Hoşgeldin canım inş güzel haberle sonuçlanır tedavinArkadaşlar herkesin tedavisi inşallah hayırlı olur. Bizde dün başladık tedaviye
Hayatım örneğin hastanede verdiğimiz kanlar idrarlar karışıyormu ? Adımızla saklanır tabikiArkadaslar bir sorum olacak yine ! Soru sormasam catliyorum Bu dondurma islemi var ya bunu nerde sakliyolar ! Herkesin sonucta dondurulmusu var ! Karismaz mi ya? Tedirginim bu konuda
Inşallah canım bekliyorumArkadasim mucize olur belki de ...
Merional yumurta geliştirici cetrotide yumurta çatlamasını önleyici canım. cetrotide hemen başlanmıyor bir süre sonra başlanıyor diye biliyorum. İğneleri nasıl kullanmanı söyledi?Kızlar bu gonal f i bilioz da . Doktor bana cetrotide ve merional diye iki ilaç daha verdi bunlar ne ola ki ne işe yarıyolar acaba kendileri:)
canim inşalh hayirlisi olsun test gununude boyle şevinçli haber veririsin ama yanliş anlama ben ilkkez duydum yumurta toplamadan hemen sonra ertesi gune transfer yapilişini belki benim bilgi eksikligim vardr meraktan cnmSorma canim bende bilmiyorum, arayan görevli embriyologla görüşüp haber vercem dedi ama aramadilar. Nasipse yarin sabah saat 10 transferim olcak. Bol bol dua edin bana arkadaşlar
Hayatım örneğin hastanede verdiğimiz kanlar idrarlar karışıyormu ? Adımızla saklanır tabikihuriye048 arkadaşım gibi daha tecrübeli arkadaşlar sana detaylı anlatır ama kesinlikle karışmaz :)
hadı hayırlısı tatlımSorma canim bende bilmiyorum, arayan görevli embriyologla görüşüp haber vercem dedi ama aramadilar. Nasipse yarin sabah saat 10 transferim olcak. Bol bol dua edin bana arkadaşlar
Ayy çok şekersiniz siz karı kocaKızlar benim eşimde sürekli bizi ne zaman geri çağıracaklar çağırsınlar artık yumurtalarımız versinler diyorbiz hamileyiz diyor daha yumurtam yok vücudumda ya kocam çok tatlı yaaa... İstiyorki yarın gidelim alalım . 10 tane yumurtamız var bizim diyor okadar benimsediki olayı yediklerime karışıyor ama gazlı içecek içme zehir o zehir diyor bak Bebek rahatsız olur diyor ortada fol yok yumurta yok dedikleri bu olsa gerek :)
canım ben hıc yasamadım bılmıyorum yerlesme kanamasını..ama annem 4 ay boyunca adet gordugunu sanmıs..sonradan kardesımı ogrenıyor......olabılır yanı bu durum...annem baslarda suphelenınce o donemler saglık ocagı test yapmamıs adet gormussun gebelık yoktur dıye......derken 4 ay oluyo ıctıgı sudan mıdesı bulanınca test yapıyo kardesım oluyoKizlar yerlesme lekelenmesi kirmiziya donen oldumu
Kola içme diye başımda duruyor , bide sürekli bizi ne Zaman çağarcaklar diyor . Nekadar geç okadar iyi diyorum ama versinler bize diyor biran önceAyy çok şekersiniz siz karı koca
bılmıyorum hangı ılac o.adı ne ama ben transfer asamasındayım sıdılık oyle bı durum yok bendeKizlar bu rahim.kalinlastirici ilac bende uyku bas agrisi halsizlik yapti sizde de var mi ...
Tatlım senin dr ne der bilmiyorum ama benim doktorum transfer günü ve ertesi gün yat hiç kalkma dedi sonrasında temkinli ve dikkatli olarak aşırı yormadan günlük işlerine devam edebilirsin dedi. Doktorunla görüş ona göre hareket et tatlımBugün toplamadan sonra eşimle yemeğe gittik sonra hep evdeydim. İşe yarın gidicem . Özel sektörde çalışıyorum masa başı yani. Transfer günüde gitmem ama ertesi gün belki gitmem gerekebilir :)
Birden aklıma geldi yazını okuyunca. Benim kızımda son adet tarihim 30 kasımdı hiç unutmuyorum kızım şimdi 6 yaşında darısı başına inş. Bu arada sevindim sonuçların iyi çıkmasınaDualarınız için teşekkür ederim canlarım çekim işlemleri benim açımdan biraz sıkıntılı geçsede Allahın izniyle herşey temiz çıktı sadece mideden parça alındı 1 ay sonra sonucu gelecek ama raporları dr gösterdim temiz dedi çikolata kistimden dolayı yükseldiğini söyledi çünkü bakılmayan yerim kalmadı artık .Şimdi önümüzde bir engel kalmadı cuma günü rapor evraklarımı hastaneye götürücem ve kasım sonunda reglim ile başlıyoruz inşallah.Çok mutluyum şuanda kalbimde kelebekler uçuşuyor geçen her gün bebeğime beni biraz daha yaklaştırıyor hissediyorum
Canim aynen oyle cetrotideye sonra baslicaksin dedi.yarindan itibaren yani adetin 4.gunu itibari ile gonalf ve marionali ayni anda biri sagdan biri soldan vuracam 5 gun sonra kontrol.bu iki ilacta ayni gorevi yapiosa niye ikisini ayni anda kkullandiriyo ki sizdede oylemi olduMerional yumurta geliştirici cetrotide yumurta çatlamasını önleyici canım. cetrotide hemen başlanmıyor bir süre sonra başlanıyor diye biliyorum. İğneleri nasıl kullanmanı söyledi?
Herkesin tedavisi kendine özel canım. Her doktorun yaklaşımı da kendine özel.Canim aynen oyle cetrotideye sonra baslicaksin dedi.yarindan itibaren yani adetin 4.gunu itibari ile gonalf ve marionali ayni anda biri sagdan biri soldan vuracam 5 gun sonra kontrol.bu iki ilacta ayni gorevi yapiosa niye ikisini ayni anda kkullandiriyo ki sizdede oylemi oldu
Fol yok yumurtada yok...Kızlar benim eşimde sürekli bizi ne zaman geri çağıracaklar çağırsınlar artık yumurtalarımız versinler diyorbiz hamileyiz diyor daha yumurtam yok vücudumda ya kocam çok tatlı yaaa... İstiyorki yarın gidelim alalım . 10 tane yumurtamız var bizim diyor okadar benimsediki olayı yediklerime karışıyor ama gazlı içecek içme zehir o zehir diyor bak Bebek rahatsız olur diyor ortada fol yok yumurta yok dedikleri bu olsa gerek :)
Tamam Canım sen bana transferden sonra 2 gün dinlen demiştin zaten biliyorum :)Tatlım senin dr ne der bilmiyorum ama benim doktorum transfer günü ve ertesi gün yat hiç kalkma dedi sonrasında temkinli ve dikkatli olarak aşırı yormadan günlük işlerine devam edebilirsin dedi. Doktorunla görüş ona göre hareket et tatlım
Ben demistim hersey cok güzel olacak diye dahada güzel olacak...Dualarınız için teşekkür ederim canlarım çekim işlemleri benim açımdan biraz sıkıntılı geçsede Allahın izniyle herşey temiz çıktı sadece mideden parça alındı 1 ay sonra sonucu gelecek ama raporları dr gösterdim temiz dedi çikolata kistimden dolayı yükseldiğini söyledi çünkü bakılmayan yerim kalmadı artık .Şimdi önümüzde bir engel kalmadı cuma günü rapor evraklarımı hastaneye götürücem ve kasım sonunda reglim ile başlıyoruz inşallah.Çok mutluyum şuanda kalbimde kelebekler uçuşuyor geçen her gün bebeğime beni biraz daha yaklaştırıyor hissediyorum
Bunlar benim tahminim ama hoca sekiz hücreli olunca yerleştiririz demiştiay gercekten cok erken olmuş nasillarmiş kac hucreli hadi bakam hayirlisi olsun rabbim hayirli haberlerde nasip etsin
Canim yarin transfer var ve ben öksürüğüm kesilsin diye turp içi bal, keçi boynuzu özü, limon kabuğu, mide çapim kadar portakal mandalin yedim içtim, bir de sabaha çişimi tutcakmişimBallı ılık süt iç bol su sıvı tüket canım c vitamini içeren meyveler ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?