Temmuz Annelerinin En çokk...

kızlar hepiniz ayrı ayrı çok hoş ve güzelsiniz

bu arada ben de bgn yarın kaldırırım albümü heralde a.s.a.s.malum internet ortamı nolur nolmaz ama sizin için ekledim bi bakın sonra kaldırırıma.s.

askito bu arada senin repinle beraber puanım 1 olmuş çok mersi canımcııııımŞenizŞeniz

ya kızyar maşallah hepinizde çok güzelsiniz imrendim valla bende ekliycem en kısa zamanda bu arada tanışmışta oluruz

Kızlar resimlerinizi yeni gördüm hidennisko çok güzelmişssin gerçekten...
u2rem ciğim canım sende öyle foton siyah beyaz olunca eski türk filimlerindeki kadınlara benzettim canım seni..

canım ya yakınılarım da çoook benzetirler bende çook güzel belgin doruk taklidi yaparım kuzum :teytey::teytey::teytey:
iştemiyorum iştemiyorum daddddddıııı:roflol::roflol::roflol:

kızlar hepiniz çok guzel, alımlısınız...
allah nazarlardan saklasın...

maeves kısssss masallah ben daha yeni gordum fotolarını
göbüşleri bıraksakta anneler arası guzellik yarışması mı yapsak neeee

maeves kısssss masallah ben daha yeni gordum fotolarını
göbüşleri bıraksakta anneler arası guzellik yarışması mı yapsak neeee

anaaaa varya sanki boyle kırk yıldır seni tanıyorum gibi ne kadar samimi geldin bana bi andaaaaa
masallah masallah arkadasim sana da

a.s. kayseri doğumluyum 3 sene orda kalmışız sonra istanbulda yaşadım 20 yıl (bunun 4 yılı üniversite yılları ---konya da ) şimdide 10 aydır manisadayım:1shok: tatlicadiarzutatlicadiarzu
tam türkiye karmasıyım yani belki bi yerlerde beni görmüş olabilirsiniz:roflol::roflol::roflol:

sana da maşallah cnm cidden temmuz anneleri çoook güzelmiş yahu bebekler annelere çekse bari:sm_cool:

manisa dan yakaladım biraz :))
anne tarafım salihlili benim
ama diger yerlerle alakam olmadı hiccc
ama guvenilir bir goruntun var,icten yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…