- Konu Sahibi gelincik_01
-
kızlar göbiş remimimim silinmesini rica ettim konu sorumlusundan. çünkü çok bunaldım ve bu siteden soğudum. Artık siteye bile girmek istemiyorum.. O derece sinirlerim bozuk. Hepsie çok güzel cevap veririm ama çok ağır konuşacağım bir konuşursam.. Hepinize teşekkürler bana verdiğiniz destekten dolayı..
semra kıss ben de yazsam mı adımı acaba? ne dersin? şimdi yazmazsam kimse tahmin edemiycek :))))
kızlar göbiş remimimim silinmesini rica ettim konu sorumlusundan. çünkü çok bunaldım ve bu siteden soğudum. Artık siteye bile girmek istemiyorum.. O derece sinirlerim bozuk. Hepsie çok güzel cevap veririm ama çok ağır konuşacağım bir konuşursam.. Hepinize teşekkürler bana verdiğiniz destekten dolayı..
Kızlar çok teşekkür ederim. Ben onların yazdıklarına alınmadım. Sizinlerin benim yerime strese girmesine üzülüyorum. Onların yazdıkları umrumda bile değil. Çünkü yazdıkları onların saçma düşünceleri. Ama sizleri strese sokuyorum.. İşte işin bu yönü gerçekten beni üzen kısmı. Dediğiniz gibi biz burda aile olduk ve ben ailemden hiç kimsenin üzülmesini istemem.
Kızlar çok teşekkür ederim. Ben onların yazdıklarına alınmadım. Sizinlerin benim yerime strese girmesine üzülüyorum. Onların yazdıkları umrumda bile değil. Çünkü yazdıkları onların saçma düşünceleri. Ama sizleri strese sokuyorum.. İşte işin bu yönü gerçekten beni üzen kısmı. Dediğiniz gibi biz burda aile olduk ve ben ailemden hiç kimsenin üzülmesini istemem.
canım benim sende yaz meraklandırma arkadaşları
bende bilmesem zor tahmin ederdim:roflol: ama neyseki tanıştık ve biliyorum adınıyerimseniben
ay haklısın semracım insanları merak içinde bırakmayım. Eveeeeettt arkadaşlar açıklıyorummmmm... Sıkı durunnnnnn!!! Benim adım daaaaaa Meral.... Evet biliyorum çok şaşırdınız di mi? sırnaşık şey
ay meralcim bende şüküfe diye tahmin etmiştim.hislerimede güvenirim bak yanıldım görüyomusun.lülülülülülü
ay meralcim bende şüküfe diye tahmin etmiştim.hislerimede güvenirim bak yanıldım görüyomusun.lülülülülülü
benim ismimide çok düşünmeyin kızlar ... bende söliim merakta kalmayınbende nurcan :)) memnun oldum hepinizle tekrar tanışmaktan:))
nurcan valla ne yalan söylim ben çok merak ediyordum senin ismini :roflol: bi de genciza'ya sormak lazım bana şüküfe dedi sana ne derdi çok merak ediyorum :roflol:
ben de çoooook memnun oldum arkadaşlar....
Bereno sen nerelerdeydin kısss... Bi gittin pir gittin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?