Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

bugün sabah sütünü içti
kahvaltıda peynir,tereyağ,bal,yumurta,port. suyu
buluşmada bolca çubuk,biraz sanberkin pat.köftesinden,biraz feridenin tatlısından :),bikaç ısırık kurabiye v.s. aburcubur
akşam eve gelince biraz mantı
yatmadanda bi kutu süt

merve de süt içti yumurtasını yedi.. bisküvili yoğurt yedi buluşmada fikriye teyzoşu kraker verdi onu yedi.. kavanoz maması yedi evde simit patates yedi .. mama yedi yattı.. ( mamaları eşimin arkadaşı vermiş milupa bebelac oğlu na doktoru artık yedirme demiş 3 büyük paket ben de sıkışınca veriyorum böyle :)

sabah süt
kahvaltıda peynir,tereyağ,bal,yumurta,port.suyu
arada 4-5 badem,bikaç çubuk
ikindide makarna ve yoğurt
arada yarım muz,balık kraker
akşam kabak yemeği
yatarken süt

birkaç gün yazamadım
bugün kavaltıda domatesli omlet,biraz ekmek,1 bardak süt,
ara 1 mandalina
öğlende 1 kase patatesli semizotu çorbası,pekmezli nar suyu
ikindi 1 babymix,1 danino,yarım muz
akşam yarım kase enginar çorbası,yarım bardak pekmezli nar suyu
yatınca çok az süt içmiş.

Helal olsun kuzulara keşke hepsini bitirseydiler ama fazla yemediler.

yiğitin iştahı yavaş yavaş gelecek heralde
sabah hiçbişey yemedi,1 çay bardağı portakal suyu içti,yarım ç.b siyah çay içti,,doktora giderken poaça aldım minik minik olanlardan yarım yedi
öğlen eve geldik emdi ve uyudu,
uyanınca çok acıkmıştı,,ama ben temizlik yaptığım için vermedim iyice acıktırdım,,sonra mızmızlanmaya başlayınca taze fasulye yapmıştım,havuç ve patatesli,ondan ve yoğurt yedi,güzelde yedi,,
acıkınca yiyor sıpa zemuszemus
öğleden sonra parka gittik,,ordada bişey yemedi,,saat 19:30 da yine taza fasulye yoğurt ve bulgur pilavı yedi ve uyudu,,
afiyet olsun tüm bebeklerimize

ayşecim afiyet olsun tosununa yavaş yavaş düzeliyo demekki iyi yemiş maaşallah.
duruda sabah süt
ara yarım muz
kahvaltı peynir,tereyağ,bal,port.suyu
öğlen bi poğaça,bikaç bisküvi,bikaç lokma kek
ikindi kabak yemeği ve yoğurt
akşam bi etli dolma ve yoğurt
yatmadan az elma port.

dün sanberkinyedikleri
sabah makarna,süt,1 danino
ara 1mandalina
öğlen yarım portakal,1 ç.b. pekmezli port suyu,1 kase enginar çorbası
ikindi 1 dilim kaşar peynir,1 babymix,1 danino
akşam 1 bardak pekmezli elma suyu,1 tane kaşarlı pırzola(tavuk),patates püresi
yatınca süt içmedi

afiyet olsun tüm bebeklerimize
yiğitin iştahı hala sürümcemede
sabah tavuk çorbası içti,...
öğlen uykusundan sonra saat 15:00 te tavuk çorbası içti yine
dışarı çıkmıştık orda bardak mısır yedi biraz
akşam ise meyve püre yedi sadece
beni ise sonsuz emdi..emmeyi azaltayım derken tam cozuttu yiğit

kimse yazmıyor ben bıkmadan yazayım bari yiğite ne yedirdiğimi:))
sabah sahanda yumurta yaptım yarısını yedi ve portakal suyu içti,12 de 1 danino içine ceviz ezdim onuda 2 kaşık yedi bıraktı,,
öğlen için enginar,havuç,patates,kabak,yeşil soğan ve bir köfteyi çorba yapıp yedirdim,,
öğleden sonra küçük bir armut,ve portakalı püre halinde yedi,
biraz önce 4-5 kaju yedi
akşama yine çorba içip uyur,,aralardada emiyor hala,,
afiyet olsun tüm bebeklere

Merhaba arkadaşlar,
Ben 2009 annesiyim. Şimdi topiğinize bir bakayım dedim de şaşırdım. Kızım 10. ayında. Ben hep yaşını geçince bizim yediklerimizden yer diye düşünüyordum. Galiba yanılıyorum. Siz hala ona ayrı yemek mi pişiriyorsunuz?

canım yer tabi.. tabi tuzuna baharatına dikkat etmek koşuluyla.. ama alışkanlıktanmıdır yaşından sonra uzun bi süre hala ayrı yemek yapmaya devam ediyo insan.. hala arasıra kızıma özel yemek yapıyorum ben...

Tamam acılı yapmam ama bizim yediğimiz tuzu yer herhalde. Aşırı olmamak kaydıyla.
Valla eve ayrı ona ayrı yemek pişir zor oluyor. Yaşından sonra büyük konuşmayayım ama pek düşünmüyorum. İçimi rahatlattın sağol.

hemde ne zor oluyor ama napalım yapıyoruz ben elimin altında hep çorba olsun istiyorum ve yapıyorum tavuklu kıymalı yemekler yapıyorum öğlen ne yiycekler akşam yemek oluyor ama yemediklerinde çorba yardımcı oluyor ne zaman kurtulucaz bilmem kendimize ayrı onlara ayrı

ben ayrı yemek yapmıyorum .. kendi yediklerimizden yiyor merve .. baharat eklemiyorum o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…