Canim strese sokma kendini yumurtalar etkileniyormus önemli olan sayısı degilcki kaliteli olması kaliteli olsunda hemen koy verme kendiniKizlar bende sukur eve vardim hemen kosa kosa size geldim cunku canim sikildi bugun yaadoktor yumurta sayın az dedi. 3 tane filan görmüş o problem olabilri dedi. Bakicaz ilaclari kullan istedigimiz snuclar olmazsa eeteleriz dedi cok kotu oldum sobra esim bidaha sordu bizim moralimiz bozulduvdedi ben zaten aglasim aglicam oyleyim yani sonra sen onu dusunme 4 tane oluşsa yeter dedi Bilmiom daha baslamadan sansim dusuk gibi gelio bana . Bugun arayip kan tahlilime gore ignelere yarinmi obur gun mu baslicam onu soylicekler. 150 doz gonal f ile basliyoz.bunlardan pek anlamiyom ki kizlar yardim edin yaa kotu bisimi demek bu anlattıklarım . MK128 Senin adetliyken ilk gittiginde kacyumurta gozukmustu hatirlion mu ?
ha buarada ıse gtmedım. cunku calısan bayan deılım...bende gece 11 bucukta vurulmustum....sabah 1oda hastaenede olun dedıler...11 gbı odadaydım vs...damar yolum vs acılmadı damarlarım ınce dıe anestesızcıyı bekledıler onlar elı alıskın dırekt bulur dıe oda zorlandı gercı...cunku hıc bır yerde damar gorunmuyordu.....bı yarımm saatette sedyede hazır bekledım...dr da basımda beklıyodu...sunu demek ıstıyorum bu tarz durumlar olursa zaman uzar tabıkı ıslem saatı asla gecmez...ama ımkanın varsa ızın al canımYumurta toplatan bayanlar doktor bana toplama işlemi icin yarım gün alsan yeter toplarız sonra işi ne gidersin sıkıntı olmaz dedi gerçekten öyle? Ise gidebildiniz mi siz sonrasında birsey olmamis gibi rahatça yani
Direk çıkıp işlemden işe baslanmaz o zaman degil mi canım tam gün izin sorun benim içinde ona gore yıllık izin falan ayarlayim diyr soruyorum :)canım ınanma cunku benım ıslem 40 dk surdu....acayıp karın agrısı oluyo ornegın ıdrarın mı geldı zor atıyodum lavaboya kendımı halbukukı yol yakın cunku karnıma sancı gırıyodu.....ınsallah oyle olur ama adet sancısının daha fazlası.....gozunde korkmasın gercı kıvrım kıvrım olmuyosun.....benım poazar gunu oldu hala adet agrısı gbı karnım agrıyo...cokta yumurtam yoktu yanı masallah sadece 12 dırekt dedım allah 20 otuz yumurtası olana yardım etsın.....tabı bunye herkese gore degısır ınsallh hafıf gecer...ama benım kı boyle
Canim maydanaz a katiliyorum benimde ağrim çok oldu hele idrara sıkışınca tam bir kabusa dönüşüyor. Bence tam gün alYumurta toplatan bayanlar doktor bana toplama işlemi icin yarım gün alsan yeter toplarız sonra işi ne gidersin sıkıntı olmaz dedi gerçekten öyle? Ise gidebildiniz mi siz sonrasında birsey olmamis gibi rahatça yani
Hiç canını sıkma ayni şeyleri bende yaşadim benimde ilk ulrasonumda 5 tane yumurta gördü ve bunun üçü anca büyür tedaviye olumlu yanit vermiyor demişti doktor, o gün ağlaya ağlaya buraya yazmiştimsağolsun burdaki herkes moralimi çok düzeltti. İkinci ulrasonumda 8-10 arasi dedi doktor ve toplama işleminde 13 tane çikti ben bile inanamadim velhasil moralini yüksek tut Allah çok yüce
Yacanım sakınnnn dert etme.........cunku 3 ya sımdı ılacla yukselır kımın cok yuselıyo kımın az mesele ben 9 yumurtayla basladım pazar gunun ku yumurta toplama 12 cıktı...10 tanesıne ıslem yapılmıs....sakın uzulme zaten en fazla ıkı yumurta koyuyolar bazı durumlarda uc...ama genelı 1 ve ıkı......uzulup stres yapma sadece dua et bende ınsallh edıcem bu yumurtaların saglıklı olsun yeter
Evet canım bende diyarbakırdayım ben venividi hastanesine gittim. Daha önce uğur değere gitmiştim muayene olmak için ondan pek memnun kalmadım. Sonra değiştirdim Veni vidi hastanesinde Hakan Çoksüer e gittimgunaydın canım uğur değer...sizde mı dıyarbakırdasınz
Benimde nirmalde oyledir bi kan almada bile delik desik oluyorum iki kolumi deniyorlar olmuyor en son elimin ustunden aliyorlar yada açıyorlarha buarada ıse gtmedım. cunku calısan bayan deılım...bende gece 11 bucukta vurulmustum....sabah 1oda hastaenede olun dedıler...11 gbı odadaydım vs...damar yolum vs acılmadı damarlarım ınce dıe anestesızcıyı bekledıler onlar elı alıskın dırekt bulur dıe oda zorlandı gercı...cunku hıc bır yerde damar gorunmuyordu.....bı yarımm saatette sedyede hazır bekledım...dr da basımda beklıyodu...sunu demek ıstıyorum bu tarz durumlar olursa zaman uzar tabıkı ıslem saatı asla gecmez...ama ımkanın varsa ızın al canım
Direk çıkıp işlemden işe baslanmaz o zaman degil mi canım tam gün izin sorun benim içinde ona gore yıllık izin falan ayarlayim diyr soruyorum :)[/Qtabıkı sor canım bence ıse gtmen cook zor ben asla gıdemezdım ınsallah baska bayanlarda yazar.....onlar nasıllarmıs dıe..bence ıse gıdılmez...bı de suvar allahın ıznıyle hersey yolunda gıderse tup bebek yaptırıyosun ee yumurta toplancak...bırkac gun snra transfer eee 12 gun boyunca dıkkat ıstıyo ozelııkle ılk 3 gun dıyolar transfer sonrası......arkadasım ımkanın varsa dınlenmem acısından senelık ızın en uygunu..onumuzde yogun streslı gunler var sonucta.....olurya bırde ıgne vs yazarlar rahat ol yanı
Canim çatlatma iğnesinin saatini sakın geçirme doktor ona göre toplama saatini ayarliyor. Bana akşam dokuz buçukta vur demişti ben unuttum onbir buçukta vurdum, toplama işlemini sabah dokuzda yapacaklardi ama iğneyi geç vuruldum diye onbir buçuğa alindi toplama işlemiKızlar bu akşam 11 de çatlatmamı vuralacagım perşembe günü yumurtalarım toplanacak..dua edin bana..3 gün sonra transfer yaparız dedi insallah. .
Anladim canım bende doktor oyle diyince işlemden sonra direk gelirim doktor kontrol u diye izin almayi planliyordun o gun yıllık izin alayin ertesi gun 2_3 gun sonrada teansfer sanırımCanim maydanaz a katiliyorum benimde ağrim çok oldu hele idrara sıkışınca tam bir kabusa dönüşüyor. Bence tam gün al
ooo aynı durumdayız...ozaman senıde zor bulurlar...bende aynısınyım kurtakım baska hastane olmustu en son elımın ustunden aldılar....ama zor bulundu damarım sıstı...bıraz acıdı osırada ama doktorlar rske atamayız cıkarmayalım dedıler kaldı oyle.......ama bak herkesın ana bır damarı varmış hanı bılegımızı oynayıyoruz ya bas parmak ızasında sagya dogru bılegın orda kı damar orasıda oluyomus onu bıle bulamadılar...halbukı herkeste gorunurmus............bulurlar senıde merak etmeBenimde nirmalde oyledir bi kan almada bile delik desik oluyorum iki kolumi deniyorlar olmuyor en son elimin ustunden aliyorlar yada açıyorlar
inşallah canım benım uzulmek yok asla senden de allah razı olsunYa
kizlar o kadar m9ralimi duzeltirlniz ki Allah sizden binkere razi olsun ben sevindirdiniz rabbim sizi bin misli sevindirsin insallh o kadar canim sikilmisti ki eve kadar agladim.ustelik morale en cok ihtiyacim olan zamnda aha bastan umutsuzluga dusmustum ya iiki varsiniz..zaten bu konulari rahatca sordugum yasadigim her olayi bilen esim ve sizler varsiniz en huyuk destekte sizden gelio tabi. Ben bu igneler var olani buyutuo sadee saniyodum demek sayida artiyomus .ay insallh benimde oyle olur
Evet cnm donduruldu ben ustune adet oldum bekliyorum bi an once olsa bitse artikKişiden kişiye değişiyor tatim, benim dün toplandi yarin transfer edilecek. Her kişinin yumurtasinin döllenme bölünme hizlari farkli. Seninki mikroenjeksiyon mu?
dogrudur canım tabı kı nerde mutluısenız o doktor ıyı olandır.....bende venıvıdıye hıc gtmedım bılmıyorumEvet canım bende diyarbakırdayım ben venividi hastanesine gittim. Daha önce uğur değere gitmiştim muayene olmak için ondan pek memnun kalmadım. Sonra değiştirdim Veni vidi hastanesinde Hakan Çoksüer e gittim
yok yok al sen ızın.tabıkı ınsallah cookk rahat gecer agrın olmaz ......ama olabılır deıl mı....ınsallah hepımız aynı yoldayız dualar edıyoruz tabı kı bırbırımıze sorup danısıcaz herzamanTeşekkür ederim canım o zaman toplama islemi alayım bende direk ise giderim sanmistim doktor oyle diyince :) i gun alirim sonra tranfer ve sonrasi 3 gun insllah sıkıntı cikarmazlar insallahta. Valla hepinizden Allah razi olsun aklıma takilan herseyi hemen soruyorum rahatliyorumda sonra
Çıktıktan sonra regl Ağrısı oldu hayatım. İlaç verdi doktor bir kaç tane iğne vermediSeninle ayni sayılırız seni takip ediom benbenimde perşembe toplanacak benimde10 yumurta var.. agrin varmi ilacmi verdi ignemi nasildi stres yaptinmi girerken
vala ben cok iyiydim canim ya hatta toplanmadi heralde dedim hic agri falan olmadi mas. Bi nazim kocama olduDirek çıkıp işlemden işe baslanmaz o zaman degil mi canım tam gün izin sorun benim içinde ona gore yıllık izin falan ayarlayim diyr soruyorum :)
Evet canim 2-3 gün sonra transfer oluyor, zaten istesende istemesende vucut halsiz düşüyor, dinlenip transfere kadar kendini toplaman lazim. Ben hala toplayamadim ya neyseAnladim canım bende doktor oyle diyince işlemden sonra direk gelirim doktor kontrol u diye izin almayi planliyordun o gun yıllık izin alayin ertesi gun 2_3 gun sonrada teansfer sanırım
maşallah maşallah canım ınan cok agrıdan agrıdan dedım nasıl agrı buC
vala ben cok iyiydim canim ya hatta toplanmadi heralde dedim hic agri falan olmadi mas. Bi nazim kocama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?