kızlar makarnayı nasıl yeptım biliyormusunuz,,tarifini vermek istedim,,çok az tereyağında makarna ve şehriyeyi biraz kavuruyorum,,üstüne ıspanak doğruyorum çiğden,,sonra üstüne et suyu katıyorum sadece,ve makarna et sulu oluyor,süzdürmeden yapıyorum yani,,doktoru öyle tavsiye ediyor,çeşitlendirebiliriz tabi başka sebze ve tavuk suyuda olabilir,,
çok lezzetli oluyor,afiyet olsun tüm bebeklere
süper bir tarif ben de dün akşam suyunu çektirip yaptım az biraz lapa oldu ama ..
kızlar yiğit kahvaltı olaraak yarım sümüklü böcek yedi( gitme:
kızlar yiğit kahvaltı olaraak yarım sümüklü böcek yedi( gitme:
Feride Zeynep de ole cnm kati seyleri cikariyor zaten sadece pilav ve makarna yiyor kati olarak corba ve yogurt bir de cubuk kraker cikolata hepsi bu. siviyi cok aliyor dr. meyve suyunu azaltin dedi istahini o kapiyor olabilir dedi . bakalim farkedecek mi denicem artik. Zeynep kac aydir kilo almiyor sizin de ayni mi 11 kilo kac aydir, boyu uzuyor:)
ya merve de aylarca 11.2 de çakıldı kaldı .. sonra ben ekmeği artırdım çocuğu diyet besliyorum resmen meyve yoğurt yumurta... ekmeksiz kilo almıyolar yoğurduna çorbasına filan katiyen doğramak lazım hem tok tutsun .. mesela muz ezip yoğurtla yediriyodum şimdi içine ya kek ya ekmek ya bisküvi illa ufalıyorum ..
merve kıyafetleriyle sağlık ocağında 11.65 çıktı .. son bir ayda farketti yani.. boyumuz az uzuyo ama 79-80 gibi .. neden acaba kaydirigubbakcemile3
şu tükürme çıkarma işine de hastayım .. bi tane patlatasım geliyo öyle yapınca ağzına zor tutuyorum kendimi.. sanki zehir veriyoruz ağzına yaa.. kızınca inadına yapıyolar kızdığını belli etmemek lazım da nasıl unutur bilmiyorum:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?