Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cnm Sonucun ne oldu ?umarim poztifdir...
Degerlerim 7.gun 15.31
9.gun54.37
11.gun129
13.gun303 doktor 11gunki degerden sonra çok güzel degerlerinin artması dedi uç hafta sonra kese kalp atışı görmeye çağırdı bekliyorum inşallah kucagıma almak yuruyup nuyudugunu gormekte nasıp olur allahım işteyen herkese nasip etsin

Merhaba bayanlar , ben yeni üyeyim . Yazışmalarınızın hepsini okudum . 5 yıllık evliyim . 2 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdım . 2. tüp bebeğimi arefe günü yaptırdım . Ama nedense ilkindeki yaşadığım bir çok etkiyi bu tüp bebeğimde hatırlamıyor gibiyim hastalığımıdsa 2 gün var , sanki hasta olacak gibi hissediyorum kendimi acaba normal mi ? Sizlerin yaşadığı bu konudaki tecrübeleride bilmek isterim . Rabbim tüm isteyenlere eşi sırada bana gönlünden geçeni versin inşallah

TE="yagmur3537, post: 41856219, member: 373242"]Degerlerim 7.gun 15.31
9.gun54.37
11.gun129
13.gun303 doktor 11gunki degerden sonra çok güzel degerlerinin artması dedi uç hafta sonra kese kalp atışı görmeye çağırdı bekliyorum inşallah kucagıma almak yuruyup nuyudugunu gormekte nasıp olur allahım işteyen herkese nasip etsin[/QUOTE]
Cokk sevindim arkdsm senin adina allahim tamamina erdirsin, bu gu lerde böyle haberler almak moral oluyo hersey yolunda gidecektir allahin izniyle içini ferah tut, benim test günüm 28 i 6.gun bugun cuma gunu yaptursam ciksr mi acaba kanda ne yalan söyleyim cok da korkuyorum 2. Denemem negatif olacak saniyorum hep, test sonucunda 00.1 i gorcem diye düşünüyorum allahim yardimcim olsun anne olmayi cok istiyorum

Cokk sevindim arkdsm senin adina allahim tamamina erdirsin, bu gu lerde böyle haberler almak moral oluyo hersey yolunda gidecektir allahin izniyle içini ferah tut, benim test günüm 28 i 6.gun bugun cuma gunu yaptursam ciksr mi acaba kanda ne yalan söyleyim cok da korkuyorum 2. Denemem negatif olacak saniyorum hep, test sonucunda 00.1 i gorcem diye düşünüyorum allahim yardimcim olsun anne olmayi cok istiyorum[/QUOTE]

Arkadasim transferin mi arefe gunu oldu dogru mu anladim eger oyleyse ayniyiz, valla ilkinde yasaiklarimi bu sefer bende yasamadim bu sefer cok rahatim cok kasmiyorum kasiklarim agriyo sadece adetin cok yakin nasil oluyo anlamadim transferden sonra zaten 12 gun sonra test yapiliyo ins adetin olmaz benimde taabi

Yesim yesim arkadasim bisey daha istirahat durumun nedir yatiyomusun hala neler yapiyosun ya da
Canım benim , arefe günü tarnsefre dildi . Adetim 24 ünde olması gerek . ( Geçen ay 26 sında olmuştum ) Sadece beyaz renk akıntım var , böyle adet olur gibi arada ılık bişeyler akıyor . Vallahi arefe günü ve bayramda sadece lavabodan lavaboya kalktım başkada bişeye kalkmadım . arada evin içeirisnde 1 - 2 tur attım . Doktorum çok yatma tüplerede yerleşmesi sakıncalı olur dedi . ANlayacağın 4 gün yatım adama akıllı . Pzartesi işime başladım doktorum başla dedi , ama iş yerinde de ayağımın altında taburem var sürekli uzatıyorum arada kalkmalarım var okadar . Sadece bu seferkinde gıdama biraz daha dikkat ediyorum Sende pazaretsi öğreneceksin değil mi o zaman sonucunu ?

Bir Arkadasim transferin mi arefe gunu oldu dogru mu anladim eger oyleyse ayniyiz, valla ilkinde yasaiklarimi bu sefer bende yasamadim bu sefer cok rahatim cok kasmiyorum kasiklarim agriyo sadece adetin cok yakin nasil oluyo anlamadim transferden sonra zaten 12 gun sonra test yapiliyo ins adetin olmaz benimde taabi

Evt pazartesi alicam ama cuma gunu kan tahlili yaptirsam mi diyede dusunuyorum bilmiyorum kafam karisik idrarda cikar mi acaba sonucunu bildirirsen sevinirim ikimizde pozitif sonuc aliriz insallah :)))

[QUOTE="esma73, post: 41861804, member: 3]Bende başladım bu zorlu sürece banada dua edermisin iz[/QUOTE]
Allah yardimcin olsun maddi manevi zor bi surec sabirli sakin ol

Merhaba arkadaşlar şu an da biesteron ginera omega elevit gibi ilaclar kullaniyorum yum.toplama ve transfer islemi agustosta olacakmis inşallah amh degerim 0.91 ve 2.5 cm cikolata kistim var.izmir universitesi medicalpark da tup bebek tedavisi goruyorum Ahmet zeki isik beyde.burada tedavi gorup basari elde eden var mi bu arada ilk tedavim sevgiler hepinize..

Hayrli olsun cnm bu topigin ilk guzrl haberi senden geldi:)tebrikler..allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.kac tane embriyo konulmustu?yas kac bide problem neydi acaba?cok soru sordum ama fikir oluo

Mrb cnm.bendede cikolata kisti var..bu ilk denemenzmi?benm 3.olucakinsallah rabbim bizede nasp eder

Canım merhaba devlet hastanesinden rapor çıkartman için 2 aşılama denemen lazım sende yapmışsın olmamış zaten istersen bir araştır. Mesela benim tüplerim kapatıldı ve aşılama şartı aranmıyor bende direk tüp bebek raporu çıkartabiliyorum

merhaba ,benimde ilk denemem.Pzt günü toplama işlemi yapıldı,2 yumurta toplandı ancak birisi gelişti,bugünde gelişmeye devam ederse transfer yapılacak,merakla haber bekliyorum.

Herkese selamlar benimde eylül ayının başında kısmetse 3.denemem olacak 2.denemede pozitifi gördüm fakat düşükle sonuçlandı pcos ve pıhtılaşma sorunum var Allah herkesin yardımcısı olsun

M
merhaba ,benimde ilk denemem.Pzt günü toplama işlemi yapıldı,2 yumurta toplandı ancak birisi gelişti,bugünde gelişmeye devam ederse transfer yapılacak,merakla haber bekliyorum.
merhaba canım senin de mi amh degerin düsük merak ettim ultrasonla baktiklarinda kac yumurta goruyolardi.insallah bebegine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…