Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ben de çok üzüldüm, 2 ay sonra nasip olur inşallah güzel haber, bu da bizim imtihanimiz, daha zamani gelmemis demek.

Evet canm jel bide progestan fitil

Bu bi sinav canm ins.Rabbim en kisa zamnda seninde yuzunu guldurur

Canım Rabbim sabrını versin hakkında hayırlısı olsun tez vakitte kavuşursun inşallah Allah büyük

Dualariniz icin cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz sorularima cevap verdnz destek oldunuz. Allah sizden razi olsun hamilelik haberini alan arkdaslar insalah bebislernzi elinize alirsnz. Tup yapip tutmayip sora kendilgnden hamile kalms bri olarak sabirla beklicem yine bigun o guzel haberi almayi. Yine bir mucize olr Dualarnzda unutmayin Allaha emanet olun

Canım çok Üzgünüm ne diyecegimi bilmedigim durumlardan biri inşaallah en kisa zamanda evlat sevgisini tadarsın bebeklerin seni sen de bebeklerini yılmadan bekleyin yeter ki

İnş müjdeli haberini alırız en kısa zamanda. En önemlisi eşinle huzurlu olman. Eşinle aran kötü olsa ama bissürü çocuğun olsa ne fayda. Bence yarın yıldönümünü güzelce kutla. Öbür yıldönümünde de inş bebeğin kucağında olur canım benim

Cnm volkan bey hep igne onerio...benm iki arkadasmda volkan beyjn hastasi onlarda igne oldu bende...igneyi birakma bence ben onignelere katlandm 12 gun boyunca 1.5 ay oldu hala sert popom...cok zor gecio ama etkisi vok daha iyi direk kana karisio cunku..jelin yarisi disariya cikio..ben cok aci cekiorm ama yinede ogne olcam bidahakine

dyg_brk canım sonucun kaç çıktı? İnş çok çok çok yükselmiştir
İki kattan fazla artmış çok şükür canım çok düşük diye korkmuştum 11.7 çıkmıştı 8.gün şimdi 36 olmuş çok şükür pazar günü tekrarlayacağız bakalım ne olacak akıbetimiz dr güzel devam ediyor dedi ama hala rahat değil içim

Ndn testi gununden once yapmistinki

Volkan bey sorun olmaz ikiside aynı dedi. Ben özellikle sordum. Bilimsel olarak etkisi aynı dedi. Sadece igne benim tercihim dedi. Bu açıklamayıda volkan bey yaptı.

Ndn testi gununden once yapmistinki
En büyük adet ve düşük belirtimi yaşadım dr u arayınca gel bakalım sanırım olmadı dedik o kadar iyi tanıyor ki artık ateş olunca düşük yaptığımı yada tutunamadığını varsa bişeyler çıkar dedi o yüzden canım hepimiz şaşırdık açıkçası bu yaşıma geldim ilk kez yanıldım çok şükür

canım doktormu dedi iğne daha etkili olur diye vee iğneleri kendinizmi vuruyorsunuz evde veeee :) progestorandan bahsediyoruz degilmi :)

rabbim sabır versin canımm

canım doktormu dedi iğne daha etkili olur diye vee iğneleri kendinizmi vuruyorsunuz evde veeee :) progestorandan bahsediyoruz degilmi :)
Evet progesteron ignesinden bahsediyoeuz. Ama suan kesin bisey yok kimisi igne kimisi jel . Ben doktor onayiyla jel kullanicam. Bakalım ne olacak. Sonuç u burda açıklarim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…