Temmuz Annelerinin En çokk...

erkekler nedense çocuklarını düşününce bir tuhaf oluyor bizde böle yatağa yatınca şimdi olsada aramıza alsak onu koklasak falan diyor:sm_cool: çok hoşuma gidiyo benimde walla ilk anne baba deyince naparız bilmem çok güzel bir duygudur mutlaka allah o günleride göstersin inşallah:dance::icecream:

inş. hergece yataga girirken konuşuyoruz bunları neler neler cok heycanlanıyoruz bakalım hayırlısıyla bir gelsede :teytey:

heeeeyyyyyttttttttt beee ben neymişim yaa nasılda tarif ettmişim bakın bakınn...
:roflol::roflol::roflol::roflol:

EVET CANIM YAA BİZDE ÖYLE HAYALLER KURUYORUZ BAZENYATAĞA YATINCA AYY DİYORUM ŞİMDİ O MİNİK OĞLUŞUM ARAMIZDA YATSA ŞÖYLE EŞİMDE ÇOK HEYECANLANIYO.HAKA İNANAMIYO.HATTA FAZLA YAKLAŞMA OĞLUM EZİLİR ORTADA GİT OTARAFA DİYORUM :dance::dance:AYYY ÇOK GÜZEL YAAAŞeniz

evet canım bizimkide sesini inceltip kızzzım kıjıım diye beni alıyo bir gülmek kızımda tepki vermiyo babasını dinliyo :roflol: ama cok komik oluyo hergece uykuya dalmadan eli karnımda uyuyo tabi ben bir saga bir sola dönmekten atıyorum elini üsütmden uyuyamıyorum bu sıralar kızlar anca sabah karşı uyuyorum :çok üzgünüm:

VALLA BENDE OLEYIM CANIM YA YANA YATIYORUM BEBEK EZILECEKMIS GIBI GELIYO BANA DUZ YATINCADA BELIM AGRIYO NE YAPSAM BILMIORUM KI YA BANA AKIL VERIN

kızlar bende sabah kadar nasıl yattiğım belirsiz.. döne döne sabah ediyorumm. ama genelde yan yatıyorum. sırt üstü yatınca belim ağrıyo:uhm:

evet kızlar bende gece boyunca dönüp dönüp duruyorum ama sırt üstü kesinlikle yatamıyorum.yanlara yatıncada sürekli pozisyon değiştirmem lazım yoksa bacaklarım uyuşuyoooo

canım ben kumralım minyon sayılırım evet biraz da daireye yakın:) tombişim hatta şişko oldum artık sağol tahminin için:)

bende walla sabaha kadar bi sağa bi sola dönüyorum bide uzun süre bir tarafıma yattımmı o bacağım ıuyuşuyo anlayamadımm habire dönüyorummm walla allah yardımcımız olsunn

2 gündür evde yoktum neler olmuş burda böyle .. gelincik kız nasıl da bildin tam tarifindeki gibiyim kısa boylu sarışın , kıjım da bana benzer inş. , ama beyaz tenli olmak biraz zor, saçlarım da ince telli , baba esmer yeşil gözlü, babaya da benzese olur yani :1rolleyes:

Ne bilim kız tahminn işte yaramaz munzur bebekleri andırıyosun bana hayalimdee..lülülülülülü

bebişindee ikinizide benzer inşallahh. biraz senden biraz babadann... allah o günleri görmeyii nasip etsin inşallahh hepimizee:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…