Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

canim inşalh hayirlisi olsun test gununude boyle şevinçli haber veririsin ama yanliş anlama ben ilkkez duydum yumurta toplamadan hemen sonra ertesi gune transfer yapilişini belki benim bilgi eksikligim vardr meraktan cnm
İnan bende bir sürü yorum okudum hiç rastlamadım, bende ona şaşirdim umarim birşeyler ters gitmiyordur

canim inşalh hayirlisi olsun test gununude boyle şevinçli haber veririsin ama yanliş anlama ben ilkkez duydum yumurta toplamadan hemen sonra ertesi gune transfer yapilişini belki benim bilgi eksikligim vardr meraktan cnm
Bu arada düzeltme yapayim canim benim toplama dün yapıldı, transfer yarin yapilcak, yani pazatesiden, çarşambaya. Arada bir güncük dinlendi bünyem

Can'ım yapma böyleZaman herşeyin ilacı Zaman'la gözyaşlarının yerini yeni umutlar alacak.Yumurta var sperm var yola devam.Bu sefer şans seninle değilmiş birdahaki denemede seninle olur inşallah.Rabbim yardımcın olsun

İnan bende bir sürü yorum okudum hiç rastlamadım, bende ona şaşirdim umarim birşeyler ters gitmiyordur
Embriyoları hemen koymak istemişlerdir ana rahmi gibi olmuyor neticede koymaya karar vermişlerdir Can'ım.Rabbim hayırlısını versin

Saol cnm, dün başladık bakalım hayırlısıyla. Adetin 2. Günu basladik. Dun dr 5 yumurtan var dedi az ama hayirlisi artik. Bu sefer tedavi biraz farklı ya bakalım artık. Cnm sen naptin? Sizin donmuşlar vardı dimi?
Sayıya takılma kaliteli olsun yeter Can'ım.Tedavin hayırlı olsun

Benim yanımda mesela bir kadın vardı çok geç uyandı , ben hemen uyandım bünye meselesi heralde . Babamda böbrek nakilden sonra hemen uyandı ailece uyumuyoruz
Hahah ay canm ya koptum yine haha ailecek uyumuyorsunuz demek iimiş

Arkadaslar bir sorum olacak yine ! Soru sormasam catliyorum Bu dondurma islemi var ya bunu nerde sakliyolar ! Herkesin sonucta dondurulmusu var ! Karismaz mi ya? Tedirginim bu konuda
Hepsinin numaraları var merak etme bende sormuştum yumurta toplama ile lab yan yana oluyor dedim nerde gösterdi hepsi orada ancak şifreli kodlu Dedi..5 erli koyuyorlarmış yanlışlık olması çok düşük ihtimal

Ameliyat demiyorlar dimi kistlerine benim arkadaşım var onda çok kist vardı 4 ay soğan kuru yaptı birde 2 litre kaynamis sute 2 bağ maydanoz doğrayıp yarım saat buharinda oturdu ayda iki defa denedi kistleri bayağı gitti tedaviye başladı şimdi hamile bi araştır bunları istersen insallah kistlerin geçer ya bende başladım tekrardan bana uzun protokol uyguluyorya geçen ay başladım dün regl oldum bugün gittim kontrol e gelen ayın 5 de transfer olur dedi bakalim herşeyin hayırlısı

Ay sen benim yumurtişlerime fazla hizli bölündüler diye laf mi söyledin, parçalarim seni
Bol bol bölünsünler , annelerine yardım etsinler ben 9 ay taşıcam onları birazda onlar çalışsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…