Temmuz Annelerinin En çokk...

saol bebis .. bende dua ediyorum insallah oglumdada olur.. erkeklerde cenede bayiliyorum ben gamzeye :))) esim okumasinda burasini.. hemen kapatayim DDDDDD

aşkito her fotonda başka birisin sanki.ne güzel,değişikliği seviyorsun...
hepsindede çok güzelsin yani maşallah...
nazar değmesin kız...

ay hideniskocum benim eşimin çenesinde var gamzesi bayılıyorum onun çenesine hep dua ediyorum oğlumdada olur inşallah diye onların babasında varmış 2 oğlundada olmuş inş bizimkide öle olur habire elliyorum benzesin diye ölüo gülmekten eşimde öle yapınca benzer mi diye inş benzer çok istiyorum yaaa:teytey::dance:

walla kızlar bende bayılıyorum gamzeli bebişlere bizim ailede sadece bende gamze var iki yanağımda inşalllah kızım da da olur sırf bunun için normalde ayva en sevdiğim meyvedir ama hamileliğimin ilk zamanları hiç bişi yiyemiyordum ayva yedim bol bol...

gerçi annem bana hamileyken ayva yememiş hiç ama olsun bakalım ayva-gamze tezi tutacakmı:uhm:

aynen bende çok seviyorum gamzelileri.. canım sen gamzeliymişsin belki senin bebişindede olur. ama ne bende var gamze ne eşimde.. benim bebeğimde büyük bi ihtimalle olmaz heralde

valla kıslarr ımkan olsada hepımız bıryerde buluşsak konuşsak hepınızı merak edıyorummmmm..........canlarım benımmm
[/url][/IMG]

ya kızlar bu topiği bu gece yeni okudum.bende hepinizin resimlerini görmek istiyorum.lüfffffeeennnnnsenağlamasenağlamasenağlama

kızlar ben resmimi eklemiştim beni görmedinizmi bu topic eski hatırlarsanız :dance:

ben tüm burda konuştugum temmuz annişlerini merak ediyorum hata arkadaş olup görüşmek istiyorum ben sizlerle en azından msn ekliyelim birbirimizi ordan konuşalım bebişlerimiz dogudugunda bir sorun oldugunda paylaşırız bildiklerimizi dimi ama benim gibi düşünenler özel msjla birbirimize msn adreslerimizi msj atalım :dance:

hidesinko
askito :dilcikar:
bereno
gelincik
onca
meral 76
corumlucadı
u2rem
bıdışım
febi
ghaneli

kızlar belki hatırlamadıgım bir cok kişi daha var şimdilik hatırladıklarım bunlar hatırlamadıklarım lütfen üzülmesinler onlarlada görüşmek istiyorum tabi hayde kızlar istiyene msn adresimi vereyim ekliyelim birbirimizi dogumdan sonra kaybetmiyelim bu arkadaşlıgımızı a.s.

adasu allah cezani vermesin:roflol: gördüm ya senin fotonu :))))))))
diger hepsini görmek isterim tabiki :))) ama tek tek gelin :roflol: hepnizi ayni anda görürsem unutuyorum sonra avatara resim koymakla ilgili sorunu olmayanlar bi zahmet koyuversinlerde görelim yani
benim avatardaki benim zaten ..
tabii msn sorun deilde nasil yapcazki .. online olmamiz gerek karsilikli sanirim özel msj icin hih? neise hallederis .. resim koyunnnnnn avatarinizaa

canım neden online olmak gerekiyor ki özel msj atmak icin anlamadım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…