Temmuz Annelerinin En çokk...

haçan pen da ciresun cöreleliyum .. uuuuuyyyy hemşerum penum Şeniz

Febicim ben de Rize-Çayelili'yim. Eşim Karadeniz'i hiç bilmiyordu. Yazın atladık arabaya Safranbolu'dan başlayıp Cide-Amasra-Sinop-Samsun-Ordu-Giresun-Trabzon ve en son da Rize'ye kadar devam ettik. Beğendiğimiz yerlerde otel bulup kaldık. 3-4 günde falan vardık Rize'ye ve orda da hergün gezdik. Eşim bayıldı tabi hala anlata anlata bitiremiyor. Hiç bu kadar yeşillik görmemiş daha önce :))) Hayatımın en güzel tatillerinden biriydi...

cnm ben de geçen yaz değil ondan önceki yaz eşimle birlikte karadenize gittim , giresun , trabzon, uzungöl filan gezdik oradan , eşimin memleketi erzincanı gezdik.. eşim bizim oraları beğendi doğrusu ben de erzincanı beğendim .. benim kızkardeşm rizeliyle evli oralar da çok güzelmiş :)

Benim eşim de Elazığ'lı... Oraları henüz görmek kısmet olmadı ama gitmeyi düşünüyoruz ilerde... uzungöl'e gidemedik içimizde kaldı... son 2 güne bırakmıştık uzungöl'ü ama ben bir mikrop kaptım ve son iki günü önce serumlarla sonra da yatarak geçirdim maalesef ((( artık başka zamana kısmet... bebişimizle gideriz bir gün...

karadeniz benimde en merak ettiğim bölge...inşallah bir gun bende gezmek görmek istiyorum oraları...

karadeniz benimde en merak ettiğim bölge...inşallah bir gun bende gezmek görmek istiyorum oraları...

Onca kesinlikle görmelisin... inan doğa harikası her yer... aşık oluyorsun doğaya resmen... Toprağı göremediğin yerler oluyor yeşillikten.. Ama son zamanlarda turizm biraz artınca azıcık kirlenmeye başlamış maalesef ((

oooo maşallah temmuz anneleri hep karadenizden çıııktı kıskanırım ama böööle ben de kayseriliyim onca dan başka hemşehrim yok galiba benneyaptımki

manisa ve istanbulluları da hemşehri sayarım ama yerimseniben

Valla Bende Doğu Karadenizdenim Yani Gümüşhaneli.ama Trabzonda Yaşiyorum.gerçekten Muhteşem Doğasi Vardir Buralarin Zaman Buldukça Geziyorum Işte

Bende Karadenize bir kere gelmiştim. Trabzona çok güzel bir yer ve bende anlamı büyük, Okçuluk Sporunla uğraşırken türkiye 2.liği kupamı almıştım Mesut Yılmaz'dan. O zaman Mesut Yılmaz başbakandı. Devlet su işlerinde kalmıştık üst katımızda yatıyordu.. Çok gürültü yapmışız kızlarla bizi uyardı.. Ama bende 2. olmuşum kutluyoruz....

cok güzel cikmissin canim .. saclarin kizilmi su anda?
deli olcam ben yhaa..bugün kuaföre gitmemekicin zor tutuyorum kendimiiii :1no2: gidip boyatasim geliyo.. kizila felan.. degisiklige ihtiyacim var öffffffffff

saçlarım yarı kızıl yarı kahve askitocum... kızılların çoğu da aktığı için neyseki çok zıt durmuyor. ama kendimi çok paspal hissediyorum. doğum yaptığım gün soluğu kuaförde alacam heralde :))) çalıştığım hastanenin kuaförü var. ben gidemezsem odama getirtecem artık :))))

AYY SİZDE ÇOK FENASINIZ AŞKOLSUN HİÇ KOSKOCA BAŞBAKAN RAHATSIZ EDİLİRMİlülülülülülüDEMEK OKÇULUKLA UĞRAŞTIN FARKLI BİR DAL.AMA BİLİRİM ÇOK EĞLENCELİ OLUR BÖYLE TURNELER BENDE HALKOYUNLARINDAYDIM 2 KEZ İZMİRE GELMİŞTİK.TÜRKİYE 3.SÜ OLMUŞTUK BİRİNDEDE 1.OLMUŞTUK HATTA EGE ÜNİVERSİTESİNİ KAMPÜSÜNDE FEN LİSESİNİN PANSİYONUNDA KALMIŞTIK.BİR ÇOK TA FOTOĞRAFIM VARDIR ÇOK GÜZELDİ.BENİM İÇİN HALADA ÖYLE SÜREKLİ BAKARIM FOTOLARA HEYYY GİGİL,İ GÜNLER DERİMsırnaşık şey

EVET BİR ŞEYLERLE UĞRAŞMAK ÇOK GÜZEL. OKÇULUK SPORUNU VE BİNİCİLİK SPORLARINI ÇOK SEVERİM... AMA DEDEĞİN GİBİ TURNELER İŞİN EN EĞLENCELİ YERİ.... KEŞKE ZAMANIM OLSADA TEKRAR DEVAM EDEBİLSEM.. HAMİLE KALANA KADAR ATA BİNİYORDUK ARADA BİR. ARTIK ONUDA YAPAMIYORUZ. İYİCENE HANTALLAŞTIK...

meralcım albümüne baktım çok güzel çıkmışsın canumm..allah eşine ve bebişine vede sevdıklerine bağışlasın canımmmm

Bıdışım ne ayıpppp :)))) koskaca başbakanı nasıl rahatsız edersiniz :)))) valla bravo sana... hem de 2.liğin var. ben de çok isterdim hep bi sporla uğraşayım diye ama maalesef sağlığım elvermemişti. okulda seçmeler yapılırdı derecelere girerdim ama ailem sağlığım nedeniyle hep geri alırdı. biraz hastalıklı bir çocukluk geçirdim maalesef. o yüzden hep içimde kalmıştır. inşallah kızım da istekli olur da ona yaptırabilirim.

İnşallah canım.. Bebişleri sporla erken yaşta tanıştırmalıyız... Ben ilk olarak yüzme sporunla yollamayı düşünüyorum. Daha sonra hangisini isterse. Ama bence yüzmeyle herkes uğraşmalı.. sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…