Hımm benım de persembe toplama canım. .sakaryadayım İstanbul medical park da toplanacak canım. .Senin nerde olacak canımBende bugun catlatma ignesi 2 tane olacsk persembe toplama... sen hangi sehirdesin
İnan bende bir sürü yorum okudum hiç rastlamadım, bende ona şaşirdim umarim birşeyler ters gitmiyordurcanim inşalh hayirlisi olsun test gununude boyle şevinçli haber veririsin ama yanliş anlama ben ilkkez duydum yumurta toplamadan hemen sonra ertesi gune transfer yapilişini belki benim bilgi eksikligim vardr meraktan cnm
Bu arada düzeltme yapayim canim benim toplama dün yapıldı, transfer yarin yapilcak, yani pazatesiden, çarşambaya. Arada bir güncük dinlendi bünyemcanim inşalh hayirlisi olsun test gununude boyle şevinçli haber veririsin ama yanliş anlama ben ilkkez duydum yumurta toplamadan hemen sonra ertesi gune transfer yapilişini belki benim bilgi eksikligim vardr meraktan cnm
Can'ım yapma böyleZaman herşeyin ilacı Zaman'la gözyaşlarının yerini yeni umutlar alacak.Yumurta var sperm var yola devam.Bu sefer şans seninle değilmiş birdahaki denemede seninle olur inşallah.Rabbim yardımcın olsunAynen herseyi formalite yapmak can sıkıntısı dünden bugüne aglamaktan gozlerim sisti artik kapanacak gözlerim. Ve dondurulmus embriyom kalmadı herseyi sil baştan yapıcam artik gücüm kalmadı. Yarın bir mucize ye ihtiyacım var
Embriyoları hemen koymak istemişlerdir ana rahmi gibi olmuyor neticede koymaya karar vermişlerdir Can'ım.Rabbim hayırlısını versinİnan bende bir sürü yorum okudum hiç rastlamadım, bende ona şaşirdim umarim birşeyler ters gitmiyordur
Yarın sabah mı arayacaklar canımKızmadım kızbugün kapris günüm naz yapıyorum sana . Hayatım 10 yumurta çok güzel tabi ama önemli olan kaliteli olsunlar
Sayıya takılma kaliteli olsun yeter Can'ım.Tedavin hayırlı olsunSaol cnm, dün başladık bakalım hayırlısıyla. Adetin 2. Günu basladik. Dun dr 5 yumurtan var dedi az ama hayirlisi artik. Bu sefer tedavi biraz farklı ya bakalım artık. Cnm sen naptin? Sizin donmuşlar vardı dimi?
Amin tatlim hepimizeEmbriyoları hemen koymak istemişlerdir ana rahmi gibi olmuyor neticede koymaya karar vermişlerdir Can'ım.Rabbim hayırlısını versin
Bilmem ararız biz dediler . Hemen aramazlarsa daha iyi burdan öğrendiğim kadarıyla :)Yarın sabah mı arayacaklar canım
Hahah ay canm ya koptum yine haha ailecek uyumuyorsunuz demek iimişBenim yanımda mesela bir kadın vardı çok geç uyandı , ben hemen uyandım bünye meselesi heralde . Babamda böbrek nakilden sonra hemen uyandı ailece uyumuyoruz
Evet babamla benim uykum çok benzer birbirine sessiz ve yarı uyanık uyuruzHahah ay canm ya koptum yine haha ailecek uyumuyorsunuz demek iimiş
Hepsinin numaraları var merak etme bende sormuştum yumurta toplama ile lab yan yana oluyor dedim nerde gösterdi hepsi orada ancak şifreli kodlu Dedi..5 erli koyuyorlarmış yanlışlık olması çok düşük ihtimalArkadaslar bir sorum olacak yine ! Soru sormasam catliyorum Bu dondurma islemi var ya bunu nerde sakliyolar ! Herkesin sonucta dondurulmusu var ! Karismaz mi ya? Tedirginim bu konuda
Yarın sabah ararlar hadi bakalım bebişler çalışın durmak yok bölününBilmem ararız biz dediler . Hemen aramazlarsa daha iyi burdan öğrendiğim kadarıyla :)
Hadi hayırlısıYarın sabah ararlar hadi bakalım bebişler çalışın durmak yok bölünün
Ameliyat demiyorlar dimi kistlerine benim arkadaşım var onda çok kist vardı 4 ay soğan kuru yaptı birde 2 litre kaynamis sute 2 bağ maydanoz doğrayıp yarım saat buharinda oturdu ayda iki defa denedi kistleri bayağı gitti tedaviye başladı şimdi hamile bi araştır bunları istersen insallah kistlerin geçer ya bende başladım tekrardan bana uzun protokol uyguluyorya geçen ay başladım dün regl oldum bugün gittim kontrol e gelen ayın 5 de transfer olur dedi bakalim herşeyin hayırlısıCanm iyim valla yani iyi olmaya calisiorm..bi degisiklk yok cnm ya..bu ayda baslamicam sanrm belli degil henuzkist varya bende ona cozum bulmadan baslamayalm dio esim cunku kistin salgiladi sivi enbriyoyu direkt olduruimus ((sen neler yaptn baslandnmi?
Ay sen benim yumurtişlerime fazla hizli bölündüler diye laf mi söyledin, parçalarim seniBilmem ararız biz dediler . Hemen aramazlarsa daha iyi burdan öğrendiğim kadarıyla :)
Hahahahah çok sıkışanlara yarısını yap diyorlarCanlarim transferde bu ciş olayini napcaz dr un kucagina yaparim falan rezalett
Bol bol bölünsünler , annelerine yardım etsinler ben 9 ay taşıcam onları birazda onlar çalışsın bakalımAy sen benim yumurtişlerime fazla hizli bölündüler diye laf mi söyledin, parçalarim seni
Ay bende ayni şeyleri düşünüyorum şu anCanlarim transferde bu ciş olayini napcaz dr un kucagina yaparim falan rezalett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?