Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Gözün aydin canim,Rabbim saglikla,sihatle kucagina almayi nasip etsin.sorun neydi canim sizde?benim ilk denemem negatif oldu ekim ayinda ikinciyi yaptircam

Gözün aydin canim,Rabbim saglikla,sihatle kucagina almayi nasip etsin.sorun neydi canim sizde?benim ilk denemem negatif oldu ekim ayinda ikinciyi yaptircam

Merhaba kızlar bende kasım'ın 30'unda 2 yıllık evli olacağım evlendiğimizden beri korunmadık ama bebeğimiz olmadı .3 ay klomen ve çatlakma kullandım gene olmadı meğer sorun eşimdeymiş eşimin morfolojisi krugera göre %1 yani 100 tane spermden 1 tanesi dölleyebilme kapasitesinde 3 tane üroloji doktoru gezdim hepsi asla olmaz demiyorum ama zor olur tüp bebeğe yönlendirdi bizi bende zaten hastanede çalışıyorum.Salı günü başlıycaz tüp bebeğe Allah nasip kısmet ederse artık beklemek istemiyoruz eşimle hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.Allah Kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor.

Allah razı olsun öncelikle en kısa süre de senin de tedavin cevap verir inşallah. Allah kucağımıza da almayı nasip eder inşallah hepimize. Bilinen sorun yoktu şükür iki yıllık evliyim ama yaş 35 oldu, beklemek istemedim. Tedaviye başlayınca polip bulundu iki tane onunda ameliyatını oldum Temmuzda. Sanırım o polipler gebe kalmayı engelliyormuş sonradan çıktı ortaya...

Amin canim amin...benimkide sebepsiz infertilitede o yuzden sordum umut olsun diye canim

Canim bizde bebek olmayinva ozel bi hastaneye gittik orda esime sperm testi yapildi ve morfoloji 0 cikti bize asla normal yolla cocugunu olmaz hemen aşilama tüp bebek yapalim dediler,dünya başimiza yikildi.ürologa gittik ürolog o testi kabul etmedi tup bebek merkezlerindeki testler yaniltici olabiliyo diye bagimsiz bi labaratuarda tekrar yaptirdik sifir olam morfoloji 5 cikti sperm sayisida uc kat fazla cikti.bizim 2,5 yildir olmuyo ama sebepsiz deniliyo bi sorun bulunamadi hala.demem o ki ozel tup bebek merkezlerinde bu tarz seyler donuyo dikkatli olun

Slm kızlar
Bu gün opu oldum 6 yumurta toplandı. Bakalım 2 güne herşey netleşir. Ancak geldiğimden beri ağrım var hala yatıyorum sabah 10.00 oldu işlem

Slm kızlar
Bu gün opu oldum 6 yumurta toplandı. Bakalım 2 güne herşey netleşir. Ancak geldiğimden beri ağrım var hala yatıyorum sabah 10.00 oldu işlem
Gecmis olsun canim.agri normal canim.benim 25 yumurta olmustu ohs oldum karnim sisti nefes almakta zorlaniyodum,yumurtaliklarim su topladigi icin transferim iptal oldu dondurulup bi sonraki ay yapildi yransferim.dr um bana parol icebilirsin demisti agri icin aklinda olsun

Yok cnm ben kendı calıstıgım hastanede yaptırdım testı bıde testesteronlarla ılgılıde sorun var yabı varda var beklemekte istemıyoruz psikolojımız bozuldu ıyıce sankı herkes çocugunu gozume sokuyor gıbı gelıyor ne bılım

Çok geçmiş olsun şu anda ne durumdasın gebelikte

İyi akşamlar herkese,arkadaşlar benim beta hcg değerim tüp bebek tedavimle,14.gün:106,16.gün:255,18.gün:601 .bu esnada 3 gün boyunca kasık ve bel ağrımın şiddetini anlatamıyorum bile ,kanamam da oldu .kanama oldukça Ağrı'm hafifledi .hem kaybetme korkusu,hem ağrının şiddeti beni bitirdi.şimdi ağrı ve kanamam hafifledi , gebelik devam ediyor.henüz ultrasonla bakılmadı.heyecanlıyım.değerler sadece elimizdeki veriler.10 eylül de transferim yapıldı.tek yumurta.allah ım bize bu mutluluğu nasip eder inşallah.

İnşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına

Aynen canim oyle olmasa bile öyle gibi geliyo insana,zor bi durum Allah yardimcimiz olsun.Rabbim evlat hastetiyle sinamasin bizleri inslh.ne zaman basliyosun tedaviye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…