Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bu can yakan igne dediginiz hangi aşamadaki igne kizlar
canım benim ilk tüp denememdekini söylüyorum 3 yıl önce olmuştu şuandaki yöntem nasıl bilmiyorum ama ben transfer olmadan 1 gün önce başlamıştım vee hemen hemen 12 sürdü

Insaallah canim yaaa gelsinler bian onceeee :)) bu acıtan igne dediginiz hangisi canm yaa.. 8-12 gun arasi vurulan ilk ignemi catlatma ignesimi hangisi.

Ben de üzüldüm canım ama hayırlısı daha zamani varmış bebişin ama biz de anne olucaz Allah'in izniyle. Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin. Amin.

canım benim ilk tüp denememdekini söylüyorum 3 yıl önce olmuştu şuandaki yöntem nasıl bilmiyorum ama ben transfer olmadan 1 gün önce başlamıştım vee hemen hemen 12 sürdü
Haa anladim canm .. bende adeti bekliyorum bakam sonra gonal f e baslicaz iste. O nasil bi igne.ucu ince sanirim.karindan yapılıyor diye biliyorum

Ignenin vurulma animi acıtıyor vurulduktan sonra yakma mi yapiyor : ))
canım iğne vurulurken çok az bi yanma olmuştu bende sonrasında öyle acı hissetmedim tabi dogal olarak hergün vuruldugun için iğne popon biraz ağrıyo ama oda çok az korkugun gibi bi durum yok yani iğne vurulurken kendini kasmassan acıyı dahada az hissedebilirsin iş sende bitiyor yani :)

8-12 gun arasi vurulan gonal f de mi kalcadan vuruluyor cnm

Haa anladim canm .. bende adeti bekliyorum bakam sonra gonal f e baslicaz iste. O nasil bi igne.ucu ince sanirim.karindan yapılıyor diye biliyorum
bende adet olmayı bekliyorum sen nerde yaptıracaksın ben çapada. gonal f dedikleri ilaç göbekten yapılıyor ben ilk hastanede yaptırmışmış doktor evde kendinde yapabilirsin dedi sonra ben kendim yaptım hiç düşündügün gibi korku acı verici bişey degil iğnenin ucu çok ince şöyle düşün sinek ısırıgı gibi bi acı yok denecek kadar az bi acı korkma sakın sen vuramam cesaret edemem diyorsan eşinede vurdurabilirsin hergün hastaneye gitmektense evde yapmayı tercih ettim ben

Canm ben ankarada ozelde baslicam.esimde hergun gider vurdururuz nolcak diyor ama dedigin gibi kendimde vururum herhalde ya.

Canm ben ankarada ozelde baslicam.esimde hergun gider vurdururuz nolcak diyor ama dedigin gibi kendimde vururum herhalde ya.
hee anladım hayırlı olur inşallah :) sen bilirsin içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın ama ben 2 aşılama oldum bi tüp bebek bütün igneleri ben kendim evde vurdum çokta rahattı hiç bi sıkıntı yaşamadım :)

Aynen canimm Allah buyuktur Rabbim hayirlisini nasip etsin.hayirsizsa dahi hayirliua cevirip nasip etsin Rabbim. Hepimiz tadalim annelik duygusunu..
aminnn canımm aminnn yaa çok zor bi durum ama rabbim görüyo bizimde yüzümüz gülecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…