Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canim strese sokma kendini yumurtalar etkileniyormus önemli olan sayısı degilcki kaliteli olması kaliteli olsunda hemen koy verme kendini

Yumurta toplatan bayanlar doktor bana toplama işlemi icin yarım gün alsan yeter toplarız sonra işi ne gidersin sıkıntı olmaz dedi gerçekten öyle? Ise gidebildiniz mi siz sonrasında birsey olmamis gibi rahatça yani
ha buarada ıse gtmedım. cunku calısan bayan deılım...bende gece 11 bucukta vurulmustum....sabah 1oda hastaenede olun dedıler...11 gbı odadaydım vs...damar yolum vs acılmadı damarlarım ınce dıe anestesızcıyı bekledıler onlar elı alıskın dırekt bulur dıe oda zorlandı gercı...cunku hıc bır yerde damar gorunmuyordu.....bı yarımm saatette sedyede hazır bekledım...dr da basımda beklıyodu...sunu demek ıstıyorum bu tarz durumlar olursa zaman uzar tabıkı ıslem saatı asla gecmez...ama ımkanın varsa ızın al canım

Direk çıkıp işlemden işe baslanmaz o zaman degil mi canım tam gün izin sorun benim içinde ona gore yıllık izin falan ayarlayim diyr soruyorum :)

Yumurta toplatan bayanlar doktor bana toplama işlemi icin yarım gün alsan yeter toplarız sonra işi ne gidersin sıkıntı olmaz dedi gerçekten öyle? Ise gidebildiniz mi siz sonrasında birsey olmamis gibi rahatça yani
Canim maydanaz a katiliyorum benimde ağrim çok oldu hele idrara sıkışınca tam bir kabusa dönüşüyor. Bence tam gün al

Ya
kizlar o kadar m9ralimi duzeltirlniz ki Allah sizden binkere razi olsun ben sevindirdiniz rabbim sizi bin misli sevindirsin insallh o kadar canim sikilmisti ki eve kadar agladim.ustelik morale en cok ihtiyacim olan zamnda aha bastan umutsuzluga dusmustum ya iiki varsiniz..zaten bu konulari rahatca sordugum yasadigim her olayi bilen esim ve sizler varsiniz en huyuk destekte sizden gelio tabi. Ben bu igneler var olani buyutuo sadee saniyodum demek sayida artiyomus .ay insallh benimde oyle olur

gunaydın canım uğur değer...sizde mı dıyarbakırdasınz
Evet canım bende diyarbakırdayım ben venividi hastanesine gittim. Daha önce uğur değere gitmiştim muayene olmak için ondan pek memnun kalmadım. Sonra değiştirdim Veni vidi hastanesinde Hakan Çoksüer e gittim

Benimde nirmalde oyledir bi kan almada bile delik desik oluyorum iki kolumi deniyorlar olmuyor en son elimin ustunden aliyorlar yada açıyorlar

Kızlar bu akşam 11 de çatlatmamı vuralacagım perşembe günü yumurtalarım toplanacak..dua edin bana..3 gün sonra transfer yaparız dedi insallah. .
Canim çatlatma iğnesinin saatini sakın geçirme doktor ona göre toplama saatini ayarliyor. Bana akşam dokuz buçukta vur demişti ben unuttum onbir buçukta vurdum, toplama işlemini sabah dokuzda yapacaklardi ama iğneyi geç vuruldum diye onbir buçuğa alindi toplama işlemi

Canim maydanaz a katiliyorum benimde ağrim çok oldu hele idrara sıkışınca tam bir kabusa dönüşüyor. Bence tam gün al
Anladim canım bende doktor oyle diyince işlemden sonra direk gelirim doktor kontrol u diye izin almayi planliyordun o gun yıllık izin alayin ertesi gun 2_3 gun sonrada teansfer sanırım

Benimde nirmalde oyledir bi kan almada bile delik desik oluyorum iki kolumi deniyorlar olmuyor en son elimin ustunden aliyorlar yada açıyorlar
ooo aynı durumdayız...ozaman senıde zor bulurlar...bende aynısınyım kurtakım baska hastane olmustu en son elımın ustunden aldılar....ama zor bulundu damarım sıstı...bıraz acıdı osırada ama doktorlar rske atamayız cıkarmayalım dedıler kaldı oyle.......ama bak herkesın ana bır damarı varmış hanı bılegımızı oynayıyoruz ya bas parmak ızasında sagya dogru bılegın orda kı damar orasıda oluyomus onu bıle bulamadılar...halbukı herkeste gorunurmus............bulurlar senıde merak etme

inşallah canım benım uzulmek yok asla senden de allah razı olsun

Teşekkür ederim canım o zaman toplama islemi alayım bende direk ise giderim sanmistim doktor oyle diyince :) i gun alirim sonra tranfer ve sonrasi 3 gun insllah sıkıntı cikarmazlar insallahta. Valla hepinizden Allah razi olsun aklıma takilan herseyi hemen soruyorum rahatliyorumda sonra

Evet canım bende diyarbakırdayım ben venividi hastanesine gittim. Daha önce uğur değere gitmiştim muayene olmak için ondan pek memnun kalmadım. Sonra değiştirdim Veni vidi hastanesinde Hakan Çoksüer e gittim
dogrudur canım tabı kı nerde mutluısenız o doktor ıyı olandır.....bende venıvıdıye hıc gtmedım bılmıyorum

yok yok al sen ızın.tabıkı ınsallah cookk rahat gecer agrın olmaz ......ama olabılır deıl mı....ınsallah hepımız aynı yoldayız dualar edıyoruz tabı kı bırbırımıze sorup danısıcaz herzaman

Seninle ayni sayılırız seni takip ediom ben benimde perşembe toplanacak benimde10 yumurta var.. agrin varmi ilacmi verdi ignemi nasildi stres yaptinmi girerken
Çıktıktan sonra regl Ağrısı oldu hayatım. İlaç verdi doktor bir kaç tane iğne vermedi

Anladim canım bende doktor oyle diyince işlemden sonra direk gelirim doktor kontrol u diye izin almayi planliyordun o gun yıllık izin alayin ertesi gun 2_3 gun sonrada teansfer sanırım
Evet canim 2-3 gün sonra transfer oluyor, zaten istesende istemesende vucut halsiz düşüyor, dinlenip transfere kadar kendini toplaman lazim. Ben hala toplayamadim ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…