- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
ınsaallahh kuzummmm ınsaallah minnoşummKızmadım kızbugün kapris günüm naz yapıyorum sana . Hayatım 10 yumurta çok güzel tabi ama önemli olan kaliteli olsunlar
Saol cnm, dün başladık bakalım hayırlısıyla. Adetin 2. Günu basladik. Dun dr 5 yumurtan var dedi az ama hayirlisi artik. Bu sefer tedavi biraz farklı ya bakalım artık. Cnm sen naptin? Sizin donmuşlar vardı dimi?Aa cnm hayrli olsun insallah hersey isetedfn gbi olur:)iyi olmaya calisiorm iste cnm...ilaclara basladin ozaman dun kac folikul gordu..insallah birsuru saglikli yunurtan olr cnm☺
Aminnn bitanecik bitanemmmınsaallahh kuzummmm ınsaallah minnoşumm
Aynen herseyi formalite yapmak can sıkıntısı dünden bugüne aglamaktan gozlerim sisti artik kapanacak gözlerim. Ve dondurulmus embriyom kalmadı herseyi sil baştan yapıcam artik gücüm kalmadı. Yarın bir mucize ye ihtiyacım var[/QUOTcanım benım ınsallah mucızen senınledır...dualarım senınle
Canim ins yaa vala diken ustundeyim ruyalarima giriyo artik vala igne ilac bisey degilmis beklemek dusunmek yaslandim sankiSenin olayin daha rahat tatlim inşallah tutar hayirli haberlerini aliriz
23tane canmCanim sende kaç tane topladilar?
Hadi hayırlısı tatlım inş sana sımsıkı tutunurlarKizlaaaaaaaaaaaaar demin embriyolog aradi, yumurta lar döllenmiş yarin sabahtan transfer olacakmiş ay çok şaşirdim. Çok erken oldu dün topladi yarin yerleşiyor elim ayağim birbirine karişti hemen eşime haber vereyim aaaaaaaaaaaaa
34 cnmCanim yas kac?
Ballı ılık süt iç bol su sıvı tüket canım c vitamini içeren meyveler yeKizlar yardiminiza ihtiyacim var, yarin transfer olcak ama bende bir öksürük başladi aldi başini gidiyor, balgam da atmaya başladim, doktor bitkisel çay içme sakin tutunmaya etkileri bilinmiyor dedi ne yapsam da kurtulsam bu öksürükten?
MaşAllah , çok ağrı olmuştur ya kolay değil23tane canm
Yok canim ben pek agri yasamadim.cok sukur hatta cok yumurta var die serumdan sonra destekleyici vitamin takviyesi yapmislardi....16si dolendi sonra en iyileri 6tane donduruldu bekliyorummmmMaşAllah , çok ağrı olmuştur ya kolay değil
Bazı arkadaşlarda ağrı olmuş ama benim çok rahattı sonrası. 15 dk yattım çıktım biazcık hafif ağrım vardı 1-2 saat dinlendim oturup yemek yedim dışarda hatta. Sonra da akşama kadar alışveriş yaptım o kadar rahattım yani. İnş senin de öyle olur. Yalnız o gün hafif lekelenmen olabilir ona hazırlıklı git canımYumurta toplatan bayanlar doktor bana toplama işlemi icin yarım gün alsan yeter toplarız sonra işi ne gidersin sıkıntı olmaz dedi gerçekten öyle? Ise gidebildiniz mi siz sonrasında birsey olmamis gibi rahatça yani
Oh maşAllah sübhanAllah çok seviniyorum bol bol yumurtası olan arkadaşları duyunca .Yok canim ben pek agri yasamadim.cok sukur hatta cok yumurta var die serumdan sonra destekleyici vitamin takviyesi yapmislardi....16si dolendi sonra en iyileri 6tane donduruldu bekliyorummmm
Benim yanımda mesela bir kadın vardı çok geç uyandı , ben hemen uyandım bünye meselesi heralde . Babamda böbrek nakilden sonra hemen uyandı ailece uyumuyoruzİlk tup denememde tam hatırlamıyorum ama 24 falan yumurtam toplanmıştı bayagı ağrım olmuştu daha sonrada ayılmakta güçlük çekmiştim. Narkoz beni çok fena yapıyordu. Sonra serum ve ağrı kesıcı yapmışlardı. Ve kusmadan kendime gelemiyorum. Mesela eşim çok şaşırmıştı benden sonra opuya giren kadın 5 dak sonra ayılıp telefona sarılmış ve car car konusup gitmiş. Bende de doktor ve hemsireler kaç kere gelip bakıyorlarmış hala ayılanadımı diye
Canım benim doktorum adetin 3. Günü bakmıştı (haftasonuna gelince 3. Gün gidebilmiştim) yumurta sayısından bahsetmemişti. 3. Gün iğneye başlattı 4 gün iğne yapıp gittim 5 yumurtan var dedi sonraki kontrollerde 6 yumurta görüldü. Yumurta toplamada 11 yumurtam çıktı şükür. En önemlisi yumurta kalitesi canım. Hiç canını sıkma tatlım stres yumurta gelişimini olumsuz etkiler dr demişti. Güzel düşün güzel olsun canımKizlar bende sukur eve vardim hemen kosa kosa size geldim cunku canim sikildi bugun yaadoktor yumurta sayın az dedi. 3 tane filan görmüş o problem olabilri dedi. Bakicaz ilaclari kullan istedigimiz snuclar olmazsa eeteleriz dedi cok kotu oldum sobra esim bidaha sordu bizim moralimiz bozulduvdedi ben zaten aglasim aglicam oyleyim yani sonra sen onu dusunme 4 tane oluşsa yeter dedi Bilmiom daha baslamadan sansim dusuk gibi gelio bana . Bugun arayip kan tahlilime gore ignelere yarinmi obur gun mu baslicam onu soylicekler. 150 doz gonal f ile basliyoz.bunlardan pek anlamiyom ki kizlar yardim edin yaa kotu bisimi demek bu anlattıklarım . MK128 Senin adetliyken ilk gittiginde kacyumurta gozukmustu hatirlion mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?