Temmuz Annelerinin En çokk...

bak şöyle yapalım benim bi arkadaşın kullanmadığı boş bi msn adresi var onu verim sana sen ekle ordan ben sana kendi msn mi verim ok. mi?

olur yada şöylede yapabiliriz ben yazarım buraya sen eklersin ekledikten sonra ben silerim smjımı hemen burdan

masallah dedgiine gore begendin :)))
yani beni kotu mu hayal ediyordun ((
ama hamilelik biraz genisletti beni :)))
walla kafama takmıyorum desem yalan olur ben cok onem verirdim kiloma bakımıma falan
ama oglusuma helal olsun beeeahhh

valla ögle...
bende göruntume önem verirdim..şimdi saldım çayıra mevlam kayıra durumu var...dogumdan sonrası için inşallah normale döneriz...yoksa ben depresif bir anne olurum...

valla ögle...
bende göruntume önem verirdim..şimdi saldım çayıra mevlam kayıra durumu var...dogumdan sonrası için inşallah normale döneriz...yoksa ben depresif bir anne olurum...

esime sürekli diyorum ki dogumdan sonra masajlara gidicem kosucam yüzücem tatlicadiarzu
:))) oda gülüyor bana tamam tamam diyor beni kafaya alıyor lülülülülülü
bana yetistin diye
ama boylede guzelmisim oyle diyor sanırım beni kandırıyoooCADIARZU

masallah dedgiine gore begendin :)))
yani beni kotu mu hayal ediyordun ((
ama hamilelik biraz genisletti beni :)))
walla kafama takmıyorum desem yalan olur ben cok onem verirdim kiloma bakımıma falan
ama oglusuma helal olsun beeeahhh

yok bee canım bu kadar genc ve güzel hatta zayıf beklemiyordum ben seni daha kilolu hayal ediyordum valla şaşırdım yani sırnaşık şey

ya gostermiyorum aslında o resimlerde 60 62 kilo falanım
ama simdi baya kilo aldım ama veririm ben
genclige gelince 28 yasindayım ama Allah ın bi lutfu bana herkes 23 24 diyo en fazla...

hafsaacim sende ne alemde ne kadar kilo aldın ki
merak etmeyin dogumdan sonra burada muthis gaz veririz birbirimize ve veririz hemencik kiloları
oluveririz manken gibi insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

kızlar bu ara gene işlerim var:çok üzgünüm: pek uğrayamıorum şimdilik avatarımdaki resmi değiştirdim düğün resmim sanırım 10 ay falan oldu neyse bikaç resim daha eklerim sonra günlük hallerimden akşamda misafir gelcek :1no2::1no2::1no2:a.s.

hepinizi öpüyorum hidenisko çook güzelmişin bu arada:dance:a.s.a.s.a.s.

amannn yarabbimmmmmmmmmm nazar degmesin temmuz annislerine vallahi..hidennisko bende seni daha farkli bekliodum :)))))
yani cirkin beklemiodumda nedense hep esmer bi hidennisko düsünmüstüm .. ya da en azindan kizil sacli :)))

maaşallah bende dıyorum kızlar nerden bakıyoda yorum yapıyo dıe ne cahılım yaw

:)) walla iyi olmus o zman foto koymam kimse beni bu sekilde dusunmuyormus..
hadi sıradaki guzel temmuz annisleriiii

Kızlar resimlerinizi yeni gördüm hidennisko çok güzelmişssin gerçekten...
u2rem ciğim canım sende öyle foton siyah beyaz olunca eski türk filimlerindeki kadınlara benzettim canım seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…