Transfer sabahı dondurulmuş embriyoları çözdüklerinde bölünme devam ediyormuş öyle demişti embriyologlar...3günde o kadar bölünebiliyormu embriyo
Ben belki yalnışta biliyor olabilirim
Her geçen gün 2 bölünme olarak düşünmüştüm
Hııı doğru o zamanTransfer sabahı dondurulmuş embriyoları çözdüklerinde bölünme devam ediyormuş öyle demişti embriyologlar...
Hııı doğru o zaman
Peki çözüldükten sonra hiç gün beklemedenmi transferin yapılmıştı
Gözün aydin canim,Rabbim saglikla,sihatle kucagina almayi nasip etsin.sorun neydi canim sizde?benim ilk denemem negatif oldu ekim ayinda ikinciyi yaptircamSelam ben de kendi tüp bebek transferi serüvenimden bahsedeyim. İlk denememdi.
Haziran ayında okullar kapanınca başladım tedaviye. Temmuzun başı gibi yumurta toplama işlemi oldu. 25 yumurta toplandı 6 tanesi kaliteli çıktı ve donduruldu. Çünkü polip tespit edildi ben de ve Temmuz ayında ameliyat olmam gerekti bu nedenle de transferim ertelendi.
Eylül'ün 2 sinde transferim oldu. İki tane embriyo transfer edildi. Transferin 9. günü idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı, 11. günde silik çıkınca aynı gün kan testimi yaptırdım. Transfer sonrası 11. gün HCG değerim 317 çıktı. Şükür gebeyim. Çok sevinemedim yok kesesi var mı kalbi atar mı derken... 13. gün HCG değerim ise 9870 çıktı. transfer sonrası 20. gün HCG değerim ise 13409 çıktı.
Bugün transfer sonrası 21. gün yani 5+1 günlük gebeyim ve doktor tek kese gördü. 10 gün sonra tekrar gidip kalp atışına bakacağız. Allah hepimize hayırlısını versin. Kucağımıza çocuklarımızı almayı nasip etsin.
Bu süreçte ne kadar sabretmek gerekiyor bir sen biliyorsun. Beyninle kalbin hiç susmuyor. Kullanılan ilaçların üzerinde bıraktığı etkilerden bahsetmiyorum bile. Forumda o süreçte okumadığım yazı kalmamıştı. İnsana ışık tutuyor gerçekten ilk fırsatta ben de yazmak istedim :)
Gözün aydin canim,Rabbim saglikla,sihatle kucagina almayi nasip etsin.sorun neydi canim sizde?benim ilk denemem negatif oldu ekim ayinda ikinciyi yaptircamSelam ben de kendi tüp bebek transferi serüvenimden bahsedeyim. İlk denememdi.
Haziran ayında okullar kapanınca başladım tedaviye. Temmuzun başı gibi yumurta toplama işlemi oldu. 25 yumurta toplandı 6 tanesi kaliteli çıktı ve donduruldu. Çünkü polip tespit edildi ben de ve Temmuz ayında ameliyat olmam gerekti bu nedenle de transferim ertelendi.
Eylül'ün 2 sinde transferim oldu. İki tane embriyo transfer edildi. Transferin 9. günü idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı, 11. günde silik çıkınca aynı gün kan testimi yaptırdım. Transfer sonrası 11. gün HCG değerim 317 çıktı. Şükür gebeyim. Çok sevinemedim yok kesesi var mı kalbi atar mı derken... 13. gün HCG değerim ise 9870 çıktı. transfer sonrası 20. gün HCG değerim ise 13409 çıktı.
Bugün transfer sonrası 21. gün yani 5+1 günlük gebeyim ve doktor tek kese gördü. 10 gün sonra tekrar gidip kalp atışına bakacağız. Allah hepimize hayırlısını versin. Kucağımıza çocuklarımızı almayı nasip etsin.
Bu süreçte ne kadar sabretmek gerekiyor bir sen biliyorsun. Beyninle kalbin hiç susmuyor. Kullanılan ilaçların üzerinde bıraktığı etkilerden bahsetmiyorum bile. Forumda o süreçte okumadığım yazı kalmamıştı. İnsana ışık tutuyor gerçekten ilk fırsatta ben de yazmak istedim :)
Gözün aydin canim,Rabbim saglikla,sihatle kucagina almayi nasip etsin.sorun neydi canim sizde?benim ilk denemem negatif oldu ekim ayinda ikinciyi yaptircam
Amin canim amin...benimkide sebepsiz infertilitede o yuzden sordum umut olsun diye canimAllah razı olsun öncelikle en kısa süre de senin de tedavin cevap verir inşallah. Allah kucağımıza da almayı nasip eder inşallah hepimize. Bilinen sorun yoktu şükür iki yıllık evliyim ama yaş 35 oldu, beklemek istemedim. Tedaviye başlayınca polip bulundu iki tane onunda ameliyatını oldum Temmuzda. Sanırım o polipler gebe kalmayı engelliyormuş sonradan çıktı ortaya...
Canim bizde bebek olmayinva ozel bi hastaneye gittik orda esime sperm testi yapildi ve morfoloji 0 cikti bize asla normal yolla cocugunu olmaz hemen aşilama tüp bebek yapalim dediler,dünya başimiza yikildi.ürologa gittik ürolog o testi kabul etmedi tup bebek merkezlerindeki testler yaniltici olabiliyo diye bagimsiz bi labaratuarda tekrar yaptirdik sifir olam morfoloji 5 cikti sperm sayisida uc kat fazla cikti.bizim 2,5 yildir olmuyo ama sebepsiz deniliyo bi sorun bulunamadi hala.demem o ki ozel tup bebek merkezlerinde bu tarz seyler donuyo dikkatli olunMerhaba kızlar bende kasım'ın 30'unda 2 yıllık evli olacağım evlendiğimizden beri korunmadık ama bebeğimiz olmadı .3 ay klomen ve çatlakma kullandım gene olmadı meğer sorun eşimdeymiş eşimin morfolojisi krugera göre %1 yani 100 tane spermden 1 tanesi dölleyebilme kapasitesinde 3 tane üroloji doktoru gezdim hepsi asla olmaz demiyorum ama zor olur tüp bebeğe yönlendirdi bizi bende zaten hastanede çalışıyorum.Salı günü başlıycaz tüp bebeğe Allah nasip kısmet ederse artık beklemek istemiyoruz eşimle hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.Allah Kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor.
Gecmis olsun canim.agri normal canim.benim 25 yumurta olmustu ohs oldum karnim sisti nefes almakta zorlaniyodum,yumurtaliklarim su topladigi icin transferim iptal oldu dondurulup bi sonraki ay yapildi yransferim.dr um bana parol icebilirsin demisti agri icin aklinda olsunSlm kızlar
Bu gün opu oldum 6 yumurta toplandı. Bakalım 2 güne herşey netleşir. Ancak geldiğimden beri ağrım var hala yatıyorum sabah 10.00 oldu işlem
Yok cnm ben kendı calıstıgım hastanede yaptırdım testı bıde testesteronlarla ılgılıde sorun var yabı varda var beklemekte istemıyoruz psikolojımız bozuldu ıyıce sankı herkes çocugunu gozume sokuyor gıbı gelıyor ne bılımCanim bizde bebek olmayinva ozel bi hastaneye gittik orda esime sperm testi yapildi ve morfoloji 0 cikti bize asla normal yolla cocugunu olmaz hemen aşilama tüp bebek yapalim dediler,dünya başimiza yikildi.ürologa gittik ürolog o testi kabul etmedi tup bebek merkezlerindeki testler yaniltici olabiliyo diye bagimsiz bi labaratuarda tekrar yaptirdik sifir olam morfoloji 5 cikti sperm sayisida uc kat fazla cikti.bizim 2,5 yildir olmuyo ama sebepsiz deniliyo bi sorun bulunamadi hala.demem o ki ozel tup bebek merkezlerinde bu tarz seyler donuyo dikkatli olun
Çok geçmiş olsun şu anda ne durumdasın gebelikteGecmis olsun canim.agri normal canim.benim 25 yumurta olmustu ohs oldum karnim sisti nefes almakta zorlaniyodum,yumurtaliklarim su topladigi icin transferim iptal oldu dondurulup bi sonraki ay yapildi yransferim.dr um bana parol icebilirsin demisti agri icin aklinda olsun
İyi akşamlar herkese,arkadaşlar benim beta hcg değerim tüp bebek tedavimle,14.gün:106,16.gün:255,18.gün:601 .bu esnada 3 gün boyunca kasık ve bel ağrımın şiddetini anlatamıyorum bile ,kanamam da oldu .kanama oldukça Ağrı'm hafifledi .hem kaybetme korkusu,hem ağrının şiddeti beni bitirdi.şimdi ağrı ve kanamam hafifledi , gebelik devam ediyor.henüz ultrasonla bakılmadı.heyecanlıyım.değerler sadece elimizdeki veriler.10 eylül de transferim yapıldı.tek yumurta.allah ım bize bu mutluluğu nasip eder inşallah.Gecmis olsun canim.agri normal canim.benim 25 yumurta olmustu ohs oldum karnim sisti nefes almakta zorlaniyodum,yumurtaliklarim su topladigi icin transferim iptal oldu dondurulup bi sonraki ay yapildi yransferim.dr um bana parol icebilirsin demisti agri icin aklinda olsun
İnşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağınaİyi akşamlar herkese,arkadaşlar benim beta hcg değerim tüp bebek tedavimle,14.gün:106,16.gün:255,18.gün:601 .bu esnada 3 gün boyunca kasık ve bel ağrımın şiddetini anlatamıyorum bile ,kanamam da oldu .kanama oldukça Ağrı'm hafifledi .hem kaybetme korkusu,hem ağrının şiddeti beni bitirdi.şimdi ağrı ve kanamam hafifledi , gebelik devam ediyor.henüz ultrasonla bakılmadı.heyecanlıyım.değerler sadece elimizdeki veriler.10 eylül de transferim yapıldı.tek yumurta.allah ım bize bu mutluluğu nasip eder inşallah.
Aynen canim oyle olmasa bile öyle gibi geliyo insana,zor bi durum Allah yardimcimiz olsun.Rabbim evlat hastetiyle sinamasin bizleri inslh.ne zaman basliyosun tedaviye?Yok cnm ben kendı calıstıgım hastanede yaptırdım testı bıde testesteronlarla ılgılıde sorun var yabı varda var beklemekte istemıyoruz psikolojımız bozuldu ıyıce sankı herkes çocugunu gozume sokuyor gıbı gelıyor ne bılım
Canim haziran ayindaydi o transferim oldu ama ilk deneme negatif oldu hersey cok iyiydi 2 tane embriyo konuldu ama olmadi.bu ay hiteroskopi yapildi adet bekliyorum adetten sonra dondurulmus transferi olucakÇok geçmiş olsun şu anda ne durumdasın gebelikte
Allah yardımcın olsun.duamdasın.Kızlar yarin transferim var dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?