Temmuz Annelerinin En çokk...

canım öyle düşünme e o zaman herkes bıraksın gitsin bende gaza geldim aksine engellemeler karşı yılmadan yazacam en son üyelikten atılıncaya kadar:)) yaw bu olay mücadeleci ruhumu tekrar ortaya çıkardı bıdışım sakın ha biryere gitmek yok fotolarda kalmalı bence...pes etmek yok bıdışım yanındayım sonuna kadar..

bıdışcım herkes bırak ne yazarsa yazsınn hiç aldırma bile iiki açımışsın bu konuyu ben çok eğleniyorum göbüşlere bakmaktan çok güzel bir paylaşım oluyor hiç takma kafana canım hem bak topiğimizide açtılar ne güzel kaldığımız yerden dewammmm kızlarr hehe:))

Aşkitom maşallah güzel hatunsun da bacım ben bi önceki fotonu bi sonrakine pek benzetemedim binbir suratmısın nesin yahuuuu:roflol: şaka canım ya değişikliği seven bi gacısın sen afferinnnn

askito maşallah canım. nazar değmesin.... önceden sarışındım dediğinde teninin rengi esmer geldiği için nasıl olur acaba demiştim ama yakışıyormuş gerçekten.
ya bişey sorcam bu arada emzirirken boya yaptırabiliyor muyuz? ben de biran önce eski kızıl halime dönmek istiyorummmm

Askito Kiz Bütün Fotolarda Değişik çikmişsin Hiç Bi Fotonda Ayni Değilsin Ama Hepside Güzel Tabii.valla Sana Hem Sarişin Hem Esmeer Yakişmiş Yanii

çok güzel çıkmışsın askitocumm maşallah bende walla doğumu bekliyorum hemen sarı röflemi yaptrıcam gene şimdi bişi yaptıramıyorummm

hay allah ben konudan uzak kaldım biraz
rsimler superrrrr
bebislerin kıyafetleri ve askito sende walla 100 puan 100 puan
ama benceeee kahverengi sac inanılmaz yakışmıs
gamzenden süper
benim esimde de var
ve dua ediyorum oglusumda da olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…