Temmuz Annelerinin En çokk...

seni anlıyorum canım aama elden bişey gelmiyooo...

habersiz gelmiceklerse .. o gün bi isin oldugunu söyle .. her seferinde böyle yaparsan belki vaz geclerler yerimseniben

habersiz gelmiceklerse .. o gün bi isin oldugunu söyle .. her seferinde böyle yaparsan belki vaz geclerler yerimseniben

canım olurmu öyle şey yaa eninde sonunda geliceklerdir hem yeni dogmuş bebişimle nereye gidiyim off aman yaa neymiş bişiler örmüşlermiş bişiler almışlarmış bebek görmeye geldiklerinde getiriceklermiş allah biliyor yaa onlardan gelicek toplu bir igne bile istemiyorum

canım ben huggıes aldım bikaç paket,ıslak havlusunuda huggies alıyorum.ablam prima ve bunu önerdi.molfix den hiç memnun kalmamış.gerçi her bebişin cildi farklıdır.tabiiki aldığımız bezlerde farklılıklar göstercek.bakalım ben huggiesten memnun kalcammı,yada siz aldıklarınızdan?mutlaka denicez bikaç bez.
bide kızlar bezlerin yeni doğan serisinden almanız yerine 3-6kilo olanlarından almanızı tavsiye ederim.diğeri çok küçük oluyomuş.elinizde kalmasın.bebişlerinizin kaç kilo doğacağı belli olmaz.

kızlar ya bişey sorucamm...
bebeğinize bez aldınızmıı??
ilk ne alıcaksınız ben primayla molfix ikisinden birini alıcam.
canım ben huggıes aldım bikaç paket,ıslak havlusunuda huggies alıyorum.ablam prima ve bunu önerdi.molfix den hiç memnun kalmamış.gerçi her bebişin cildi farklıdır.tabiiki aldığımız bezlerde farklılıklar göstercek.bakalım ben huggiesten memnun kalcammı,yada siz aldıklarınızdan?mutlaka denicez bikaç bez.
bide kızlar bezlerin yeni doğan serisinden almanız yerine 3-6kilo olanlarından almanızı tavsiye ederim.diğeri çok küçük oluyomuş.elinizde kalmasın.bebişlerinizin kaç kilo doğacağı belli olmaz.

bende almadım daha ama prima düşünüyorum yeni doğanını ilk zamanlar çok hassa oluo popoları pişik olmasın o küçücük poposu yesin annesi o popoyuu...

cok güzel cikmissin canim .. saclarin kizilmi su anda?
deli olcam ben yhaa..bugün kuaföre gitmemekicin zor tutuyorum kendimiiii :1no2: gidip boyatasim geliyo.. kizila felan.. degisiklige ihtiyacim var öffffffffff

aynen hilmiyecim bende walla modelindende sıkıldım boyatmakta istiyorum neyseki az kaldı artık doğumdan sonra boyatacağım hemen ve kestireceğim değişikliğe ihtiyacım var benimde hep aynı sıkıldımmm wallahiiiikafamçokkarıştı

bende walla titizdim daha çok oldum sanki hayatta bulaşık bırakıp yatamam aklım orda kalır evi sağ olsun eşim süpürüo ama bazen dayanamayıp ona sölemeden süpürüyorumm sonrada belim ağrıo bi yerin dağınık olmaması lazım bebişler gelince mecbur dağınık kalıcak yapamıcaz öle aslında alışmak lazım ama insanın elinde deil işte....

walla kızlar zaten akşama kadar yoruluyorum iş yerinde ..evde tek yaptığım bulaşıkları makineye dizmek o kadar... bütün işlerimi kayınvalidem yapıyo sağolsun yoksa hayatta bide ev temizleyemem...jeyyar

walla kızlar zaten akşama kadar yoruluyorum iş yerinde ..evde tek yaptığım bulaşıkları makineye dizmek o kadar... bütün işlerimi kayınvalidem yapıyo sağolsun yoksa hayatta bide ev temizleyemem...jeyyar

canım hafta içi bende yarım yamalak yapıyorum.ama hafta sonu gelince akşama kadar bitmiyo temizlik sonra üstüne ağrı sızı yorgunluk.maşallah senin kaynanayada haa bu arada her kaynana yapmaz heralde :teselli:

ayy ghaneli katılıyorum sana. her kaynana yapmazzzz kendiminkinden biliyorummm. allaha şükür herşeyimi kendim yapıyorum. yinede muhtaç değilim kimseye. allah muhtaç etmesin kimseyi kimseyeee. yine de böyle kaynanaları duyunca şok oluyorum varmı böyleleri deye:1shok::1shok::1shok::1shok:

Evet Canim Varmiş Böyle Kaynanalarda Valla Benim Kaynanam Umursamaz Biridir.torunu Olucak Hemde Ilk Torun Ama Hala Kilini Kipirdatip Bi Eksiği Varmi Diye Sormadi.bende Cahil Kafayla Buradanda öğrendiklerimle Inşallah Oğlumun Hiç Bi Eksiğini Koymayacağimm

ayy kızzz sende bendenmişin bende numune sayıyodum kendimi benden varmış bitane dahaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar benim kayınvalidem çok iyidir..
bana bile bebekmişim gibi davranıyoo.. bi dediğim iki edilmiyoo..
eee ne de olsa biricik gelinleriyimm olsun o kadar demii
...:dilcikar:

boşverin kızlar hamileyiz diye elden ayaktan düşmedik cok şükür herşeyimizi halederiz banada dediler perdelerini yıkar ütüler asarız camlarını sileriz hala gelip yapıcaklar.....

gelincik ne güzel canım.allah kem gözlerden korusun. bende kendim için ahhh keşke demekten başka bişey diyemiyorum..

boşverin kızlar hamileyiz diye elden ayaktan düşmedik cok şükür herşeyimizi halederiz banada dediler perdelerini yıkar ütüler asarız camlarını sileriz hala gelip yapıcaklar.....

adasu evet canım öyle. ben perdelerimi kendim yıkadım. iki odamın camını sildim. diğerleri için ve doğum temizliği için temizlikçi alcam. halılarım yıkancak eşim ben yıkarım diyo kayınvalidemlere halılarım yıkancak eşim yıkıcak dediğim zaman iyi işte gelsin yıkasın evin arkasında diyolar. insan yıkamıcak bile olsa biz yıkardık ama felan dese yıkatmam zaten insanın gönlünü almak vardır demi ama oda yokkk...ama sözde torun sahibi olcaklar ama yardıma gelince nerdeeeee.

ben halıları halı yıkamacılara vericem eşim salonu boyuycak benim perdeler bide uzun yere kadar bide üstünde katlı taftamız var zor yani ama ben yapamıyorum işte eşim cıkarıcak o takıcak görümcemde cam silmeye gelicek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…