Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Aa cnm hayrli olsun insallah hersey isetedfn gbi olur:)iyi olmaya calisiorm iste cnm...ilaclara basladin ozaman dun kac folikul gordu..insallah birsuru saglikli yunurtan olr cnm☺
Saol cnm, dün başladık bakalım hayırlısıyla. Adetin 2. Günu basladik. Dun dr 5 yumurtan var dedi az ama hayirlisi artik. Bu sefer tedavi biraz farklı ya bakalım artık. Cnm sen naptin? Sizin donmuşlar vardı dimi?

Hadi hayırlısı tatlım inş sana sımsıkı tutunurlar

Ballı ılık süt iç bol su sıvı tüket canım c vitamini içeren meyveler ye

İlk tup denememde tam hatırlamıyorum ama 24 falan yumurtam toplanmıştı bayagı ağrım olmuştu daha sonrada ayılmakta güçlük çekmiştim. Narkoz beni çok fena yapıyordu. Sonra serum ve ağrı kesıcı yapmışlardı. Ve kusmadan kendime gelemiyorum. Mesela eşim çok şaşırmıştı benden sonra opuya giren kadın 5 dak sonra ayılıp telefona sarılmış ve car car konusup gitmiş. Bende de doktor ve hemsireler kaç kere gelip bakıyorlarmış hala ayılanadımı diye

Yumurta toplatan bayanlar doktor bana toplama işlemi icin yarım gün alsan yeter toplarız sonra işi ne gidersin sıkıntı olmaz dedi gerçekten öyle? Ise gidebildiniz mi siz sonrasında birsey olmamis gibi rahatça yani
Bazı arkadaşlarda ağrı olmuş ama benim çok rahattı sonrası. 15 dk yattım çıktım biazcık hafif ağrım vardı 1-2 saat dinlendim oturup yemek yedim dışarda hatta. Sonra da akşama kadar alışveriş yaptım o kadar rahattım yani. İnş senin de öyle olur. Yalnız o gün hafif lekelenmen olabilir ona hazırlıklı git canım

Yok canim ben pek agri yasamadim.cok sukur hatta cok yumurta var die serumdan sonra destekleyici vitamin takviyesi yapmislardi....16si dolendi sonra en iyileri 6tane donduruldu bekliyorummmm
Oh maşAllah sübhanAllah çok seviniyorum bol bol yumurtası olan arkadaşları duyunca .

Benim yanımda mesela bir kadın vardı çok geç uyandı , ben hemen uyandım bünye meselesi heralde . Babamda böbrek nakilden sonra hemen uyandı ailece uyumuyoruz

Canım benim doktorum adetin 3. Günü bakmıştı (haftasonuna gelince 3. Gün gidebilmiştim) yumurta sayısından bahsetmemişti. 3. Gün iğneye başlattı 4 gün iğne yapıp gittim 5 yumurtan var dedi sonraki kontrollerde 6 yumurta görüldü. Yumurta toplamada 11 yumurtam çıktı şükür. En önemlisi yumurta kalitesi canım. Hiç canını sıkma tatlım stres yumurta gelişimini olumsuz etkiler dr demişti. Güzel düşün güzel olsun canım

Arkadaslar bir sorum olacak yine ! Soru sormasam catliyorum Bu dondurma islemi var ya bunu nerde sakliyolar ! Herkesin sonucta dondurulmusu var ! Karismaz mi ya? Tedirginim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…