- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
: (((( Allahim.ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim insallah bu sevgiyi mutluluğu taddirsin canm sanaKızlar iki gun vardi teste. Malesef ben hak edemedim anne olmayı Rabbim sizlere isteyip olmayan herkese çifter çifter versin inşaallah bu mutluluğu. Çok Üzgünüm anlatamam size bunu. Artık baska bahara kaldı umutlarım.. inşaallah bir gün ben de tadarım evlat sevgisini..
Saol canım aslında ben de yendim sayılır. İlişki az bi kasılmayla oluyor alttan muayene olamıyordum tüp bebek sürecinde kendi isteğimle (doktorum hiç zorlamadı saolsun) alttan muayene oldum 3 defa. Ultrasonda yumurtalar daha net görülsün net ölçülsünki ilaç tedavisi dozu iyi ayarlansın diye. Ama zorlandım biraz kasıldım tabi. Ama spekulum taktıramam. Transfer anestezili oldu zaten. Ama gerçekten de psikolojik birşey. Kafanı rahat ettirirsen acımayacağına inanırsan problem geçiyor. Seni de tebrik ederim canım kısa sürede kendi çabanla yenmişsin ne güzelEvliligimin ilk 9 ayi vaginismus illetiyle bende ugrastim cok zordu allah yardimcin olsun cok sukurki yendim. Ben hic yaklastirmiyodum kendime tamamen psikolojik oldugunu kabul ettim ve beynimde bitirdim sonrada ufak ufak ustune gidip yendim cok sukur gecti.
Hak etmemek değil Birand'ım bu ay nasip değilmiş . Hepimiz hak ediyoruz . Kan değerin ne çıktı belki yükselir ?Kızlar iki gun vardi teste. Malesef ben hak edemedim anne olmayı Rabbim sizlere isteyip olmayan herkese çifter çifter versin inşaallah bu mutluluğu. Çok Üzgünüm anlatamam size bunu. Artık baska bahara kaldı umutlarım.. inşaallah bir gün ben de tadarım evlat sevgisini..
Hak etmemek değil Bitanem bu ay nasip değilmiş . Hepimiz hak ediyoruz . Kan değerin ne çıktı belki yükselir
Canım kan testini bekle inş o pozitif çıkar. Bu arada test ne marka? Her test aynı hassaslıkta değil. Ben bu süreçte 3 farklı marka kullandım kimi çok belirgin çıkarıyor kimi çok silik.Kızlar sabah bir idrar testi daha negatif çıktı ;( yandım ben yandımmmmm
Bende kanama da lekelenme de olmadı pek bi belirti de olmadı halen de yok canım ilk çocuğumda da hiçbir belirtim olmamıştı. Belirtiye takılma yani canımArtık okadar çok gün yok önümde bence olmadı yine . Kendini belli etmesi lazım biraz diye düşünüyorum . Bide bir çok arkadaşta lekelenme veya yerleşme kanaması falan oldu . Hiç bir belirti yok bende .
İnş pozitif çıkar tatlımKizlar dayanamadim kan testi verdim bugün 10.gün varsa da yoksa da çıkması lazım artık bakalim 1 saate cikacakmis sonuclar.. dua edinnn..
Canım çok üzüldüm ama daha 2 günün var kaç çıktı ki değerin? Hakkında hayırlısı canım. Bunu hak edememe olarak düşünme öyle şey olur mu hiç. İnş sen de en kısa zamanda tadarsın anneliği canımKızlar iki gun vardi teste. Malesef ben hak edemedim anne olmayı Rabbim sizlere isteyip olmayan herkese çifter çifter versin inşaallah bu mutluluğu. Çok Üzgünüm anlatamam size bunu. Artık baska bahara kaldı umutlarım.. inşaallah bir gün ben de tadarım evlat sevgisini..
Çok moralim bozuldu aglamaktan helak oldum şimdi biraz daha kabullendim napalım nasibimde yokmuş bos yere kredi cektik bir de bunun içinCanım çok üzüldüm ama daha 2 günün var kaç çıktı ki değerin? Hakkında hayırlısı canım. Bunu hak edememe olarak düşünme öyle şey olur mu hiç. İnş sen de en kısa zamanda tadarsın anneliği canım
Kredi ödenir bitanemmm sen sağlıklı ol eşin sağlıklı olsun . Bebek olur .Çok moralim bozuldu aglamaktan helak oldum şimdi biraz daha kabullendim napalım nasibimde yokmuş bos yere kredi cektik bir de bunun içinya sonucu deger olarak yazmamislar <0.100 yazıyor
çok sagol canım hayırlı sonuçlar açıklamak nasip olur inşallahEvet progesteron ignesinden bahsediyoeuz. Ama suan kesin bisey yok kimisi igne kimisi jel . Ben doktor onayiyla jel kullanicam. Bakalım ne olacak. Sonuç u burda açıklarim inş.
içini ferah tut herşeyi allaha bırak o senin halini görüp merhamet edecektir inşallahKizlar yarin opum var bu yola girerken cok heycnliydim simdi hissizlestim resmen ne dusunecegimi bilmiyorum aliskanlik galiba olmicak gibi dusunmekten kendimi alamiyorum
vaginismusss ahhh vaginismusss başa beladır çok iyi bilirim 5 yılım onunla geçti ve sonunda kazanan ben oldum ama 5 yılımda gitti tabiEvet canım doktorum dedi ama o kadar önemli bir fark olsa tüm hastalarına verirdi diye düşünüyorum. Çünkü diğer hastalarına fitil ve aynı zamanda vaginal kps veriyor (@sirine82 de aynı doktora gidiyor ona normal uygulamasını verdi iğne vermedi yani) bende vaginismus olduğu için fitil kullanamıyorum o nedenle iğne verdi bana. Ben de fitil kullanmamam sıkıntı yaratır mı dedim iğne daha etkili dedi. Ama sanırım ciddi bir fark yok ki herkese iğne yazmıyor önemli bir fark olsa her hastasına iğne yazardı. Benim özel durumumdan kaynaklı yani. O nedenle rahat olun kızlar. İğne günde 1 dedi kendim yapamıyorum kalçadan yapılıyor çünkü her akşam acile gidip yaptırıyorum zaten hastanede çalışıyorum ben de. Doktor da dahil birçok kişi çok ağrıtır vs demişti ama çok şükür ilk günler hafif ağrım oluyordu şimdi çoğu zaman o bile olmuyor. Ben iğneden yana ciddi bir ağrı sızı vs yaşamadım bu konuda şanslıyım heralde maşallah :)
Ahh igneden korkan biri olarak simdi gun sayiyorum resmen bian once vurulayimda kavusayim bebegime diye.. kan aldirirken dahi ter icinde kalan biri olarak heryol mubah.. :)vaginismusss ahhh vaginismusss başa beladır çok iyi bilirim 5 yılım onunla geçti ve sonunda kazanan ben oldum ama 5 yılımda gitti tabiçok şükür bi sıkıntım kalmadı onunla ilgili daha dogrusu çokkk ciddi sorun kalmadı eskiye göre çok çok iyiyim kontrol bende oldugu sürece sıkıntı yok seni anlarım yani allah kolaylık versin canım ben ilk tüp denememde igne olmuştu sonuç negatif bencede bi fark yok önce rabbim ol desin gerisi bahane hergün vurduruyordum bende ama tedavi gördügüm hastane biraz uzak oldugu için evime yaşadıgım semtteki bi özel hastanede yaptırıyordum vee saglık ocakları veya normal devlet hastaneleri yapmıyo neymiş kendi verdikleri iğneleri vurabilirlermiş falan filan iğneden sonra çok az bi acı oluyo ama sonra geçiyorki kaldıki acısada razıyım bebegime giden her yol her acı mübahtır benim için
Aynen canım ya bende korkarım iğneden hatta progestoran vurulurken kendimi ne kadar sıkmışsam o dönem hep ayıptır söylemesiAhh igneden korkan biri olarak simdi gun sayiyorum resmen bian once vurulayimda kavusayim bebegime diye.. kan aldirirken dahi ter icinde kalan biri olarak heryol mubah.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?