Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

:
: (((( Allahim.ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim insallah bu sevgiyi mutluluğu taddirsin canm sana

Saol canım aslında ben de yendim sayılır. İlişki az bi kasılmayla oluyor alttan muayene olamıyordum tüp bebek sürecinde kendi isteğimle (doktorum hiç zorlamadı saolsun) alttan muayene oldum 3 defa. Ultrasonda yumurtalar daha net görülsün net ölçülsünki ilaç tedavisi dozu iyi ayarlansın diye. Ama zorlandım biraz kasıldım tabi. Ama spekulum taktıramam. Transfer anestezili oldu zaten. Ama gerçekten de psikolojik birşey. Kafanı rahat ettirirsen acımayacağına inanırsan problem geçiyor. Seni de tebrik ederim canım kısa sürede kendi çabanla yenmişsin ne güzel

Hak etmemek değil Birand'ım bu ay nasip değilmiş . Hepimiz hak ediyoruz . Kan değerin ne çıktı belki yükselir ?

Kızlar sabah bir idrar testi daha negatif çıktı ;( yandım ben yandımmmmm
Canım kan testini bekle inş o pozitif çıkar. Bu arada test ne marka? Her test aynı hassaslıkta değil. Ben bu süreçte 3 farklı marka kullandım kimi çok belirgin çıkarıyor kimi çok silik.

Artık okadar çok gün yok önümde bence olmadı yine . Kendini belli etmesi lazım biraz diye düşünüyorum . Bide bir çok arkadaşta lekelenme veya yerleşme kanaması falan oldu . Hiç bir belirti yok bende .
Bende kanama da lekelenme de olmadı pek bi belirti de olmadı halen de yok canım ilk çocuğumda da hiçbir belirtim olmamıştı. Belirtiye takılma yani canım

Canım çok üzüldüm ama daha 2 günün var kaç çıktı ki değerin? Hakkında hayırlısı canım. Bunu hak edememe olarak düşünme öyle şey olur mu hiç. İnş sen de en kısa zamanda tadarsın anneliği canım

Çok moralim bozuldu aglamaktan helak oldum şimdi biraz daha kabullendim napalım nasibimde yokmuş bos yere kredi cektik bir de bunun için ya sonucu deger olarak yazmamislar <0.100 yazıyor

Çok moralim bozuldu aglamaktan helak oldum şimdi biraz daha kabullendim napalım nasibimde yokmuş bos yere kredi cektik bir de bunun için ya sonucu deger olarak yazmamislar <0.100 yazıyor
Kredi ödenir bitanemmm sen sağlıklı ol eşin sağlıklı olsun . Bebek olur .

Bi suredir bakamiyodum foruma negatif sonuc alan arkadaslar Rabbim hayrliisyla bian once sevindirr sizleride unutsuluga kapilmayin duayi birakmayin insallh bidahaki sefere yaa kendiliginden olur

Kizlar yarin opum var bu yola girerken cok heycnliydim simdi hissizlestim resmen ne dusunecegimi bilmiyorum aliskanlik galiba olmicak gibi dusunmekten kendimi alamiyorum

Evet progesteron ignesinden bahsediyoeuz. Ama suan kesin bisey yok kimisi igne kimisi jel . Ben doktor onayiyla jel kullanicam. Bakalım ne olacak. Sonuç u burda açıklarim inş.
çok sagol canım hayırlı sonuçlar açıklamak nasip olur inşallah

Kizlar yarin opum var bu yola girerken cok heycnliydim simdi hissizlestim resmen ne dusunecegimi bilmiyorum aliskanlik galiba olmicak gibi dusunmekten kendimi alamiyorum
içini ferah tut herşeyi allaha bırak o senin halini görüp merhamet edecektir inşallah

vaginismusss ahhh vaginismusss başa beladır çok iyi bilirim 5 yılım onunla geçti ve sonunda kazanan ben oldum ama 5 yılımda gitti tabi çok şükür bi sıkıntım kalmadı onunla ilgili daha dogrusu çokkk ciddi sorun kalmadı eskiye göre çok çok iyiyim kontrol bende oldugu sürece sıkıntı yok seni anlarım yani allah kolaylık versin canım ben ilk tüp denememde igne olmuştu sonuç negatif bencede bi fark yok önce rabbim ol desin gerisi bahane hergün vurduruyordum bende ama tedavi gördügüm hastane biraz uzak oldugu için evime yaşadıgım semtteki bi özel hastanede yaptırıyordum vee saglık ocakları veya normal devlet hastaneleri yapmıyo neymiş kendi verdikleri iğneleri vurabilirlermiş falan filan iğneden sonra çok az bi acı oluyo ama sonra geçiyorki kaldıki acısada razıyım bebegime giden her yol her acı mübahtır benim için

Ahh igneden korkan biri olarak simdi gun sayiyorum resmen bian once vurulayimda kavusayim bebegime diye.. kan aldirirken dahi ter icinde kalan biri olarak heryol mubah.. :)

Ahh igneden korkan biri olarak simdi gun sayiyorum resmen bian once vurulayimda kavusayim bebegime diye.. kan aldirirken dahi ter icinde kalan biri olarak heryol mubah.. :)
Aynen canım ya bende korkarım iğneden hatta progestoran vurulurken kendimi ne kadar sıkmışsam o dönem hep ayıptır söylemesi popom morluklar içinde kalmıştı kan verirkende yine öyle ama razıyımmm gelsin artık essek sıpasııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…