedi umudumuz
Canım Rabbim sabrını versin hakkında hayırlısı olsun tez vakitte kavuşursun inşallah Allah büyükSonucum negatif uzgunum yinede sukrediorum bi bldgi var rabbmin. Dondrlmuslarmiz var iki ay sora onlari denicem dualarinizi eksik etmeyin. Guclu olmak zorundayim uzulsemde faydasi yok. Yarin yildonumumuz ona bu hediyeyi vermek isterdim ama ne yazikki bu ayda gelmedi umudumuz
Canım çok Üzgünüm ne diyecegimi bilmedigim durumlardan biriDualariniz icin cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz sorularima cevap verdnz destek oldunuz. Allah sizden razi olsun hamilelik haberini alan arkdaslar insalah bebislernzi elinize alirsnz. Tup yapip tutmayip sora kendilgnden hamile kalms bri olarak sabirla beklicem yine bigun o guzel haberi almayi. Yine bir mucize olr Dualarnzda unutmayin Allaha emanet olun
İnş müjdeli haberini alırız en kısa zamanda. En önemlisi eşinle huzurlu olman. Eşinle aran kötü olsa ama bissürü çocuğun olsa ne fayda. Bence yarın yıldönümünü güzelce kutla. Öbür yıldönümünde de inş bebeğin kucağında olur canım benimSonucum negatif uzgunum yinede sukrediorum bi bldgi var rabbmin. Dondrlmuslarmiz var iki ay sora onlari denicem dualarinizi eksik etmeyin. Guclu olmak zorundayim uzulsemde faydasi yok. Yarin yildonumumuz ona bu hediyeyi vermek isterdim ama ne yazikki bu ayda gelmedi umudumuz
Cnm volkan bey hep igne onerio...benm iki arkadasmda volkan beyjn hastasi onlarda igne oldu bende...igneyi birakma bence ben onignelere katlandm 12 gun boyunca 1.5 ay oldu hala sert popom...cok zor gecio ama etkisi vok daha iyi direk kana karisio cunku..jelin yarisi disariya cikio..ben cok aci cekiorm ama yinede ogne olcam bidahakineKız lar bir konuda kafam karıştı. Bugün doktor progesteron igne verdi benim kalcamda apse oldugunu söyleyince jel verdii. Sorun olmaz ikiside aynı zaten igne benim kişisel tercihim dedi. Az önce bir arkadaş ignenin daha etkili olduğunu söylüyor. Ilk denememde jel kullanmıştım tutmadı. Lütfen arkadaşlar yardım edermisiniz. Siz ne kullandınız.
İki kattan fazla artmış çok şükür canım çok düşük diye korkmuştum 11.7 çıkmıştı 8.gün şimdi 36 olmuş çok şükür pazar günü tekrarlayacağız bakalım ne olacak akıbetimiz dr güzel devam ediyor dedi ama hala rahat değil içimdyg_brk canım sonucun kaç çıktı? İnş çok çok çok yükselmiştir
Gerçi düşük yaptığımda çok yüksekti değerim düşüklüğe yüksekliğe bakmıyor sanırım Rabbim ol diyecek iştedyg_brk canım sonucun kaç çıktı? İnş çok çok çok yükselmiştir
Ndn testi gununden once yapmistinkiİki kattan fazla artmış çok şükür canım çok düşük diye korkmuştum 11.7 çıkmıştı 8.gün şimdi 36 olmuş çok şükür pazar günü tekrarlayacağız bakalım ne olacak akıbetimiz dr güzel devam ediyor dedi ama hala rahat değil içim
Volkan bey sorun olmaz ikiside aynı dedi. Ben özellikle sordum. Bilimsel olarak etkisi aynı dedi. Sadece igne benim tercihim dedi. Bu açıklamayıda volkan bey yaptı.Cnm volkan bey hep igne onerio...benm iki arkadasmda volkan beyjn hastasi onlarda igne oldu bende...igneyi birakma bence ben onignelere katlandm 12 gun boyunca 1.5 ay oldu hala sert popom...cok zor gecio ama etkisi vok daha iyi direk kana karisio cunku..jelin yarisi disariya cikio..ben cok aci cekiorm ama yinede ogne olcam bidahakine
En büyük adet ve düşük belirtimi yaşadım dr u arayınca gel bakalım sanırım olmadı dedik o kadar iyi tanıyor ki artık ateş olunca düşük yaptığımı yada tutunamadığını varsa bişeyler çıkar dedi o yüzden canım hepimiz şaşırdık açıkçası bu yaşıma geldim ilk kez yanıldım çok şükürNdn testi gununden once yapmistinki
canım doktormu dedi iğne daha etkili olur diye vee iğneleri kendinizmi vuruyorsunuz evde veeee :) progestorandan bahsediyoruz degilmi :)Ben de vaginismus var canım fitil kullanamıyorum o nedenle dr iğne verdi. İğne daha etkili dedi ama normalde tüm hastalarına jel ve vaginal kapsül veriyor. İğne çok ağrıtıyor diye. Ben mecburen iğne kullanıyorum bende hafif ağrı yapıyor sadece.sirine82 sen hem jel hem vaginal kapsül kullanıyordun dimi? (Aynı merkezde tedavideyiz şirineyle)
rabbim sabır versin canımmSonucum negatif uzgunum yinede sukrediorum bi bldgi var rabbmin. Dondrlmuslarmiz var iki ay sora onlari denicem dualarinizi eksik etmeyin. Guclu olmak zorundayim uzulsemde faydasi yok. Yarin yildonumumuz ona bu hediyeyi vermek isterdim ama ne yazikki bu ayda gelmedi umudumuz
Evet progesteron ignesinden bahsediyoeuz. Ama suan kesin bisey yok kimisi igne kimisi jel . Ben doktor onayiyla jel kullanicam. Bakalım ne olacak. Sonuç u burda açıklarim inş.canım doktormu dedi iğne daha etkili olur diye vee iğneleri kendinizmi vuruyorsunuz evde veeee :) progestorandan bahsediyoruz degilmi :)
Değişen hiç bişey olmuyor ikiside aynı iğnede jelde korkmayın o yüzden benceEvet progesteron ignesinden bahsediyoeuz. Ama suan kesin bisey yok kimisi igne kimisi jel . Ben doktor onayiyla jel kullanicam. Bakalım ne olacak. Sonuç u burda açıklarim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?