Bende aynı düşünüyorum dogru söylüyorsun canım :)Değişen hiç bişey olmuyor ikiside aynı iğnede jelde korkmayın o yüzden bence
Ne güzel üçe katlamış gülüm bir süre sonra da çok daha yüksek çıkacak inş. Çünkü daha çok yeni bebeğin. Çok sevindim senin adına. Ben de bu akşam 7de kan vericem ikiye katlamış mı diye. 8de çıkar sonucum. İnş benim de güzel çıkar. Dualarınıza muhtacım kızlarİki kattan fazla artmış çok şükür canım çok düşük diye korkmuştum 11.7 çıkmıştı 8.gün şimdi 36 olmuş çok şükür pazar günü tekrarlayacağız bakalım ne olacak akıbetimiz dr güzel devam ediyor dedi ama hala rahat değil içim
Ama ben demiştim sana :) sakalımız yok ki sözümüz dinlensin :)En büyük adet ve düşük belirtimi yaşadım dr u arayınca gel bakalım sanırım olmadı dedik o kadar iyi tanıyor ki artık ateş olunca düşük yaptığımı yada tutunamadığını varsa bişeyler çıkar dedi o yüzden canım hepimiz şaşırdık açıkçası bu yaşıma geldim ilk kez yanıldım çok şükür
Evet canım doktorum dedi ama o kadar önemli bir fark olsa tüm hastalarına verirdi diye düşünüyorum. Çünkü diğer hastalarına fitil ve aynı zamanda vaginal kps veriyor (canım doktormu dedi iğne daha etkili olur diye vee iğneleri kendinizmi vuruyorsunuz evde veeee :) progestorandan bahsediyoruz degilmi :)
Evliligimin ilk 9 ayi vaginismus illetiyle bende ugrastim cok zordu allah yardimcin olsun cok sukurki yendim. Ben hic yaklastirmiyodum kendime tamamen psikolojik oldugunu kabul ettim ve beynimde bitirdim sonrada ufak ufak ustune gidip yendim cok sukur gecti.Evet canım doktorum dedi ama o kadar önemli bir fark olsa tüm hastalarına verirdi diye düşünüyorum. Çünkü diğer hastalarına fitil ve aynı zamanda vaginal kps veriyor (sirine82 de aynı doktora gidiyor ona normal uygulamasını verdi iğne vermedi yani) bende vaginismus olduğu için fitil kullanamıyorum o nedenle iğne verdi bana. Ben de fitil kullanmamam sıkıntı yaratır mı dedim iğne daha etkili dedi. Ama sanırım ciddi bir fark yok ki herkese iğne yazmıyor önemli bir fark olsa her hastasına iğne yazardı. Benim özel durumumdan kaynaklı yani. O nedenle rahat olun kızlar. İğne günde 1 dedi kendim yapamıyorum kalçadan yapılıyor çünkü her akşam acile gidip yaptırıyorum zaten hastanede çalışıyorum ben de. Doktor da dahil birçok kişi çok ağrıtır vs demişti ama çok şükür ilk günler hafif ağrım oluyordu şimdi çoğu zaman o bile olmuyor. Ben iğneden yana ciddi bir ağrı sızı vs yaşamadım bu konuda şanslıyım heralde maşallah :)
Canim kan testi yaptirdin mii daha kac gunun varKızlar sabah bir idrar testi daha negatif çıktı ;( yandım ben yandımmmmm
Salı günü test günüm bugün cumartesi , ya bir silik çizgi bile yok Zaman kalmadı ;(Canim kan testi yaptirdin mii daha kac gunun var
3 gunun var canmm belki kanda cikar biseyler hemen kendini strese sokmaSalı günü test günüm bugün cumartesi , ya bir silik çizgi bile yok Zaman kalmadı ;(
Artık okadar çok gün yok önümde bence olmadı yine . Kendini belli etmesi lazım biraz diye düşünüyorum . Bide bir çok arkadaşta lekelenme veya yerleşme kanaması falan oldu . Hiç bir belirti yok bende .3 gunun var canmm belki kanda cikar biseyler hemen kendini strese sokma
Allah buyuktur umidini kesme kan tahlilini bekleyelim canmArtık okadar çok gün yok önümde bence olmadı yine . Kendini belli etmesi lazım biraz diye düşünüyorum . Bide bir çok arkadaşta lekelenme veya yerleşme kanaması falan oldu . Hiç bir belirti yok bende .
Beklicez hayatım mecbur salı gününü ;( ama stres oldum valla böyle şans yok yaniAllah buyuktur umidini kesme kan tahlilini bekleyelim canm
Nasip kuzum dua etmeye devam edelim son gune kadar Allahim insallah nasip etsin : ( insallah nasiptirBeklicez hayatım mecbur salı gününü ;( ama stres oldum valla böyle şans yok yani
Insallah guzel haberlerini bekliyoruz canim kacinci gunde vericektin kanı normaldeKizlar dayanamadim kan testi verdim bugün 10.gün varsa da yoksa da çıkması lazım artık bakalim 1 saate cikacakmis sonuclar.. dua edinnn..
hadi guzel haberler aliriz inaallhKizlar dayanamadim kan testi verdim bugün 10.gün varsa da yoksa da çıkması lazım artık bakalim 1 saate cikacakmis sonuclar.. dua edinnn..
İnşAllah hayatım aminNasip kuzum dua etmeye devam edelim son gune kadar Allahim insallah nasip etsin : ( insallah nasiptir
sikma canini rabbim herseuin hayirlisini versin 2 gun sonra tekrar yaptir rabbimin mucizesi cokturKızlar iki gun vardi teste. Malesef ben hak edemedim anne olmayı Rabbim sizlere isteyip olmayan herkese çifter çifter versin inşaallah bu mutluluğu. Çok Üzgünüm anlatamam size bunu. Artık baska bahara kaldı umutlarım.. inşaallah bir gün ben de tadarım evlat sevgisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?