Temmuz Annelerinin En çokk...

Ayy Kizlar Laptopun Başindan Kalkip Iş Yapamiyorum.hadi Herkez çiksin Yoksa Evi B...k Götürecekkkk

b....k muu................

:roflol::roflol::roflol::roflol:: alemsin kız ghaneliii
güldürdün sabah sabah beniiii

CANIM YALAN MI YAA RESMEN SİGARA GİBİ BAĞIMLILIK YAPIYOO VALLA EŞİM BİLE ÖYLE DİYO
YAA BUGÜN EVDEYİM KOCİŞE GÜZEL YEMEKLER YAPAYIM TARİFLERLE
ZAVALLI Bİ GÜZEL YEMEK YİYEMEDİ
AMA BENİM SUÇUM YOK VALLA PEŞİMDEN KOŞARKEN BEN ONA ÇOK DEDİM YEMEK YAPMAYI BİLMİYORUM DİYEE

ayy kızzz vallahi öyle bagımlıklık yaptı bende bir bakıyım dedim hala cıkamadım evi temizliycem süpürücem edicem cok iş var ben hala burda duruyorum adamada bir yemek yapıyım dün dolab gelicek şu bu derken yine burda takıldım yemek yapmadım kahvaltılık cıkardım ee bu akşamda yemek yapmak lazım sırnaşık şey

anam cıkamıyorum ki siteden biri beni durudursunnn...sırnaşık şey

canım ben prima alıcam...bebege iyi gelmezse diğer markalarıda ozaman alır deneriz...marketler dibimizde artık

Canım ben prima aldım yeni doğan serisinden.. Bide bir boy büyüğünü aldım hungaryden o kotlu bezlerden.. Ama daha başka almayı düşünmüyorum.. Bitirsin Allah'ın izniyle..

Canım ben prima aldım yeni doğan serisinden.. Bide bir boy büyüğünü aldım hungaryden o kotlu bezlerden.. Ama daha başka almayı düşünmüyorum.. Bitirsin Allah'ın izniyle..

bıdış zaten sen almasan şaşardımm canım.. :1shok:
her şeyini erkenden tamamladın valla...
hiç eksiğin kalmamıştır senin..

ben almadim daha zaten ben normalde bi hafta kalirim sezaryen olursam hastanede
normal da olursa 4 5 gun yatarim
ondan hastanede bez veriolar bebege cikacamiz gune kadar ondan sonra gider alirim yada daha once bilmem bakalim bi

ben alalı 2 ay oldu :dance: primanınkini aldım yeni bebek bide arkadaşımın ablası dogum yapmıştı bir paketin yarısı kalmış kücük gelmiş bebişine onuda bana verdiler hemde deniycem bakalım nasılmış oda evybabynin

Kızlar canım sıkıldı bugün bebek görme olayına akrabalarımdan sevmedigim insanlar gelicekmiş dogumdan sonra offf yaaa :1no2:

Kızlar canım sıkıldı bugün bebek görme olayına akrabalarımdan sevmedigim insanlar gelicekmiş dogumdan sonra offf yaaa :1no2:

insan sinir oluyo demi sevmediği insanları en mutlu günüde görünce..
benim de sevmediğim insanlar var eşimin tarafında hem de çok yakın devamlı görmek zorunda kalıyorum ama işte eşimin hatırına idare ediyorummklava:

canım işin komigi onlarda beni sevmiyor bende onları sevmiyorum ve bu kişiler halam ve babamın yeni eşi şimdi tadımı tuzumu bozucaklar yaa maksat ne biliyomusun hani biz görevimizi yaptık bebek görmeye geldik cart curt ama geldiklerinde burnumdan getiriceklerine adım gibi eminim senağlama

hiç moralini bozma canım...sanki hiç alakan olmayan, uzaklardan bir tanıdıgın gelmiş gibi davran...hatta yanında annen felan da olacaksa uyuyormus gibi yap...odana da almasınlar...onlarda gelip görevini yapıp gitsinler...

selam kızlar nasılsınız burda derin konulara dalmışsınız yaww. bende yemeklerim ocakta acık sizinle muhabbet edeyim dedim.

canım haliyle annem burda olmuycak babam eşiyle gelicek ve halamlarla kadın burda dururumu hic offff vala sinirimi bozuyolar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…