Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

saol canımm bend ereale bakayımm. günlükmü uzun ömürlümü??

...........

...........yanlış oldu

Son düzenleme:
saol canımm bend ereale bakayımm. günlükmü uzun ömürlümü??

evet canım uzun ömürlü ,bende bir almaya 3-4 paket alıyorum,,çocukla herdaim gidilmiyo,gitsemde taşıyamıyorum,,iyi oluyo çok almak,,,

teşekürler ayşegülcüm,,,allaha bin şükür yiğiti doya doya emzirdim,,allahın büyük hikmeti ve anneliğin en büyük zevlkerinden biri,,allah her anneye boll boll versin inşallah
duru içinde 6-7 ayda hiç fena değil,,çok güzel,,yarasınn

bende ekstra vitamin falan vermiyorum,,kışın polivit almıştım,,hasta olmamasına yardımcı olur diye,gerek görmedim vermedim,,kızlar bende süt içsin istiyorum,çok özendim sizlerden,,bende deneyeceğimmm her gün artık,

dün gece yiğitle bizim yatakta uyuduk,,babayı attık çekyata,uyuyunca kendi yatağına alayım diyorum,yok hemen uyanıp avazı çıktığı kadar bağırıyor,o kadar çok denedimki birini tutturabildim,,2 saat kadar kendi yatağında uyudu kuzum,,çok güzel kendi yatağında yatması,,o görüntüyü az gördüğüm için çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
afiyet olsun böcüklere.
bizde iştahsızlık ve sebze yediremediğimden meyvede az yediğinden haftaiçi hergün vitamin veriyorum düz<enli bir iki aydır.vitagili yarıladık. öncesinde minadexi sevmedi. biraz vimin c bir şişede nutrigen kullandık öncesinde.
son tahlilde demirimiz sınıra gelmiş. . son hastalıkta bir kilo vermişti bizde 12lerdeyiz.
balık yağını önermiyorlar diye duymuştum ilk iki yıl birikme yaptığından dolayı bir araştırayım tekrardan aldım evde duruyo hiç açılmadan dra sormayıda unuttum.

merhabalar:)
dün doktora götürdüm cereni; boy 85, kilo 11900 olmuş, ben zor yediriyorum deyince kilosunun iyi oldugunu söyledi.
- ek vitamin balık yağı vermene gerek yok dedi,yediklerinden alırmıs
- aksam 10 da ve gece 2 de büyüme hormonu salgılanıyor, bu yüzden bu saatlerde mutlaka uykuda olsun , 7.30 gibi yedir son öğününü, 9.00 -9.30 gibi uyusun dedi. erken yatsın erken kalksın, gündüz 1 saatten fazla uyutma dedi.
- kan tahliline gerek duymuyor hiç, gene istemedi. 1-2- şişe kan damlası kullandıysan bebekken yeterlidir diyor.idrara bakıcak bugün, iştah acaba iltihab var da ondan mı az diye,inşallah yoktur .
- diş fırçası ver eline macunsuz fırcalamaya calıssın diyor, ben zaten 2-3- aydır veriyordum çok seviyor:)
- koyun eti yedir , yemeklerine crbalarına koy, kırmızı eti aksatma dedi.
- günde 6 öğün yeter, 3 ana 3ara diyor, ben de içimden çok bile dedim, keske yese...

Son düzenleme:

Ay drların söylediklerini yapmak isterdim ama keşke hep uygulayabilsek.Bize kalınca yapıyoruz da bu yaramazlılar da uygulasa yemeklerini iştahla yeseler. kaydirigubbakcemile2

Beslem ve vitamin ilgili 2 tane dr ila danıştım ikis çok farklı görüşleri vardı. bend e ortada hareket ediyorum :)))))) ne yapayım dr lar aynı fikirde omayınca en mantıklı bu geldi .

dün
Sabah 1 dilim helim.120 ml süt,1 zeytin,1 çay kaşığı pekmez,popara yaptım ama 4 kaşık yedi anca
ara 1 kavanoz meyve püresi
öğlende yarım kase akşamki lahana çorbasından,1 danino 1 portakal,yarım haşlamış patates
ikindi 2 eti bisküvüsi,1 babymix,5-6 tane kuru üzüm,4 tane kaju
akşam 1 kase çorba(mercimek hem kırmızı hem yeşil,kereviz yaprağı,bulgur,salça),1 bardak pekmezli nar suyu
süt içmedi

bugün şimdiya kadar yedikleri unutmadan yazayım
kahvaltıda 1 yumurta,biraz ekmek,1 bardak port. suyu
ara 120 ml süt,1/2 k.k peynir
öğlende 1 kase pirinçli brokoliçorbası,1 bardak portk. nar karışımı meyve suyu,biraz da pekmez.
ikindide 2 tane eti bisküvü,1 babymix,1 danino,2 dilim elma
akşam 1/2 kase balkabağı muhalaebisi gibi bişey :))))) 1/4 patates,1 bardak karaşık port.nar pekmezli meyvesuyu,3 ç.k tavuk sote
tatınca 120 ml süt

Son düzenleme:
afiyet olsun sanberke canım,,
yiğit bugün sabah çorba günüydü,,kıymalı sebze çorbası içti kuzum sabah sabah,
10:30 gibi 2 portakal suyu içti
öğen emdi ve uyudu,,kalkınca kuru fasulye,bulgur pilavı ve yoğurt üçüsünden güzel yedi,,ilk defa kuru fasulye yedi çok sevindim
öğleden sonra özdilek e gittik arkadaşlarla, ordan gene bardak mısır gördü ce küçük bardakla bitane yiyiverdi,,1 saat sonra ayran içti,,
eve gelincede 1 portakal ve 1 elma püresi yiyip uyudu

slm kızlar
yiğit yumurtalı kahvaltı yaptı azıcık,1 portakal suyu içti
10 gibi biraz kuru ekmek ve yarım portakal yedi
öğlen uykusundan sonra balık çorbası içti kocaman bir kase,,
daha sonra arkadaşıma gittim,,orda biraz cips,1 nestle gofret yedi
eve gelince bir armut ve bir portakal püresi yedi
biraz öncede biraz makarna yedi ve uyudu,
fiyet olsun tüm bebeklerimize

Yfrog - video332

Buda Duru'nun domates aşkı :)

kocaman maaşallah ayşegülcümm duruya,,ne güzel ,daha yiğit ağzına sürmedi domatesi,,yaz gelsin bende alıştırıcam çok heveslendiz durudan,,çok güzel duru yaa,kız cilvesi işte ,,çok öpüyorum onuu

Yiğit'e afiyet olsun Ayşecim,yine bol portakallı güzel bi menü yemiş

teşekürler canım portakalda bizim hayatımız,,,duruyada afiyet olsun

ayh çatladım gülmekten .. gözleri koca koca açıyo yerim seni domatesss der gibi löp atıyo löp atıyo... ;Allah almasın seni.. tam tombul sosissss.. çok güldüm .. bi de suyunu iç deyince gülmesi ayh çatlıcaaammmm :roflol::roflol::roflol:

maaşallah diyelim aman nazar değmesin

dün
sabah kahvaltısı 120 ml ballı süt,1 dilim helim peyniri,12 tane makarna
öğlen 1 kase akşamdan kalmış balkabağı muhalebisi,yarım haşlamış patates,elma suyu(pekmezli)
ikindi nar,haşlamış mısır,1 babymix,1 danino yogo
akşam 1/4 mantı,1/2 kase kereviz çorbası,nar suyu(pekmezli)
yatmadan tek 1 danino

ay Duduya bak :))))))))))))) Sanberk hemen tanıdı :))))))))))))))))) benim oğlumun aşkısı :)))))))))))

Maşallah cnaım ya çok tatlı yiyor oh yaz gelsin bol bol yer artık.Sanberk de domatesi çok seviyor çoktan da almadık.Görünce bağrır vermesek.

kızlar makarnayı nasıl yeptım biliyormusunuz,,tarifini vermek istedim,,çok az tereyağında makarna ve şehriyeyi biraz kavuruyorum,,üstüne ıspanak doğruyorum çiğden,,sonra üstüne et suyu katıyorum sadece,ve makarna et sulu oluyor,süzdürmeden yapıyorum yani,,doktoru öyle tavsiye ediyor,çeşitlendirebiliriz tabi başka sebze ve tavuk suyuda olabilir,,
çok lezzetli oluyor,afiyet olsun tüm bebeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…