- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi gelincik_01
-
cıtı pıtı gösteriyorum ne güzel işte naniknanik olsun sen gene tanıma süresi gecirmişsin eşinle bende cok acele etmişsin diycektim iyi olmuş boşver şimdi 3 kişilik bir aile olucaksınız ne güzel a.s.eşimde bana dün diyoki şimdi diyo bu evde 3 kişi olucak ve evde pıtı pıtı yürüycek anne baba diycek tuhafına gitti bizimkinin :sm_cool: sonra geldi karnıma yaklaştı kızıyla konuşurp durdu :asigim::dance:
erkekler nedense çocuklarını düşününce bir tuhaf oluyor bizde böle yatağa yatınca şimdi olsada aramıza alsak onu koklasak falan diyor:sm_cool: çok hoşuma gidiyo benimde walla ilk anne baba deyince naparız bilmem çok güzel bir duygudur mutlaka allah o günleride göstersin inşallah:dance::icecream:
walla hic fena degilsin
saclar sarı,uzun,duz..aslında hafif dalgalıda denebilir..
boy 1:70
beyaz ten
kahverengi göz
saclarımı fon cektirmedigim surece toplarım evet
vee artık balık etlinin de otesindeyim :)) tam bir siskoyum :))):teytey:
cıtı pıtı gösteriyorum ne güzel işte naniknanik olsun sen gene tanıma süresi gecirmişsin eşinle bende cok acele etmişsin diycektim iyi olmuş boşver şimdi 3 kişilik bir aile olucaksınız ne güzel a.s.eşimde bana dün diyoki şimdi diyo bu evde 3 kişi olucak ve evde pıtı pıtı yürüycek anne baba diycek tuhafına gitti bizimkinin :sm_cool: sonra geldi karnıma yaklaştı kızıyla konuşurp durdu :asigim::dance:
EVET CANIM YAA BİZDE ÖYLE HAYALLER KURUYORUZ BAZENYATAĞA YATINCA AYY DİYORUM ŞİMDİ O MİNİK OĞLUŞUM ARAMIZDA YATSA ŞÖYLE EŞİMDE ÇOK HEYECANLANIYO.HAKA İNANAMIYO.HATTA FAZLA YAKLAŞMA OĞLUM EZİLİR ORTADA GİT OTARAFA DİYORUM :dance::dance:AYYY ÇOK GÜZEL YAAAŞeniz
canım ben kumralım minyon sayılırım evet biraz da daireye yakın:) tombişim hatta şişko oldum artık sağol tahminin için:)kızlarr yaa ben biraz tahminde bulunucamm. bakalım doğru çıkıcakmıı
benneyaptımki
corummluu: kumral orta boylu kıvırcık saçlııı:teytey:
senace: uzun boylu kumral saçları pırasa gibi düza.s
semras: sarışın dalgalı saçlı uzun boylu sayılır:icecream:
meral 76: kızıl kıvırcık saçlıymış. semrasla gizli gizli buluşmuşlar kocaelide:dilcikar:
ghaneli: esmerdir ghaneli dalga dalga saçları vardır:smiley-cool:
ilkyas: esmer uzun saçlı düz saçlıdır
onca: oncacıkta esmer kısa saçlı gibi geldi bana
febi: kız sen bana minyon tipli cimcime gibi geliyodun
nurcan öğretmen: şöyle döpiyesli kısa saçlııı(ilk okul öğretmenim gibi)
adasu: daha esmer bekliyodum kız ben seni. ama diğer yerlerin tam tahmin ettiğim gibiŞeniz
askito: gamzelerin çok yakışmışş sana ama sarışın halini daha çok beğendim..
bıdış: bronz geldi gözümee. izmirin kızları güzell olur zatennn:dance:
zinedila: kız resimdeki kumral senmisin şekerimm
kızlar aklıma gelenlerr bu kadarrr
üf ben yokken bu kadar cok sey yazmayin:roflol: yetisemiyorummm :))
aksama kadar yatiyorum .. ondan olsa gerek :roflol:
oy oy kiyamam ..annelik iznine cikmiyomusunuz artik??
2 gündür evde yoktum neler olmuş burda böyle .. gelincik kız nasıl da bildin tam tarifindeki gibiyim kısa boylu sarışın , kıjım da bana benzer inş. , ama beyaz tenli olmak biraz zor, saçlarım da ince telli , baba esmer yeşil gözlü, babaya da benzese olur yani :1rolleyes:
kızlar bence gerçek isimler de ayrı bir merak konususur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?