Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benim 15 görünüyordu ama önden gidenler var onlar işe yaramayacak Dedi . Hayatım önemli olan sayı değil kalite belki senin 4 olur hepsi kaliteli olur :)

off benımde daamrımı cok zor buluyorlar yaaa... işini bilen hemsırelerın bazısı hemen buluyor bazısı yıne uğraşıyor ıgneyı ıcınden çıkarmadan saga sola sokuyolar olmadı burası dıyıp dıger kolumu actırıyolar vs... şansımada bıkere hastanede kan alıncak tüpte sıkıntı varmış bozukmuş kadın damarı bulmuştu bu sefer tüpe kan gıtmeyınce damar bulamadım sanmış dıger kolumuda deşmişti

yok canım eczanede sahte ilaç olmaz tek olabilecek şey kullanmayan hasta eczaneye bırakmıştır birine bağıslayın diye o eczanede nakite çevirir eczanelerde sahte ilaç olmaz

inşallah oyle yada boyle bulunucak canım.....bende aynısıyım dusun hemsıreler ceserat edemedı..koluma vuruyolar vuruyolar damar yok..en son anestesızcı gelsın onlar alıskın kesın bulır dedıler oda ugrastı ama buldu......nasıp bızlerde bu durumdayız ınsallah sorunsuz gecer sızlerın

Dedim ya tatlim bende üç tane büyüdü muhtemelen dondurma işlemi bile yapamiycaz dediğinde az ağlamadim ama bak şimdi 13 yumurtadan 11 ni dondurcaz diyorlar. O hormon ilaçlari var ya işte onlar sayiyi arttırıyor bide kocaman umut dolu bir kalp

Evet canim 2-3 gün sonra transfer oluyor, zaten istesende istemesende vucut halsiz düşüyor, dinlenip transfere kadar kendini toplaman lazim. Ben hala toplayamadim ya neyse
Toplarsin insallah hayatim vitamin falan al. Eger toplamadan sonra alırsam tatnsfer sonrasini alamayabilirim yıllık iznim kalmadi seneyeden alcam transfere saklayim ve toplama gününe insllah. Dikkat kendine topla kendi :)

Toplarsin insallah hayatim vitamin falan al. Eger toplamadan sonra alırsam tatnsfer sonrasini alamayabilirim yıllık iznim kalmadi seneyeden alcam transfere saklayim ve toplama gününe insllah. Dikkat kendine topla kendi :)
Sen bilirsin canim ya herkesin vucut direnci farkli tabi, bide transfer sonrasi dinlenmek daha önemli diye duymuştum. Bende toparliycam kendimi keçi boynuzu özü içim biraz önce

azap_cicegi canım yazını gördüm , benimde başıma aynı şey gelmişti tedaviye kadar verdikten sonra 2 adet beklemek zorunda kladım , histereskopi oldum bir ay ondan sonrada tedaviye başlamak için 1 ay.Ama sonu hayırlı olsun , bir ay geçip giido bana bu 2 ay hiç geçmez diodum ama geçti bak. 1 ay geç kavuşucaksınız artık bebişe öyle bişi olursa napcan:) İnşallah düzelir de gerek kalmaz ama canım..

Cnm canını skma. Bizde dün başladık tedaviye ve dr 5 yumurta gördü bende; Allahtan umut kesilmez bizim istediğimiz kaliteli yumurtalar ve sonucun positif olması inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…