saol canımm bend ereale bakayımm. günlükmü uzun ömürlümü??
ayy ayşecim çok özendim yaa demek sana yerde yapıyo tontiş, ne güzel sütünde bol bol emiyo doya doya afiyet olsun tosununa.ben ancak 6-7 ay kadar oda mama takviyeli emzirebildiğim için çok özeniyorum bol sütlü annelere aman maaşallah diyeyim nazar değmesin.
feride mervenin kilosu normal zayıf bi çocuk değil kesinlikle.yoğurt ve peynirde yiyosa o kadar sütte yeter.
teknocum 4 bardak süt gerçekten çok fazla bencede yarı yarıya kadar azaltmalısın onun yerine meyve suyu falan teklif etsen.
ben duruya ekstra vitamin v.s. bişey vermiyorum.
duruda sabah 250 cc kadar içiyor akşam yatarkende o kadar veriyorum ama akşam yemeği biraz geçe kaymış vede yoğurt yemişse akşam vermiyorum.
saol canımm bend ereale bakayımm. günlükmü uzun ömürlümü??
ayy ayşecim çok özendim yaa demek sana yerde yapıyo tontiş, ne güzel sütünde bol bol emiyo doya doya afiyet olsun tosununa.ben ancak 6-7 ay kadar oda mama takviyeli emzirebildiğim için çok özeniyorum bol sütlü annelere aman maaşallah diyeyim nazar değmesin.
feride mervenin kilosu normal zayıf bi çocuk değil kesinlikle.yoğurt ve peynirde yiyosa o kadar sütte yeter.
teknocum 4 bardak süt gerçekten çok fazla bencede yarı yarıya kadar azaltmalısın onun yerine meyve suyu falan teklif etsen.
ben duruya ekstra vitamin v.s. bişey vermiyorum.
duruda sabah 250 cc kadar içiyor akşam yatarkende o kadar veriyorum ama akşam yemeği biraz geçe kaymış vede yoğurt yemişse akşam vermiyorum.
merhabalar:)
dün doktora götürdüm cereni; boy 85, kilo 11900 olmuş, ben zor yediriyorum deyince kilosunun iyi oldugunu söyledi.
- ek vitamin balık yağı vermene gerek yok dedi,yediklerinden alırmıs
- aksam 10 da ve gece 2 de büyüme hormonu salgılanıyor, bu yüzden bu saatlerde mutlaka uykuda olsun , 7.30 gibi yedir son öğününü, 9.00 -9.30 gibi uyusun dedi. erken yatsın erken kalksın, gündüz 1 saatten fazla uyutma dedi.
- kan tahliline gerek duymuyor hiç, gene istemedi. 1-2- şişe kan damlası kullandıysan bebekken yeterlidir diyor.idrara bakıcak bugün, iştah acaba iltihab var da ondan mı az diye,inşallah yoktur .
- diş fırçası ver eline macunsuz fırcalamaya calıssın diyor, ben zaten 2-3- aydır veriyordum çok seviyor:)
- koyun eti yedir , yemeklerine crbalarına koy, kırmızı eti aksatma dedi.
- günde 6 öğün yeter, 3 ana 3ara diyor, ben de içimden çok bile dedim, keske yese...
Yiğit'e afiyet olsun Ayşecim,yine bol portakallı güzel bi menü yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?