Temmuz Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi

76 kiloyla doğuma gittim şuan 61 günlüğüz 60 kiloyum 16 kilo vermişim 55 kilo olmak istiyorummmm

son halim buu

25 kg:44:
bacım sen hamilelikte kaç kilo aldınkiiiİ?

76 kiloyla doğuma gittim şuan 61 günlüğüz 60 kiloyum 16 kilo vermişim 55 kilo olmak istiyorummmm

Eki Görüntüle 518556

son halim buu

yavrucum senin boy bende olsa daha ne isterim..
bana kalırsa kendini paralama kilo vercem diye.. zaten daha iki ay oldu.
emziriyorsun zaten,, bir iki kilo daha gitsin.. tamam fit olursun..
zaten bu fotoğrafta hiç hamile kalıp 26 kilo almışsın gibi durmuyo..
senin boy ve fizik yapın 60 kiloyu kaldırıyo..

benim ideal kilom 63 falan..
ama 67yle hamile kaldım.
hamilelikten üzerimde 4 kilo var, şuan 71im.
65e bi insem.. valla daha fazlasını istemiyom..
tamam emzirmek kilo verdiriyormuş, tecrübeyle sabit oldu
ama forma girmek böyle evde oturmayla olmayacak.. nasıl olcak bilmiyorum.. :26:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 518556

son halim buu

tatlım bence şuan çok iyi görünüyorsun.. cena haklı sendeki boy bende olsa çok iyi olurdu kendimi kilolu hissetmezdim..

ben 48 kiloyla hamile kaldım. doğuma girmeden önce 60 kilo çıktım.
doğumdan sonra 54 kiloydum.. şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama kendimi artık hiç beğenmiyorum..

karnıma hele hiç bakasım gelmiyor..

cenacım beende basen ve göbek kaldı çok az 36 ydım 38 beden giyiyorum
emzirmekle gidiyro kilolar sık sık emziriyorum maaşallah bebişimde çok iyi amakendimi eskisi gibi hissetmiyorum

libyanacım boyunuz kaç cenayla bilmiyorum ama bende 49 50 yle hamile kaldım 76 yla doğuma gittim düşün

ya eskisi gibi değil yüzümde fiziğimde ahh ahh annelik yüzümüzemi oturdu ne makyaj yapsamda saç yapsamda kendimi güzel hissetmiyorum of

şimdi oklava geliyo haa!!!

benim boy 1.63 zaten 67ydim hamile kalmadan önce.. benim hamilelikte aldığım 18,5 kg fazla
ama senin o boyla aldığın 26 kg fazla değil. çünkü boy farkı var, hem de hamile kalmadan gayet zayıftın.

ben şu göbeğe bi çare bulaydım, iyiydi :100:
6 aydan önce spor yasak diyorlar, 6 ayda iyice yerleşir bu kilolar :26:

Son düzenleme:

6 aymi? valla 2 ay dolunca basladim ben 70 kg ile hamile kalmistim 94,5 kg ile doguma girdim simdi 54 gunluguz ben 78 e dustum 60 gun dolar dolmaz yarim saat pilates yarim saatte kosubandinda yuruyorum bizim haylazlardan firsat bulabilirsem. boyum 173 kilom 63 olsa iyide zor biraz homini girtlak yiyorum sut olsun diye.

Ay yanlis yazmisim 2 ay dolar dolmaz basladim daha 60 gun olmadiki

Merhaba kızlar.ben de 3 temmuzda doğum yaptım. hamilelikte 10 kilo aldım, şu anda 4 kilom kaldı ama göbeğim ve miğdem hala kocaman. doğumdan sonra korse takmamıştım. göbeği giden arkadaşlar korse mi taktınız? ben korse takmadığım için mi bu göbek kaldı diye dert etmeye başladım.

aaaa bi topik daha yapmışsınız haber vermiyorsunuz .
Efendim bende 30haziranda normal doğum yaptım, 55le hamile kaldım, 72 ile doğuma girdim. Çıktığımda 4 kg gitmişti, sonraki bir ay 8 daha gitti, şimdi 5kg fazlamla 60kiloyum eski bütün kıyafetlerim small, şimdi hiç birşeyim olmuyor üzerime, napcamı şaşırdım, süt sıkıntım olduğu içinde hiç kilo vermeyi falan düşünemiyorum sütüm daha azalır diye :18:

merhaba,

dogum öncesine göre 3 kg fazlam var, 71 im şu an. ama göğüs problemim var, kocamanlar ve hiçbiyere sıgdıramıyorum.
eski kioma dönsem bile göğüslerm 2 beden buyudu, hiçbişi yakışmıyo pifff

bu arada korse giymeye basladınız mı??

Boyum 1.55 47 kg ile hamile kalmıştım.12 kg aldim hamileliğimde.şimdi ise 43 kiloyum.25. Gün eski kgdaydım.Hiç diyet yapmadım.göbeğim dE indi sadece eskisi kadar sıkı değil.eve gelince hemen sarmıştım.Kardeşime doktorun verdiğ sezeryan sonrası kullanılan korse vardı ben de aynısından aldım.çok işime yaradı.göbeğimin onun sayesinde indiğini düşünüyorum.diğer korseler 6 ay sonra kullanılıyor sanırım.

kızlar hamileykende yazmıştım size leblebi yutmuş solucan gibiyim diye
43 ile hamile kaldım 59 ile doğuma gittim normal doğum yaptım.16 kilo aldım suan 73 günlüğüz ve ben 50 kiloyum.doğumdan sonra bana 'seni gören doğum yapmış dermi 'diyorlardı.emzirmek gercekten kilo verdiriyor.kilolarınızı dert etmeyin onlar bebişlere lazım.

ben de 85B den 90Aya terfi ettim :100:
ama sütüm var, hamdolsun,, hamdolsun..

yeni inci'nin toparlayıcı sütyenlerinden aldım, gerçekten bi beden küçük ve toplu gösteriyor..

korse de aldım, ama pek giyemiyorum.. aşağı doğru kıvrılıyor, sinir oluyorum.
bebekle sürekli hareket halindeyim zaten, durup düzeltmekten bıktım..
doktorum doğumdan bir hafta sonra hemen giy demişti.. ama
2,5 aylık oldu. yeni başlıyorum
4 kg kaldı hamilelikten ama göbek de haklı olarak jöle gibi sallanıyo.

yeni inci'nin toparlayıcı sütyenlerinden aldım, gerçekten bi beden küçük ve toplu gösteriyor..

evet benm de acilen bi toparlayıcıya ihtyacm var, kız kardesmin nişanı için elbse aldm ama göğüs kısmı kötü durdu..

elhamdülillah tabi, şükretmek de lazım, ya süt olmayaydı da memeler buyumeyeydi napardmm :44:

evet, yanlış yazmadım, korulara geri dönüyorum.
karar verdim, her gün kızımı babaanneye bırakıcam sonra koruda yarım saat tempolu yürüyüş..

bruno reklamındaki tıfılın dediği gibi..

BU DÖRT KG GİDECEK ARKADAŞ!!!

Evet kizlar verdim kilolarimi cok mutluyum 28 kilo verdim
Kaldı 7 kilo oda gider böyle devam edersem sutumde iyi oglusumun gelisimide benden tavsiye isterseniz hamurisi ve tatlı yemiyorum duzenli et sebze meyve yiyorum bol su iciyorum bebisim 3 bucuk aylik heralde 5 aylık olmadan eski halime dönerim

gittimi kız bende 7 ydım 59 kalmışım ideal daha zayıf kötü oluyorum

gittimi kız bende 7 ydım 59 kalmışım ideal daha zayıf kötü oluyorum
sende doğumdan birkaç kilo kalsın. boyun var zaten daha güzel duruyorsun..

ben de 71dim, kahvaltı da yaptım, şuan 70 görünüyorum tartıda..
ayyy!!sabah sabah sevindirik oldum yaaa:118:

bi 65 olayım, fırtına gibi döncem sahalara..
düğünlerde kınalarda inmicem pistten..
şuan bile gangham still 'le abuk sabuk dans edesim var

Son düzenleme:

maaşallah canm gangam stylie de moda oldu ben bayılıyorum

bu arada göbekler nolcak bilmem benimki snaki günden güne şişiyor gibi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…