Ya kızlar ben doğumdan sonra sadece 5 kilo verebildimdoğumla beraber toplam 11 kg gitti. Gerçi hepi topu 5 hafta geçti ama uzun süredir bu nalet kiloda geziniyorum. Ve daha 25 kg vermek gibi bir niyetim var. Hani emzirmek çok kilo verdiriyodu? Of ya çok sinir bozucu.
76 kiloyla doğuma gittim şuan 61 günlüğüz 60 kiloyum 16 kilo vermişim 55 kilo olmak istiyorummmm
Eki Görüntüle 518556
son halim buu
76 kiloyla doğuma gittim şuan 61 günlüğüz 60 kiloyum 16 kilo vermişim 55 kilo olmak istiyorummmm
Eki Görüntüle 518556
son halim buu
cenacım beende basen ve göbek kaldı çok az 36 ydım 38 beden giyiyorum
emzirmekle gidiyro kilolar sık sık emziriyorum maaşallah bebişimde çok iyi amakendimi eskisi gibi hissetmiyorum
libyanacım boyunuz kaç cenayla bilmiyorum ama bende 49 50 yle hamile kaldım 76 yla doğuma gittim düşün
ya eskisi gibi değil yüzümde fiziğimde ahh ahh annelik yüzümüzemi oturdu ne makyaj yapsamda saç yapsamda kendimi güzel hissetmiyorum of
şimdi oklava geliyo haa!!!
benim boy 1.63 zaten 67ydim hamile kalmadan önce.. benim hamilelikte aldığım 18,5 kg fazla
ama senin o boyla aldığın 26 kg fazla değil. çünkü boy farkı var, hem de hamile kalmadan gayet zayıftın.
ben şu göbeğe bi çare bulaydım, iyiydi :100:
6 aydan önce spor yasak diyorlar, 6 ayda iyice yerleşir bu kilolar :26:
6 aymi?valla 2 ay dolunca basladim ben 70 kg ile hamile kalmistim 94,5 kg ile doguma girdim simdi 54 gunluguz ben 78 e dustum 60 gun dolar dolmaz yarim saat pilates yarim saatte kosubandinda yuruyorum bizim haylazlardan firsat bulabilirsem. boyum 173 kilom 63 olsa iyide zor biraz homini girtlak yiyorum sut olsun diye.
merhaba,
dogum öncesine göre 3 kg fazlam var, 71 im şu an. ama göğüs problemim var, kocamanlar ve hiçbiyere sıgdıramıyorum.
eski kioma dönsem bile göğüslerm 2 beden buyudu, hiçbişi yakışmıyo pifff
bu arada korse giymeye basladınız mı??
yeni inci'nin toparlayıcı sütyenlerinden aldım, gerçekten bi beden küçük ve toplu gösteriyor..
Evet kizlar verdim kilolarimi cok mutluyum 28 kilo verdimben 35 kilo aldımm.temmuz 5de sezeryanla dogum yaptım 10 kilo öyle gitti şimdide 7 kilo gitti.ee kalanları napcamçok yemek istemiyorum.bebişime kıyamıyorum.bilmiyorum napcam biran önce eski haime dönmek istiyorum.lohusalık bitene kadar bi 5 kilo daha versem.
evet, yanlış yazmadım, korulara geri dönüyorum.
karar verdim, her gün kızımı babaanneye bırakıcam sonra koruda yarım saat tempolu yürüyüş..
bruno reklamındaki tıfılın dediği gibi..
BU DÖRT KG GİDECEK ARKADAŞ!!!
sende doğumdan birkaç kilo kalsın. boyun var zaten daha güzel duruyorsun..gittimi kız bende 7 ydım 59 kalmışım ideal daha zayıf kötü oluyorum
sende doğumdan birkaç kilo kalsın. boyun var zaten daha güzel duruyorsun..
ben de 71dim, kahvaltı da yaptım, şuan 70 görünüyorum tartıda..
ayyy!!sabah sabah sevindirik oldum yaaa:118:
bi 65 olayım, fırtına gibi döncem sahalara..
düğünlerde kınalarda inmicem pistten..
şuan bile gangham still 'le abuk sabuk dans edesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?