Benim 15 görünüyordu ama önden gidenler var onlar işe yaramayacak Dedi . Hayatım önemli olan sayı değil kalite belki senin 4 olur hepsi kaliteli olur :)Kizlar bende sukur eve vardim hemen kosa kosa size geldim cunku canim sikildi bugun yaadoktor yumurta sayın az dedi. 3 tane filan görmüş o problem olabilri dedi. Bakicaz ilaclari kullan istedigimiz snuclar olmazsa eeteleriz dedi cok kotu oldum sobra esim bidaha sordu bizim moralimiz bozulduvdedi ben zaten aglasim aglicam oyleyim yani sonra sen onu dusunme 4 tane oluşsa yeter dedi Bilmiom daha baslamadan sansim dusuk gibi gelio bana . Bugun arayip kan tahlilime gore ignelere yarinmi obur gun mu baslicam onu soylicekler. 150 doz gonal f ile basliyoz.bunlardan pek anlamiyom ki kizlar yardim edin yaa kotu bisimi demek bu anlattıklarım . MK128 Senin adetliyken ilk gittiginde kacyumurta gozukmustu hatirlion mu ?
Canim sende kaç tane topladilar?C
vala ben cok iyiydim canim ya hatta toplanmadi heralde dedim hic agri falan olmadi mas. Bi nazim kocama oldu
off benımde daamrımı cok zor buluyorlar yaaa... işini bilen hemsırelerın bazısı hemen buluyor bazısı yıne uğraşıyor ıgneyı ıcınden çıkarmadan saga sola sokuyolar olmadı burası dıyıp dıger kolumu actırıyolar vs...ooo aynı durumdayız...ozaman senıde zor bulurlar...bende aynısınyım kurtakım baska hastane olmustu en son elımın ustunden aldılar....ama zor bulundu damarım sıstı...bıraz acıdı osırada ama doktorlar rske atamayız cıkarmayalım dedıler kaldı oyle.......ama bak herkesın ana bır damarı varmış hanı bılegımızı oynayıyoruz ya bas parmak ızasında sagya dogru bılegın orda kı damar orasıda oluyomus onu bıle bulamadılar...halbukı herkeste gorunurmus............bulurlar senıde merak etme
Masallah canım benimde oyle olur insallah yaC
vala ben cok iyiydim canim ya hatta toplanmadi heralde dedim hic agri falan olmadi mas. Bi nazim kocama oldu
yok canım eczanede sahte ilaç olmaz tek olabilecek şey kullanmayan hasta eczaneye bırakmıştır birine bağıslayın diye o eczanede nakite çevirir eczanelerde sahte ilaç olmazvallahı bılemıyorum canım senın dedıgın dogrudur dıyorum ya bız dırekt sorduk sonra hemsırelere sordum evet yapıyolar zaten her eczaneden ındırım ısteyın yapıyolar vs deyınce ıcımız rahatladı yoksa bızde sasırdık yanı.......allah korusun sahte ılac mı vs dıe...
inşallah oyle yada boyle bulunucak canım.....bende aynısıyım dusun hemsıreler ceserat edemedı..koluma vuruyolar vuruyolar damar yok..en son anestesızcı gelsın onlar alıskın kesın bulır dedıler oda ugrastı ama buldu......nasıp bızlerde bu durumdayız ınsallah sorunsuz gecer sızlerınoff benımde daamrımı cok zor buluyorlar yaaa... işini bilen hemsırelerın bazısı hemen buluyor bazısı yıne uğraşıyor ıgneyı ıcınden çıkarmadan saga sola sokuyolar olmadı burası dıyıp dıger kolumu actırıyolar vs...şansımada bıkere hastanede kan alıncak tüpte sıkıntı varmış bozukmuş kadın damarı bulmuştu bu sefer tüpe kan gıtmeyınce damar bulamadım sanmış dıger kolumuda deşmişti
anladım canım tesekkurleryok canım eczanede sahte ilaç olmaz tek olabilecek şey kullanmayan hasta eczaneye bırakmıştır birine bağıslayın diye o eczanede nakite çevirir eczanelerde sahte ilaç olmaz
Dedim ya tatlim bende üç tane büyüdü muhtemelen dondurma işlemi bile yapamiycaz dediğinde az ağlamadim ama bak şimdi 13 yumurtadan 11 ni dondurcaz diyorlar. O hormon ilaçlari var ya işte onlar sayiyi arttırıyor bide kocaman umut dolu bir kalpYa
kizlar o kadar m9ralimi duzeltirlniz ki Allah sizden binkere razi olsun ben sevindirdiniz rabbim sizi bin misli sevindirsin insallh o kadar canim sikilmisti ki eve kadar agladim.ustelik morale en cok ihtiyacim olan zamnda aha bastan umutsuzluga dusmustum ya iiki varsiniz..zaten bu konulari rahatca sordugum yasadigim her olayi bilen esim ve sizler varsiniz en huyuk destekte sizden gelio tabi. Ben bu igneler var olani buyutuo sadee saniyodum demek sayida artiyomus .ay insallh benimde oyle olur
Toplarsin insallah hayatim vitamin falan al. Eger toplamadan sonra alırsam tatnsfer sonrasini alamayabilirim yıllık iznim kalmadi seneyeden alcam transfere saklayim ve toplama gününe insllah. Dikkat kendine topla kendi :)Evet canim 2-3 gün sonra transfer oluyor, zaten istesende istemesende vucut halsiz düşüyor, dinlenip transfere kadar kendini toplaman lazim. Ben hala toplayamadim ya neyse
Diyarbakırlımısın canımdogrudur canım tabı kı nerde mutluısenız o doktor ıyı olandır.....bende venıvıdıye hıc gtmedım bılmıyorum
Senin olayin daha rahat tatlim inşallah tutar hayirli haberlerini alirizEvet cnm donduruldu ben ustune adet oldum bekliyorum bi an once olsa bitse artik
hayır deılım canım görev geregı burdayızDiyarbakırlımısın canım
Sen bilirsin canim ya herkesin vucut direnci farkli tabi, bide transfer sonrasi dinlenmek daha önemli diye duymuştum. Bende toparliycam kendimi keçi boynuzu özü içim biraz önceToplarsin insallah hayatim vitamin falan al. Eger toplamadan sonra alırsam tatnsfer sonrasini alamayabilirim yıllık iznim kalmadi seneyeden alcam transfere saklayim ve toplama gününe insllah. Dikkat kendine topla kendi :)
hadı hayırlısı canım hosgeldınnnnnnArkadaşlar herkesin tedavisi inşallah hayırlı olur. Bizde dün başladık tedaviye
amin canım sagol hosgeldın senınde tedavın hayırlı olsun ınsaallah güzel sonuçlar alırsınArkadaşlar herkesin tedavisi inşallah hayırlı olur. Bizde dün başladık tedaviye
Cnm canını skma. Bizde dün başladık tedaviye ve dr 5 yumurta gördü bende; Allahtan umut kesilmez bizim istediğimiz kaliteli yumurtalar ve sonucun positif olması inşallah.Kizlar bende sukur eve vardim hemen kosa kosa size geldim cunku canim sikildi bugun yaadoktor yumurta sayın az dedi. 3 tane filan görmüş o problem olabilri dedi. Bakicaz ilaclari kullan istedigimiz snuclar olmazsa eeteleriz dedi cok kotu oldum sobra esim bidaha sordu bizim moralimiz bozulduvdedi ben zaten aglasim aglicam oyleyim yani sonra sen onu dusunme 4 tane oluşsa yeter dedi Bilmiom daha baslamadan sansim dusuk gibi gelio bana . Bugun arayip kan tahlilime gore ignelere yarinmi obur gun mu baslicam onu soylicekler. 150 doz gonal f ile basliyoz.bunlardan pek anlamiyom ki kizlar yardim edin yaa kotu bisimi demek bu anlattıklarım . MK128 Senin adetliyken ilk gittiginde kacyumurta gozukmustu hatirlion mu ?
İnşallah cnm Amin cümlemizeamin canım sagol hosgeldın senınde tedavın hayırlı olsun ınsaallah güzel sonuçlar alırsın
Aramiza hoşgeldin canimArkadaşlar herkesin tedavisi inşallah hayırlı olur. Bizde dün başladık tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?