Cnm Sonucun ne oldu ?umarim poztifdir...mrb bende 19 temmuzda sonuç alacagım inşallah dualarınızı esirgemeyın
Degerlerim 7.gun 15.31Cnm Sonucun ne oldu ?umarim poztifdir...
Cokk sevindim arkdsm senin adina allahim tamamina erdirsin, bu gu lerde böyle haberler almak moral oluyo hersey yolunda gidecektir allahin izniyle içini ferah tut, benim test günüm 28 i 6.gun bugun cuma gunu yaptursam ciksr mi acaba kanda ne yalan söyleyim cok da korkuyorum 2. Denemem negatif olacak saniyorum hep, test sonucunda 00.1 i gorcem diye düşünüyorum allahim yardimcim olsun anne olmayi cok istiyorum[/QUOTE]TE="yagmur3537, post: 41856219, member: 373242"]Degerlerim 7.gun 15.31
9.gun54.37
11.gun129
13.gun303 doktor 11gunki degerden sonra çok güzel degerlerinin artması dedi uç hafta sonra kese kalp atışı görmeye çağırdı bekliyorum inşallah kucagıma almak yuruyup nuyudugunu gormekte nasıp olur allahım işteyen herkese nasip etsin
Arkadasim transferin mi arefe gunu oldu dogru mu anladim eger oyleyse ayniyiz, valla ilkinde yasaiklarimi bu sefer bende yasamadim bu sefer cok rahatim cok kasmiyorum kasiklarim agriyo sadece adetin cok yakin nasil oluyo anlamadim transferden sonra zaten 12 gun sonra test yapiliyo ins adetin olmaz benimde taabiMerhaba bayanlar , ben yeni üyeyim . Yazışmalarınızın hepsini okudum . 5 yıllık evliyim . 2 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdım . 2. tüp bebeğimi arefe günü yaptırdım . Ama nedense ilkindeki yaşadığım bir çok etkiyi bu tüp bebeğimde hatırlamıyor gibiyimhastalığımıdsa 2 gün var , sanki hasta olacak gibi hissediyorum kendimi acaba normal mi ? Sizlerin yaşadığı bu konudaki tecrübeleride bilmek isterim . Rabbim tüm isteyenlere eşi sırada bana gönlünden geçeni versin inşallah
Canım benim , arefe günü tarnsefre dildi . Adetim 24 ünde olması gerek . ( Geçen ay 26 sında olmuştum ) Sadece beyaz renk akıntım var , böyle adet olur gibi arada ılık bişeyler akıyor . Vallahi arefe günü ve bayramda sadece lavabodan lavaboya kalktım başkada bişeye kalkmadım . arada evin içeirisnde 1 - 2 tur attım . Doktorum çok yatma tüplerede yerleşmesi sakıncalı olur dedi . ANlayacağın 4 gün yatım adama akıllı . Pzartesi işime başladım doktorum başla dedi , ama iş yerinde de ayağımın altında taburem var sürekli uzatıyorum arada kalkmalarım var okadar . Sadece bu seferkinde gıdama biraz daha dikkat ediyorumYesim yesim arkadasim bisey daha istirahat durumun nedir yatiyomusun hala neler yapiyosun ya da
Arkadasim transferin mi arefe gunu oldu dogru mu anladim eger oyleyse ayniyiz, valla ilkinde yasaiklarimi bu sefer bende yasamadim bu sefer cok rahatim cok kasmiyorum kasiklarim agriyo sadece adetin cok yakin nasil oluyo anlamadim transferden sonra zaten 12 gun sonra test yapiliyo ins adetin olmaz benimde taabiMerhaba bayanlar , ben yeni üyeyim . Yazışmalarınızın hepsini okudum . 5 yıllık evliyim . 2 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdım . 2. tüp bebeğimi arefe günü yaptırdım . Ama nedense ilkindeki yaşadığım bir çok etkiyi bu tüp bebeğimde hatırlamıyor gibiyimhastalığımıdsa 2 gün var , sanki hasta olacak gibi hissediyorum kendimi acaba normal mi ? Sizlerin yaşadığı bu konudaki tecrübeleride bilmek isterim . Rabbim tüm isteyenlere eşi sırada bana gönlünden geçeni versin inşallah
Canım benim , arefe günü tarnsefre dildi . Adetim 24 ünde olması gerek . ( Geçen ay 26 sında olmuştum ) Sadece beyaz renk akıntım var , böyle adet olur gibi arada ılık bişeyler akıyor . Vallahi arefe günü ve bayramda sadece lavabodan lavaboya kalktım başkada bişeye kalkmadım . arada evin içeirisnde 1 - 2 tur attım . Doktorum çok yatma tüplerede yerleşmesi sakıncalı olur dedi . ANlayacağın 4 gün yatım adama akıllı . Pzartesi işime başladım doktorum başla dedi , ama iş yerinde de ayağımın altında taburem var sürekli uzatıyorum arada kalkmalarım var okadar . Sadece bu seferkinde gıdama biraz daha dikkat ediyorumSende pazaretsi öğreneceksin değil mi o zaman sonucunu ?
Evt pazartesi alicam ama cuma gunu kan tahlili yaptirsam mi diyede dusunuyorum bilmiyorum kafam karisik idrarda cikar mi acaba sonucunu bildirirsen sevinirim ikimizde pozitif sonuc aliriz insallah :)))Canım benim tarnsefre dildi . Adetim 24 ünde olması gerek . ( Geçen ay 26 sında olmuştum ) Sadece beyaz renk akıntım var , böyle adet olur gibi arada ılık bişeyler akıyor . Vallahi arefe günü ve bayramda sadece lavabodan lavaboya kalktım başkada bişeye kalkmadım . arada evin içeirisnde 1 - 2 tur attım . Doktorum çok yatma tüplerede yerleşmesi sakıncalı olur dedi . ANlayacağın 4 gün yatım adama akıllı . Pzartesi işime başladım doktorum başla dedi , ama iş yerinde de ayağımın altında taburem var sürekli uzatıyorum arada kalkmalarım var okadar . Sadece bu seferkinde gıdama biraz daha dikkat ediyorumSende pazaretsi öğreneceksin değil mi o zaman sonucunu ?
Hayrli olsun cnm bu topigin ilk guzrl haberi senden geldi:)tebrikler..allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.kac tane embriyo konulmustu?yas kac bide problem neydi acaba?cok soru sordum ama fikir oluoDegerlerim 7.gun 15.31
9.gun54.37
11.gun129
13.gun303 doktor 11gunki degerden sonra çok güzel degerlerinin artması dedi uç hafta sonra kese kalp atışı görmeye çağırdı bekliyorum inşallah kucagıma almak yuruyup nuyudugunu gormekte nasıp olur allahım işteyen herkese nasip etsin
Mrb cnm.bendede cikolata kisti var..bu ilk denemenzmi?benm 3.olucakMerhaba arkadaşlar şu an da biesteron ginera omega elevit gibi ilaclar kullaniyorum yum.toplama ve transfer islemi agustosta olacakmis inşallah amh degerim 0.91 ve 2.5 cm cikolata kistim var.izmir universitesi medicalpark da tup bebek tedavisi goruyorum Ahmet zeki isik beyde.burada tedavi gorup basari elde eden var mi bu arada ilk tedavim sevgiler hepinize..
Evet ilk denemiz olucak umutlu olmaya calisiyorum 1 yillik evliyim ama cok uzdum yiprattim kendimi.Allah herkesin yuzunu guldursunMrb cnm.bendede cikolata kisti var..bu ilk denemenzmi?benm 3.olucakinsallah rabbim bizede nasp eder
Merhaba
Gecmis olsunbu isler gercekten can acitiyor, ben 7 yillik evliyim, ben daha once ankarada yasiyordum orda tedavi oluyordumki ne bende ne esimde sorun bulundu ama basit tahliller yaptilar bence tedavi oncesi, sole ben doktora basladigimda kan tahlili yapti doktor esimdende sperm testi istedi ve klomenle basladi 6 kere kullandim olmadi sonra asilamaya gectim asilama da ilacla oldu 5 kere yaptirdi doktor onlarda olmadi, asilama yapilirken bi ara rahim filmi istedi ondan sonra asilamalar tutmadi tabi ve en son artik tup bebekliksiniz dedi ve ben yoruldum ara verdim, maddi anlamda da ara verdim, gucumuz yertmezdi daha yeni mersine tasindim sayilir ve tekrar doktora basladim ama adana baskent hasanesine basladim, ilk muayenemde doktorum rahimicinde polip buldu, once temizlenmesi gerekiyormus ve ameliyat oldum, ameliyattan sonra doktor rahim duvarini kalin gordum ameliyatta onuda hallettim dedi, sonra tedaviye devam edicem derken egitimle alakali bir firsat dogdu gene ara vermek zorunda kaldim cunku antalyaya gitmek zorunda kaldim, yeni geldim mersine doktora gittim gorusmeye ve bana 6000 tl fiyat cikardi tup bebek icin biz gene husranla geri donduk para toparlanmadan baslayamayiz diye bir tanidik artik yas 36 oldugundan bir takim tahliller var once onlari yaptir dedi genetik haritamiz amh felan, benim hikayem bole :) azicik uzun oldu ama simdi nerden baslayacagimi bilemiyorum, devletin tup bebeginden yararlanmam icin iki kere igneli yaptirmam lazimmis, iyice allakbullagim, acibadem hastanesi nasil memnunmusun
merhaba canım senin de mi amh degerin düsük merak ettim ultrasonla baktiklarinda kac yumurta goruyolardi.insallah bebegine kavusursunmerhaba ,benimde ilk denemem.Pzt günü toplama işlemi yapıldı,2 yumurta toplandı ancak birisi gelişti,bugünde gelişmeye devam ederse transfer yapılacak,merakla haber bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?