merhaba kızlar nasılsınız bakayım.perşembe günü doktora gidicem,daha önce bi düşük yaptığım ve şimdide karnımın hiç çıkmamasından dolayı biraz tedirginim inşallah bi problem yoktur.belki cinsiyetinide öğrenirim:)
İyiyim semrasçım Sende iyisindir inşallah . Cumadan beri giremedim. Evde dinleniyordum. Hafta içi çalışınca hafta sonu böyle oluyor. Bebeğin cinsiyetini öğrenmeme 5 gün kaldı geçmiyor günler..
çok teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle dönerim.
eh işte baş ağrıları ve burun kanamalarımı saymazsak çok şükür iyiyim bıdışım
bende çok heyecanlanıyorum pazartesi ilk iş kadınlar kulübünü açacağım sende mutlaka haber ver olur mu ?benim gönlimden senin bebeğin erkek diye geçiyor ama bakalım hayırlısı az kaldı öğrenmeye annesi yerimseniben
Yazmayı unuttum burun ve diş kanamaları bende de var hiç olmamıştı şimdiye kadar. Dr. gidince sorcam söylediklerini yazarım buraya..
Aynen benimde burnum kanadı iki kere.Eşim çok korktu diş kanaması da normal sanırım çünkü olduğu gibi kalsiyum ihtiyacını karşılıyor bebek.
Ama burun kanamasını öğrenirseniz burayada yazın lütfen..
Damarlarınızdaki toplam kan miktarı tüm gebelik boyunca, gebelik öncesine göre %40-50 oranında artar. Bu artış gebeliğin en erken dönemlerinde başlar ve 16. haftada hızlanır. Kan miktarının bu kadar artmış olması burun tıkanıklığı ve burun kanaması gibi belirtilere neden olabilir.
bunu bir siteden aldım burun kanaması normalmis ama yine de doktorunuza danısırsanız sizin icin daha iyi olur :)
gecmis olsun ..sevgilera.s.
sağol hidenisko bende okumuştum biryerde burun kanaması tam da içinde bulunduğumuz haftaslarda görülebiliyormuş bazı anne adaylarında gerçi ben kanamasından yanayım çünkü kanayınca biraz baş ağrılarım hafifliyor
benimde bugun tam 16 hafta bitti :dance:
Evet artık beşin aya gireceğiz yavaş yavaş hepimiz....benimde 15+3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?