Temmuz Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi

15. günde 12,5 kg gitti.
geri kaldı 6 kg..

50 yle hamile kaldım doğuma gitmeden önce tartıldım
76 kiloydum
doğum dan sonra ve şimdi tartıldım 69 kiloyum
bi 5 6 7 daha versem yeter

toplamda 7 kilo verdim

Bende 66 ile hamile kaldim 81 ile doguma gittim, dogum sonrasi 75 e dusmusum. Fazla bisey gitmemis gibi dogumda ama kolayca veririm insallah kalaninida

o yıl dogum sonrası 19 kılo verdım 7 ayda toplam 20 kılo almıstım sonradan yavasca 2 kılo daha gıttı ve 2 yılda tekrar 48 kıloya dustum

doğumdan önce 76 kiloydum şuan bebeğim 10 günlük ve ben 66 kiloyum

ben 56 ile hamile kaldım, 68 kiloyken doğum yaptım sezaryen ile, doğumda kaç kilo kaybettim bilmiyorum ama bir hafta sonrasında 59 kiloya düşmüştüm, oğluşum 4 kilo 130 gr doğdu.

Ben 2010 temmuz annesiyim..
54 kiloydum hamile kaldığımda doğuma 65 kiloyla gittim..56ya düşmüştüm doğum sonrası.(normal doğum)
şimdi ise 53 kiloyum..

25 kılo aldım,bunun 6 sı doğumda gıttı.1 ay oldu bugun tartıldım.gram bıle vermemısım.göbeğim küçülüyor ama hala koca bır gobegım var.naapcam ben boyle ya.eski çiroz halıme gerı donebılır mıyım acaba.hayır kılolarımı vermesem de göbek gıtse o da yeter.

:))) aynı ben.63 le hamile kaldım,85 doguma girdim.bugün sabah itibari ile 71 olmuşum.bir haftadır 71 de takıldım,gram oynamıyor.Sezeryan olmasam 40 im çıkar çıkmaz evde egzersize baslardim ama simdi korkuyorum,çünkü gun icinde cok hareket edince aksam dikiş yerlerim sızlıyor

Ben 2010 temmuz annesiyim..
54 kiloydum hamile kaldığımda doğuma 65 kiloyla gittim..56ya düşmüştüm doğum sonrası.(normal doğum)
şimdi ise 53 kiloyum..

ah ah cok özeniyorum böyle kilo sorunu olmayanlara.Ben de yapı gereği çok uğrasacagım gibi görünüyor. Şimdilik 20 kilo aldım.Bakalım ne kadar gidecek dogumda..

18,5 kilo aldım ben de.
bugün 22. gün, 13 kg gitti.
5,5 kg var daha..

doğumdan sonra göbeğim 8 aylık gibiydi,
günbegün küçüldü.
ama sarkık ve böyle sallanıyor hareket ettikçe..
bilmiyorum nasıl sıkılaşır, sıkılaşır mı?:18:

eşim de ne zaman spora başlayacaksın diyo
ya yürüyüş bandı ya bisiklet alalım diyo hemen..

hamile kalmadan da kendi ideal kilomun üzerindeydim zaten..
bi 65e insem süpper olacak ama 8 kg nasıl gider bilmiyom:26:

merhaba arkadaşlar bende 9 temmuzda doğum yaptım bebeğim 3.350 kg 51 cm doğdu ben 55 ile hamile kaldım doğuma 68 ile girdim 13 kilo almıştım doğumdan hemen sonra 61 kiloya indim ama yorgunluk stres uykusuzluk 10 günde 56 kiloya indim doğum yaptığım 1 ay oldu hala 56 kiloyum 1 kilom kaldı onuda vereceğimi düşünüyorum.

72 hamile kalmıştım 82 doğuma girdim büğün 40 günlüğüz 72 kiloyum ama hedefim en az 65 kiloya düşmek

ya ben doğumdan sonra ilk 2 haftada 11 kilo verdim, 73 oldum.

son 3 haftadır da 73 üm, artık veremiyorm kilo, boyle mi kalcam acabaaa

ya ben doğumdan sonra ilk 2 haftada 11 kilo verdim, 73 oldum.

son 3 haftadır da 73 üm, artık veremiyorm kilo, boyle mi kalcam acabaaa

ben de senin gibi, baştan iyi kilo verdim.
daha doğrusu kendiliğinden gitti.. ama üzrerimde 5 kilo var hala..
kalanlar sporsuz gitmez bacım:100:

bende temmuz 2011 annesiyim 56 kilo ile hamile kaldım 23 kilo aldım sonra oğluşumda 4150 gr doğdu doğumda sadece 7 kilo gitti kalanları dikkat ederek yürüyüş yaparak fazlasıyla verdim 1 yıl oldu tam şimdi 54 kiloyum

Ya kızlar ben doğumdan sonra sadece 5 kilo verebildim doğumla beraber toplam 11 kg gitti. Gerçi hepi topu 5 hafta geçti ama uzun süredir bu nalet kiloda geziniyorum. Ve daha 25 kg vermek gibi bir niyetim var. Hani emzirmek çok kilo verdiriyodu? Of ya çok sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…