Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ben elemanıyım diye o fiyata veriyor hani birazda yardım amaçlı ama sende 185 almışşsan değişme eczaneyi helal olsun o fiyata veriyor ben eczacım kesinlikle vermez hatta tanıdığım burdaki eczanlerde vermez
Eczaci hanimla arkadaşlik kurduk ondan yardimci olmuş olabilir

1 Kg. Keçiboynuzu Özünde
8069 mg Potasyum
698 mg Kalsiyum
565 mg Fosfor
147 mg Sodyum
383 mg Magnezyum
3,54 mg Demir
2,4 mg Bakır
3,2 mg Çinko
3,9 mg ManganMangan

Bu oranda çinko gebelik için olumsuz olur mu acaba?
bizim burdaki kadın doğumcular kan ilacıyla beraber bunu öneriyor bişey olsa önermez illaki zaten elevit varya vitamin gebelik için onda 7,5mg var bişey olsa onda olurdu herhalde

kızlar ben eczanede çalışıyorum ilaçları ücretlimi alıyorsunuz raporlamı ama dediğiniz gibi 280 liralık ilacı 50 ttl ye veremez raporsuz olarak zaten eczaneye gelişi 50 değil
canım dr recete verdı...en basından berı aynı eczane ılk ılaclarım 1370 liraydı 1000 lıraya verdı....en son ılaclarımı 50 ye verdı...eczacıya ılk neden bukadar ındırım vs yaptınız dedı oda anlasmalıyız dedı mı bılmıyorum ama dr umuzun hastalarına ındırım yapıyoruz dedı

bizim burdaki kadın doğumcular kan ilacıyla beraber bunu öneriyor bişey olsa önermez illaki zaten elevit varya vitamin gebelik için onda 7,5mg var bişey olsa onda olurdu herhalde
Doğru söylüyorsun tatlim zaten sen söyler söymez içtim de sonra bi pimpiriklendim niyeyse

madem eczacısın soylıyeyım canım bır cıktım adım gecmıs.....ılk 900 luk ıkı kutu progon mu ne dr onu yazdı 1370 lıra dedıler...1000 liraya aldım dıgerını 50 ye bılmıyoprum hatta ben ılk gttıgımde dırekt ındırımlı verdıler...ben bısey demedım tanımıyorum vs

ya bıde su var kızlar....yanlıslık olmasın her ılacımı 50 ye almadım...yumurta takıbınden snra bıkac ılac yazıldı pıyasa degerı 280 ımıs onlra 50 lıra verdım

Kizlarr benimde cuma gunu kontrolum var adetin 13.gunu oluyo dondurulmus yavrularim beni bekliyo...acaba ne zman derler transfer icin yaa bekle bekle bi agla bi gul vala sistim

canım zaten reçeteli olarak 1370 tutmaz sana normal fiyatını diyorlar reçeteli fiyatını alıyorlardır belki biz 50 lira bile indirim yapamıyoruz

Kizlarr benimde cuma gunu kontrolum var adetin 13.gunu oluyo dondurulmus yavrularim beni bekliyo...acaba ne zman derler transfer icin yaa bekle bekle bi agla bi gul vala sistim
Kişiden kişiye değişiyor tatim, benim dün toplandi yarin transfer edilecek. Her kişinin yumurtasinin döllenme bölünme hizlari farkli. Seninki mikroenjeksiyon mu?

canım zaten reçeteli olarak 1370 tutmaz sana normal fiyatını diyorlar reçeteli fiyatını alıyorlardır belki biz 50 lira bile indirim yapamıyoruz
vallahı bılemıyorum canım senın dedıgın dogrudur dıyorum ya bız dırekt sorduk sonra hemsırelere sordum evet yapıyolar zaten her eczaneden ındırım ısteyın yapıyolar vs deyınce ıcımız rahatladı yoksa bızde sasırdık yanı.......allah korusun sahte ılac mı vs dıe...

yumurtan catlayınca canım artık nasıl olur bılmıyorum catlatma ıgnesı verırlerse eger 36 saat sonra vs ıslem yaparlar transfer ıcın

Kizlar bende sukur eve vardim hemen kosa kosa size geldim cunku canim sikildi bugun yaa doktor yumurta sayın az dedi. 3 tane filan görmüş o problem olabilri dedi. Bakicaz ilaclari kullan istedigimiz snuclar olmazsa eeteleriz dedi cok kotu oldum sobra esim bidaha sordu bizim moralimiz bozulduvdedi ben zaten aglasim aglicam oyleyim yani sonra sen onu dusunme 4 tane oluşsa yeter dedi Bilmiom daha baslamadan sansim dusuk gibi gelio bana . Bugun arayip kan tahlilime gore ignelere yarinmi obur gun mu baslicam onu soylicekler. 150 doz gonal f ile basliyoz.bunlardan pek anlamiyom ki kizlar yardim edin yaa kotu bisimi demek bu anlattıklarım . MK128 Senin adetliyken ilk gittiginde kacyumurta gozukmustu hatirlion mu ?

Yumurta toplatan bayanlar doktor bana toplama işlemi icin yarım gün alsan yeter toplarız sonra işi ne gidersin sıkıntı olmaz dedi gerçekten öyle? Ise gidebildiniz mi siz sonrasında birsey olmamis gibi rahatça yani

canım sakınnnn dert etme.........cunku 3 ya sımdı ılacla yukselır kımın cok yuselıyo kımın az mesele ben 9 yumurtayla basladım pazar gunun ku yumurta toplama 12 cıktı...10 tanesıne ıslem yapılmıs....sakın uzulme zaten en fazla ıkı yumurta koyuyolar bazı durumlarda uc...ama genelı 1 ve ıkı......uzulup stres yapma sadece dua et bende ınsallh edıcem bu yumurtaların saglıklı olsun yeter

Hiç canını sıkma ayni şeyleri bende yaşadim benimde ilk ulrasonumda 5 tane yumurta gördü ve bunun üçü anca büyür tedaviye olumlu yanit vermiyor demişti doktor, o gün ağlaya ağlaya buraya yazmiştim sağolsun burdaki herkes moralimi çok düzeltti. İkinci ulrasonumda 8-10 arasi dedi doktor ve toplama işleminde 13 tane çikti ben bile inanamadim velhasil moralini yüksek tut Allah çok yüce

Yumurta toplatan bayanlar doktor bana toplama işlemi icin yarım gün alsan yeter toplarız sonra işi ne gidersin sıkıntı olmaz dedi gerçekten öyle? Ise gidebildiniz mi siz sonrasında birsey olmamis gibi rahatça yani
canım ınanma cunku benım ıslem 40 dk surdu....acayıp karın agrısı oluyo ornegın ıdrarın mı geldı zor atıyodum lavaboya kendımı halbukukı yol yakın cunku karnıma sancı gırıyodu.....ınsallah oyle olur ama adet sancısının daha fazlası.....gozunde korkmasın gercı kıvrım kıvrım olmuyosun.....benım poazar gunu oldu hala adet agrısı gbı karnım agrıyo...cokta yumurtam yoktu yanı masallah sadece 12 dırekt dedım allah 20 otuz yumurtası olana yardım etsın.....tabı bunye herkese gore degısır ınsallh hafıf gecer...ama benım kı boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…