Temmuz Annelerinin En çokk...

bıdışım çok kızdım sana yasakkelime
burada sadece onumu paylaşıyoruz biz hayır neden böyle düşünüyorsun bence senin tek hatan bu yazılanlara cevap vermek oldu bence görmeyecektin bunun yanında birsürü güzel eleştiride var çünkü yerimseniben canını sıkma çoğumuz birbirimizi tanımıyoruz nasıl bir kişiliğimiz ve karakter yapımız var bilmiyoruz sadece burada yazılanlar ile seni yargılayan insanların yazdıklarına nasıl alınırsın burası sanal bir ortam kimse hoşlanmadığı seylere bakmak zorunda değil hatta ben yeni üye olduğum zamanlarda bir çok kişini avatarına bile koyduklarına gördüm tercih meselesi ....
uzun lafın kısası takma kafana tokadan başka :roflol:
öptüm seni sevgiler canımŞeniz

Kızlar çok teşekkür ederim. Ben onların yazdıklarına alınmadım. Sizinlerin benim yerime strese girmesine üzülüyorum. Onların yazdıkları umrumda bile değil. Çünkü yazdıkları onların saçma düşünceleri. Ama sizleri strese sokuyorum.. İşte işin bu yönü gerçekten beni üzen kısmı. Dediğiniz gibi biz burda aile olduk ve ben ailemden hiç kimsenin üzülmesini istemem.

Canim sakin stress yapma bebise etki eder biliyorsun.Bosver millet ne yazarsa yazsin, zaten yarasi olan gocunuyor.o yuzden birak ne yazarlarsa yazsinlar sen gulup gec hepsine.sakin siteyede gelmemezlik yapma ha!!!

canım biz hiç strese girmiyoruz sen bizi merak etmeee. bizim için en önemli olan şu anda doğucak bebeklerimiz.. aslına bakarsann zaten kaalleeyyeee alınıcak bişi değil bunlar.lülülülülülülülülülülülü

benim adımda ayşegül.çok aktif olarak katılamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum hep.hepinizi öptüm.

Bıdışım biz strese girmiyoruz merak etme... Tam tersine yazılanları okuyunca yazanlara kızıp içimizde birikmiş olan stresi atıyoruz ki bu da iyi geliyor :sm_cool:

canım benim sende yaz meraklandırma arkadaşları
bende bilmesem zor tahmin ederdim:roflol: ama neyseki tanıştık ve biliyorum adınıyerimseniben

ay haklısın semracım insanları merak içinde bırakmayım. Eveeeeettt arkadaşlar açıklıyorummmmm... Sıkı durunnnnnn!!! Benim adım daaaaaa Meral.... Evet biliyorum çok şaşırdınız di mi? sırnaşık şey

ay meralcim bende şüküfe diye tahmin etmiştim.hislerimede güvenirim bak yanıldım görüyomusun.lülülülülülü

ay meralcim bende şüküfe diye tahmin etmiştim.hislerimede güvenirim bak yanıldım görüyomusun.lülülülülülü

hahahhahahahhaa. ayşegül bilgisayar başında katıldım gülmekten.. Allah da seni güldürsün emi... şüküfe ha... ay nerden geldi aklına.... :roflol: :roflol: :roflol:

benim ismimide çok düşünmeyin kızlar ... bende söliim merakta kalmayınbende nurcan :)) memnun oldum hepinizle tekrar tanışmaktan:))

Benim ismimde Tugba kizlar.
Alleyna ne alaka derseniz,cok sevdigim bir isim ve birgun kizim olursa ismi aleyna olacak. yerimseniben

benim ismimide çok düşünmeyin kızlar ... bende söliim merakta kalmayınbende nurcan :)) memnun oldum hepinizle tekrar tanışmaktan:))

nurcan valla ne yalan söylim ben çok merak ediyordum senin ismini :roflol: bi de genciza'ya sormak lazım bana şüküfe dedi sana ne derdi çok merak ediyorum :roflol:
ben de çoooook memnun oldum arkadaşlar....

hepinizle çokkk memnun oldum arkadaşlarrrr :)))

nurcan valla ne yalan söylim ben çok merak ediyordum senin ismini :roflol: bi de genciza'ya sormak lazım bana şüküfe dedi sana ne derdi çok merak ediyorum :roflol:
ben de çoooook memnun oldum arkadaşlar....

bende merak ettiğinizi tahmin ettim meralcim ondan hemen yazdım :roflol: :roflol: :roflol:

Hayır sakın soğuma siteden üç beş kendini bilmez yüzünden hem sadece sen değil bizlerde koyduk fotolarımızı ve devam edeceğiz yenilemeye bu konuyuda iyiki açmışsın bıdışım ben bakarken çok keyif alıyorum. Yapmamız gereken sadece kaale almamak buda hiç zor değil zatennn :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…