Temmuz Annelerinin En çokk...

Ay Kislar Bir Gündür çok Fenayimm Yaa Belimde Bir Sanci Var Sağ Yanimda Bütün Gece Uyuyamadimm...sağ Bacağim Kasiyoo..normalmi Sizcee

kızlar dün gece saat 12:30 kadar ütü yaptım. eşimin yazlıklarını çıkardım hepsini tek tek ütüledim. çok yorguldum belim ağrıyo. bugün hiç geçmez bana şimdii..

kızlar dün gece saat 12:30 kadar ütü yaptım. eşimin yazlıklarını çıkardım hepsini tek tek ütüledim. çok yorguldum belim ağrıyo. bugün hiç geçmez bana şimdii..

Derdin neydi gelincik... yazlıklar zaten ince dolaba kaldırınca bile kırışıyorlar. giyilme zamanı tekrar ütülemen gerekecek. çok fazla ayakta kalmak bebeğin gelimişini etkiliyormuş. o yüzden yorma kendini çok. geçen pazar ben de yaptım biraz ütü ama en fazla 1-1,5 saat kadar yapıyorum. fazlası yoruyor çok.

içim rahat etmiyo meralciğim ütüsüz olunca kıyafetler. daha kendi yazlıklarımı çıkarmadım onuda bu akşam çıkarmayı düşünüyodum ama yapamam heralde ayakta durucak halim kalmadı. çok zorladım kendimi..Kötü Kazen

Allah iyiliğini versin .. neydi zorun yavaş yavaş yapsaydın .. yarısını bugün yapardın .. ütü işi yorucu yani.. yasakkelime neyse iyi düşün , iyi hisset ..

ayy bende bi titiz oldumm... kendime gicik oluyorum bazen .. mutfak daginik yatayim .. gece rüyama giriyo.. daginik evime misafir geliomus :roflol: aslinda temizlik konusunda cok genis bi insandim .. yani toparlardim ama her gün toz almazdim mesela ..
hamilelikten sonra gecse bari.. temizlik hastasi olcam yoksa :roflol:

ben yaklasık 6 aydır neredeyse hiiiiiiiiiiiiiiiiçç iş yapmıyorum
çalışıyorum diye evde iş yaptırmıyorlar bana
annem yanımda kalıyor
ne yemek ne temizlik ne ütü :))
cok fena alıştım rahataaa

Ben geldim güzel hamişlerimmm Şeniz

Askito aynı durum bende de var ve beter durumda bacak kaslarım cok kötü mesela dün bir girdim banyoya cıkmadım orayı temizle et bide benim banyo dolabım büyük icini temizle et banyoyu hıkadım temizledim canım cıktı mutfagı pek takmıyorum bulaşık makinesine atıyorum herşeyi ama halılarıma yıkamaya vericem salona yeni halı aldım onu haziranda sericem perdelerim yıkanıcak görümcem gelicek camları silicek off iş cok dogumdan sonra ugraşamayız bacım kuzularımız kendilerine gelene eve alışana uyku düzenleri rayına girmedigi sürece iş yapamayız bide ilk aylar misafirlerde cok gelir ziyarete o yüzden dogurmadan haletmem lazım tüm işlerimi canım cıktı ama dün offf

cnm çok güzel çıkmışsın , eşinle bir foton var tıpkı bizim oralarda çekilmişe benziyor , karadenizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…