- Konu Sahibi gelincik_01
-
canım işin komigi onlarda beni sevmiyor bende onları sevmiyorum ve bu kişiler halam ve babamın yeni eşişimdi tadımı tuzumu bozucaklar yaa maksat ne biliyomusun hani biz görevimizi yaptık bebek görmeye geldik cart curt ama geldiklerinde burnumdan getiriceklerine adım gibi eminim senağlama
canım işin komigi onlarda beni sevmiyor bende onları sevmiyorum ve bu kişiler halam ve babamın yeni eşişimdi tadımı tuzumu bozucaklar yaa maksat ne biliyomusun hani biz görevimizi yaptık bebek görmeye geldik cart curt ama geldiklerinde burnumdan getiriceklerine adım gibi eminim senağlama
habersiz gelmiceklerse .. o gün bi isin oldugunu söyle .. her seferinde böyle yaparsan belki vaz geclerler yerimseniben
canım ben huggıes aldım bikaç paket,ıslak havlusunuda huggies alıyorum.ablam prima ve bunu önerdi.molfix den hiç memnun kalmamış.gerçi her bebişin cildi farklıdır.tabiiki aldığımız bezlerde farklılıklar göstercek.bakalım ben huggiesten memnun kalcammı,yada siz aldıklarınızdan?mutlaka denicez bikaç bez.kızlar ya bişey sorucamm...
bebeğinize bez aldınızmıı??
ilk ne alıcaksınız ben primayla molfix ikisinden birini alıcam.
cok güzel cikmissin canim .. saclarin kizilmi su anda?
deli olcam ben yhaa..bugün kuaföre gitmemekicin zor tutuyorum kendimiiii :1no2: gidip boyatasim geliyo.. kizila felan.. degisiklige ihtiyacim var öffffffffff
Ayy Kizlar Laptopun Başindan Kalkip Iş Yapamiyorum.hadi Herkez çiksin Yoksa Evi B...k Götürecekkkk
walla kızlar zaten akşama kadar yoruluyorum iş yerinde ..evde tek yaptığım bulaşıkları makineye dizmek o kadar... bütün işlerimi kayınvalidem yapıyo sağolsun yoksa hayatta bide ev temizleyemem...jeyyar
boşverin kızlar hamileyiz diye elden ayaktan düşmedik cok şükür herşeyimizi halederiz banada dediler perdelerini yıkar ütüler asarız camlarını sileriz hala gelip yapıcaklar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?